Pokazivanje Palih anđela



Показивање Палих анђела


-Предаје, продаје  и издаје-


Руски Председник Димитриј Медведев

Наша браћа Руси су синоћ изабрали свог председника, у нади да су спасили себе и  Русију. Видело се – стрепели су од тог дана. Стрепео је и наш брат Владимир – и по окончању избора, кроз сузе испустио све своје страхове, сумње и радовао се, како је то и нормално! А он је један нормалан човек и Србин.



И како је то у овој битки и нормално, ноћ после Владимирових суза радости и олакшања, предводник друге стране - супротстављене Владимировој, који је ишао  неки дан раније на састанак са Владимировим противницима - предаје, продаје и издаје ради и по свему видљивом, они су пријатељи Димитрија Медведева - предузео је и конкретне мере, раније са њима договорене. Ишао је Медведев да се са њима договори шта им је  чинити када се избори заврше, када се више не може изражавати било каква аргументована сумња у легалност избора Владимира Путина за новог председника Русије. 

Владимир је пре четири године одабрао Медведева, којем је уступио столицу и са којим се само пре неколико месеци, под крилом исте политичке странке договорио о уобичајеном трансферу власти. А тај трансфер је сада у рукама Димитрија Медведева! 

Нема поузданих ни детаљних упутстава шта чинити ако овакав руски председник, са стварним царским овлашћењима, не буде хтео да обави трансфер - ако Медведев одбије да преда власт новом изабраном председнику Путину.

Плаћа казну Владимир Путин – за промашај у избору онога који ће му чувати столицу цара за време његовог отсуства од четири године! Није учинио што је потребно, а то није ни било могуће,  да овај којег је довео да му причува столицу,  поступа као чувар а не као цар!

И овај се понашао као цар, јер га је Владимир крунисао, у уверењу да ће се он придржавати ненаписаног њиховог договора. Промашио! И сада?

Победио Владимир, убедљиво. И сада треба да прођу два најдужа месеца у његовом животу, али и у животу Русије, гледано од фебруара 1917.г. године када је Руска царска Империја срушена изнутра - уз помоћ са стране.

Идентична ситуација! Онда је цара издао  брат, ставивши око врата црвену кравату, ставивши се у делегацију оних који су «у име потлаченог народа» тражили од Цара Николаја Другог, да им преда власт!

Владимир нема брата - он се као на брата ослонио на Димитрија Медведева, Јевреја по националности, са руским именом и презименом, који је јутрос преузео улогу брата Цара Николаја Другог - прешао својим делима на страну Владимирових и руских противника, да ли је случајно што су и они већином Јевреји, то треба размотрити!

Стално имам при руци опис визије једног доброг, старог, руског свештеника, донедавно је био међу Русима, садржане у књизи «Поуке о последњим временима старца Антонија» - купио сам 20 примерака па их делим онима за које проценим да је то исправно и страну 90 обележио сам папиром да је лако нађем - никако не могу а да не помишљам да се ова страна односи на овај данашњи дан, па је преписујем:

«Јевреји са руским презименом ће увести земљу у такву катастрофу, којој ће бити равна само апокалипса. И многи ће мислити да је то већ крај, али ће то бити проба краја времена, само проба, иако веома промишљена и јавно спроведена у сагласности са строгим планом.....»


Од јуче у подне, како сам и навео у наслову «Месец шести....», чекао је Димитриј Медведев резултате избора и планирао шта даље. Данас, 5.3.2012. године Пали анђели су у телима ових који се спремају да наизглед изгубљену битку на јучерашњим изборима, ипак, претворе у своју победу, другим средствима! Они ће сада Русију напасти истим средствима којим је нападана 1917. и 1991.г.! Економским, дестабилизацијом унутрашњих прилика, међунационалним тензијама и сукобима којима ће се давати превелики значај.....

Владимир Путин је имао на располагању 8+4 године да се обезбеди од овог напада, ако га је претпостављао. Ако јесте, није се добро обезбедио. Ако није, сам је крив. Ако наша последња велика држава - Русија упадне у нерешиве проблеме, биће то само показивање последица болести која је Русију напала, смртоносне државне болести-КОРУПЦИЈЕ!

Овом болешћу су нападнути сви они који ће од данас па на даље, без обзира на каквим су функцијама у Русији, који су заражени овом болешћу, сви они који су поткупљени новцем, функцијама, обећањима, сви они у којима су већ биле душе приправне на предају, продају и издају, обавити оно на шта су се обавезали!

А такви «људи» се припреме и на одговарајући начин убацују на важна места у државној машини - и када откажу ти важни делови машине, она је неупотребљива!

Ми смо то видели на делу пре 12 година, када је оборен С. Милошевић којег су издали сви они у које се уздао. У једном од новијих предходних чланака описао сам технологију овладавања окружењем цара на чије се царство атакује.... и она ће се показати и у случају Русије!

Било би боље да победа Владимира Путина није била овако убедљива и без битних замерки – мањи би бес, а веће стрпљење, показали «Људи» спремни да издају Русију – овако, нервозни као ловачки пас пред полазак у лов, нестрпљиви су да се крене.... ловачки пас хоће и да побегне у правцу из којег се чује лавеж других паса и пуцњава из пушака, он не чека, он жури у борбу, у такмичење, жури да зграби плен!

Ови припремљени «Људи» су нервозни, газде ће их испомагати охрабривањем «Држи га, држи!", а они ће јуришати, режати и чинити оно на шта су се обавезали, а обавезали су се на ИЗДАЈУ – ова два месеца су дани у којим ће катализатор, ПАТРИОТИЗАМ, раздвојити две Русије, два народа, овде се више неће моћи говрити о раздвајању истог народа на две стране – овде ће се раздвојити на две стране сви они који живе у Русији – једни на страну «Људи» спремљених на издају и други на страну оних који би да се Русија сачува!
На оној првој страни ће бити они које је Старац Антоније описао као оне који ће Русију увести у стање горе од Апокалипсе, а на другој они који ће трпети нападе Палих анђела.

Како су дуга два месеца!!
У србским државама, нарочито. У Русији и Србији! У Србији у којој су ове поделе, које Русији тек предстоје, окончане и забетониране и које је скоро немогуће сопственим снагама мењати, јер се сматра да је стање доведено на пожељно. И јесте, пожељно за Команданта Палих анђела! Њихови подређени су им овде послушни.
Дај Боже да се Русији не догоди оно што се догодило пре 12 година Србији. Мада, од исте болести болују - КОРУПЦИЈЕ!

Ако Владимир позове у помоћ Помоћника који никада не издаје, ако тај Помоћник процени да је сада искрен у намерама, које би се свиделе Помоћнику, који је сам Бог, Он ће му прискочити у помоћ!
Ако се сети Владимир да је лудо било што у Србији није направио своју тврду базу, па нешто брзо учини, а сигурно је да то још може, биће му лакше, уз услов да одабере добре и поуздане мајсторе за градњу те руске базе у Србији. Не конвертите, брате Владимире!

Ако се Владимир буде уздао само у шачицу својих наводних пријатеља, ако се буде уздао само у остаке некадашњег КГБ-а, ако се буде уздао само  оне у дипломатским представништвима Русије у свету од којих се ниједан не вози у руском аутомобилу, ако се буде уздао само у људске речи и обећања..... неће се спасити наша Русија.
А потом ни Србија – јер Србија не  може очекивати помоћ од својих непријатеља или оних који им овде служе због личних користи и сујета.

Онда ће на Земљи настати велики и дуг мрак из којег ће на крају изронити само Србија – Срби се нису одрекли Бога, мада о томе нерадо говоре! Знају Срби да је Он непобедив! Али су постали превише незаинтересовани да Му се придруже – Вером и Надом да би их Он гледао.

Дај Боже да Те се Владимир сети и да Те моли, да буде мали и понизан пред Тобом - а Ти му онда помози!


Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 05.3.2012.г. у 13,45 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta