Petru, Borisu i Vladimiru!


Петру, Борису и Владимиру!


-Ето, догађа се а не веровасте-


Веза:  Наслов на Зл. Билтену
          «Петар гради, виле разваљују!»
           од 28.01.2011.г.

Гледам шта се догађа - овде код нас и тамо код нас, у Русији, слушам Петра већ више година, а и од дана када сам му ово писмо послао, а он га примио на свој рођендан – рођен на Видовдан, али никако да сагледа што му не иде, гледам каква се борба води овде код нас - за власт, показују се намере да се нешто промени уз студирање како то извести, а не обухватити «нама миле и драге» - око криминала се ради, око наредних суђења, око одузимања криминалом стеченог, око поништавања пљачкашке транзицији.... сви би да буду чистачи, а да не почисте баш све. Саветују се са мном, али ја им стално и упорно причам једно те исто - када се не почисти све, није почишћено! И као да ниси ништа ни радио! Не верују, траже начине.... губе време, нема таквог начина!

Гледам и ове наше, тамо у Русији..... и они беже од истине, чују тутњаву, али се спремају да иду на плажу, на купање, на сунчање и хвале се колико имају пешкира, душека, крема за сунчaње - ове што им лупају на врата елиминишу тако што гурају вату у уши и....... спремају се на плажу!
А громове и олују као не виде и као не чују..... причају о својим плановима, објашњавају и разјашњавају, али..... прошао воз! Наш брат Владимир ће победити на изборима, али је царски трон изгубио.... његова царска круна више не сија као што је сијала и као што би могла..... он ће је некако гланцати, али успеха нема.

Њих тројица, мој познаник Петар-бизнисмен, Борис, цар Срба, и Владимир, цар Руса, нису имали никога ко би им ово моје писмо-обавештење, послато Петру у јуну 2010, прочитао и мало тумачио, тада би им вредело, сада је касно и за Петра и за Бориса и за Владимира!

Жао ми је и тужан сам због њих и радостан сам што су Божија Правила непромењива, позната свима и свима је на слободној одлуци хоће ли их се придржавати!

Прилог: Писмо Петру из 2010.г.

Бог са нама – Пристани Боже!
Драгољуб
Постављено 24.02.2012.г. у 14,50 ч

Писмо које нису прочитали, како би се спасили – и ми поред њих!
 ______________
Аутор ® 06/07 «Проналазаштво» Београд
Програм за ресоцијализацију
«Rarum carum – Ретко и скупо»
16.5.2010.г. 

Планиница на Равној Гори


Предмет: Анализа стања и сугестије за Петра Јанковића из Београда, у складу са могућим Програмом ресоцијализације


Ономе коме се презентира, поштовање!

Ради сaгледавања шта ћете чинити, од 05.10.2009.г. до 05.5.2010.г. имали сте одговарајућу помоћ за успех у пројектима које сте издвојили као посебно интересантне за Вас. Указано Вам је више пута да се помоћ додељује да би сте били посматрани на укупном плану. 
Нисте прошли тест-хтели сте да успете методима који су, кроз рушења стеченог, означени јасно као неодговарајући. По истеку 7 месеци помоћ је повучена. Сами сагледајте шта се потом догађало.
Теозофским начином изражавања, достављам Вам анализу, пресек и сугестију – радите по Вашој вољи и одабрали сте унапред и резултат. Ја сам само посматрач без вишка емоција, а Ви и Ваши ставови једно од низа потврда исправности схватања која сам тврдо усвојио.
________________

*Петар гради, Виле разваљују!

*Виле су Божије Помоћнице!

*Бог користи и своје непријатеље за испуњење својих жеља!


*Бог не допушта разваљивање грађевина које су по   Његовој Вољи!

*Када Бог допусти да нечија грађевина буде разваљена, Он власнику такве грађевине пружа руку помирења, опомиње га и наводи на прави пут!

*Грађевине од магле, Бог руши благим поветарцем!

*Када се почнеш понашати као да си неко, Бог ће обзнанити да си нико!

*Ко мачем сече од мача ће погинути!

*Ко је насиљем стекао, насиљем ће то и изгубити!

*Богу ништа не треба – Њега не можеш поткупити или умилостивити новцем, зидањем цркава, постовима – Он иште највеће, Он иште срце човека да би се у њему настанио или понекада свратио!

*Бог не свраћа у срце човека које није чисто!

*Не жали за изгубљеним – ништа ниси ни имао, почни као нови човек, дај чисто срце Богу и све ћеш стећи!

*Не одмеравај на кашичицу – колико одлијеш толико ти се долије. У пуно се не досипа и оно се убајати и пропадне!

*Нико не зна када ће га Небеска Патрола привести пред Судију!

*Чини добро – то ће код Судије умањити тежину твојих злих дела и мисли!

*Спашавај се, плаћај, враћај дугове, не гомилај – узалуд је, Патрола води само душу, остало остаје овде!

*Помири се са Богом – изађи себи на мегдан и победио си све своје противнике на Земљи и Небу!

*Не оклевај, Небеске Патроле долазе без опомене и позива!
                                                                                 
Драгољуб Татомировић
 16.5.2010.г.

 *Почето у 13,00 ч.

 *Завршено у 13,20 ч.

*Постављено на Зл. Билтен 28.1.2011.г. 
 под "Петар гради, виле разваљују" 
 са свим детаљнијим објашњењима која нису 
 застарела!              

                                                                      


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta