Mesec šesti........



Месец шести....

-04.3.2012.г. калуп се пуни-


Веза:  Наслови на Зл. Билтену
          *Група «Србих-888»  у наслову
           «Шиптари као оружје Немачке и Америке»
          *»Наши Западни партнери»



«Што свежете на Земљи, свезано је и у Небу –
 Што раздрешите на Земљи, раздрешено је и у Небу»
- Нови Завет-

Оно што је измољено 17.2.2008.г. у Небу се сматра завршеним - и јесте завршено! Али ми то уочавамо, признајемо и имамо о томе неки свој став тек када се тај Небески догађај преслика на Земљу. И он се почео одмах пресликавати у облику припрема за догађања која су измољена и одобрена..... сви делови те целовите слике - догађаја били су делови припремних радњи за остварење тих Земаљских догађаја. 
Калуп је сачињен на Небу и сада се он пуни идентичним догађајима на Земљи!

Све ће и овде, на Земљи, трајати тачно колико и пресликавање целог догађаја са Неба на Земљу. Од 17.2.2008. до 16.9.2011.године!

Слика се комплетирала 16.9.2011.г. и тада су започеле припреме за отпочињање тог Небеског догађаја на Земљи. И он ће трајати од 16.9.2011 + 42 месеца! Тај догађај чини све оно што се већ догађа око урушавања оваквог света – завршница припремљене битке отпочиње 04.3.2012.г. око подне у Москви и свим већим градовима Русије! У питању је иницијална каписла и детонатор – Избори за председника Русије!

И победиће Русија када се назове својим правим именом, а по окончању ове битке, у којој ће бити поражен Запад са својим Врховним командантом..... и после тога ће у Русији опет живети Срби!
Сетиће се оног што су били заборавили у последње 2.000 година!

Сетиће се, када јој буде веома тешко, да се без Бога ништа не може учинити! 
Нико не може победити, ако Он не стане на његову страну, а то треба заслужити!

Све ово ће се окрајком рефлектовати и на Србију – која сада мирно чека расплет и њено довођење у ред! Они који су је довели у овакво стање никако више не могу бити рачунати у живе, јер само слободан живи – роб постоји!
Па колико је ко слободан, толико је и жив!
Нека свако обави један поверљив разговор - са собом!  

Русија је чекана до 31.12.2011.г. – не би ли се пресабрала, сетила ко је, шта је и одакле је. Чекало се како ће реаговати у односу на Србију – и реаговала је тако што су уместо правог залагања за права Срба и Србије код њихових дојучерашњих «Западних партнера», предложила да се Срби са Косова  иселе на Војну границу на Кавказу, према муслиманским државама из којих у Русију навиру муслимани – да им Срби буду санитарни кордон. Да Срби из Матице буду послуга код Срба са периферије!

Имали су и идеје стварања Православне Легије Странаца у коју би примили све Србе којим се не свиђа у Србији, па би, ако се добро покажу, могли после 5-6 година да добију и руско држављанство!

Тада је кочница која је Русију задржавала на стрмој равни, на којој се већ нашла заједно са свим осталим државама осуђеним на пропаст, отпуштена и од почетка 2012.г. Русија је полигон ове последње битке ђаволског Запада и Божијег Србства, јер прави Руси су Срби, али се више никада рат неће водити у Србији! 
Он је вођен 1999.г. када су га наша браћа Руси посматрали са Извиђачког брода у Средоземном мору који је утврђивао параметре крстарећих ракета које су нам упућиване од њихових «стратешких западних партнера»!  
То су они исти који ће у недељу, 04.3.2012.г. око подне започети битку на њиховом подручју. Преко Руса-Несрба!

Имали су једноставан кључ браћа Руси за разговоре са Америком: Он је дозвола или забрана снабдевања америчке војске у Авганистану и другим државама у том региону, железничким и ваздушним путем преко Русије! Нису га користили, а то су и наплаћивали! Нису хтели да ризикују лажне доларе којим су им Американци плаћали за те услуге.

И ко је омогућио и ко ће омогућити Американцима рат против Сирије, Ирана.... Они, и сада се згодило: Прво они - па Иран и Сирија! И опет рачунали колико ће зарадити на поскупљењу нафте када почне напад на Иран... исто као прошле године када је била нападнута Либија, и исто као када је 1999.г. нападнута Србија, када је Русија, малим уплашеним земљама, продала свог оружја за више милијарди долара!

Браћо Руси, не може се тим парама ништа добро учинити! Од таквих пара се не напредује, напротив! Оне ће вам пропасти, на рат ћете их потрошити! Ратом стечено - ратом ће се изгубити! То су Вечна Небеска Правила!

Много сам желео, веома мало сам сам се надао, али никада нисам поверовао да ће они искористити последњи остављени рок до краја 2011.г. да промене своје понашање према Србији.
И много жалим нашу слепу браћу Русе!  

Ја сам, колико сам могао и знао, предузимао и конкретне мере да их обавестим – али тврда је њихова ограда, тврда су њихова срца, тешко се отварају њихови новчаници, када чују звекет пара просто се обезнане и забораве и оно што се није смело заборављати – да су Срби!
Осилили се када смо ми били  у питању – а то је сигуран пут у пропаст! Како би 143 пута већи обраћао на оволику Србију – само, безначајна је свака количина експлозива без иницијалне каписле и детонатора, безначајна је свака територија без обзира на величину, ако се у њој не нађе места за Бога! Погинуће сваки човек који је бездушан, охол, горд, који умисли да је велики!
____________________

«Када помислиш да си неко,
Бог ће обзнанити да си нико!»
-под 5 у мојој џепној књизи "Опомене Души човека"-
овде под тим насловом
___________________________

Оно што су показивали према наводној, садашњој,  опозицији Србије, било је такође наводна жеља да се Србија промени и супротстави, опет, сама, њиховим «западним партнерима», када би они лако преузели, опет, улогу посредника и тзв. заштитника Срба и Србије.

*Они се одрекли Србије – Бог се одрекао њих!
*Ко год се одрекне Србије – Бог се одрекне њега!
*Србија је реперна тачка - однос према Србији је основ за изрицање пресуда на које нико на Земљи нема никаквог утицаја!

Срби из Србије, којим се испуњавају молбе,  молбу за њих су окончали – оно што је измољено није могуће мењати, то што се почиње догађати 4.3.2012.г. већ се догодило!

Србија, 143 пута мања од Русије по територији и 20 пута мања по броју становника, рашириће руке и прихватити неколико милиона браће Руса као избеглице, примићемо и Грке и Немце.... велика је наша Србија! Већа много од Русије! Јер се није одрекла Бога!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб


Постављено 02.03.2012.г. у 22,00 ч. 

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta