Događaji kao odredjenje u slovima i ciframa



Утицај слова и цифара на неке догађаје


-Извод из књиге за графологе-профилисте-

 

Стављам читаоцима Зл. Билтена на увид сам крај моје књиге-уџбеника за обуку графолога-профилиста, који се односи на моју хипотезу значаја слова и цифара у животу људи и држава - у уверењу да ће вам можда бити од користи, а свакако ће послужити да се размишља и о ономе, нама, непознатом - а, можда, могућем.

 

«Поговор

Оволико сам хтео да напишем а да о осталом разговарамо у току предавања. Ово градиво је предвиђено за укупно 84 школска часа по 45 минута са потребним бројем часова – консултација. Мислим да би садржина књиге и оно што ће се обрадити у току предавања могло од свих заинтерeсованих, са извесним смислом за процењивање људи по гестовима и другим карактеристикама, направити солидне графологе-профајлере криминалистичког усмерења.

Међутим, ја помало размишљам и о другим областима и та размишљања ме просто гоне да их овде унесем као посебан прилог, уз напомену да су то само моја посматрања и анализе, које ми се чине интересантним. Стављам моја размишљања у позицију да се о њима изјашњавате – прихватите их у целости или делимично, или их у целости одбаците. Ако будете о њима бар размишљали, ја сам задовољан.

 Д. Татомировић



"VII

Прилог II

 *Дешифровање могућих догађања у животу сваког појединца, по основу цифара које чине годину рођења неког лица – од 00-99

 *Дешифровање добрих и лоших слова у именима људи, народа, држава и предмета

Опште је познато да је човеково тело обавијено енергетском заштитом која се назива аура. Оштећење ауре изазива различите проблеме, у које укључујемо и болести.

Аура је јајастог облика и у више слојева обавија наше тело. О њу се одбијају негативне енергије које зраче нека техничка средства и неки људи.

Трагом ове чињенице сам размишљао па анализирао шта то нас све идентификује као посебне личности, овде на земљи али и уопште, код Бога.

Наша душа је јединствена, снабдевена једним од три могућа духа који погоне душу, папиларним линијама које су такође непоновљиве комбинације и крвним групама у које се сврставају сви људи.

По мени, и наша лична имена и презимена су од помоћи при идентификацији, па су и она различита али има на хиљаде људи са истим именом.

Презимена има мање, она су нека врста назива племена којем припадамо, те ми делимо судбину назива како племена тако и нашег личног имена.

Како?

Имена су састављена од комбинација слова. Слова су по свом облику, гледано како су усмерена на горе, отворена, полуотворена и затворена.

Презимена су такође комбинација таквих облика слова. Ми у Србији се служимо са два писма, па смо привилеговани, можда можемо да у неким случајевима правилним избором писма избегнемо угрожавање преко слова од којих се састоји наше име и презиме.

Име племена – презимена је ограничавајуће за све његове чланове, али је име то које дефинитивно одређује докле се можемо, овде на земљи, попети.

Отворена слова су обележена звездицом поред слова:

 Ћирилица : Латиница:

А

A

Б

B

В

V*

Г

G

Д

D

Ђ

Đ

Е

E

Ж*

Ž

З

Z

И*

I

Ј*

J*

К*

K*

Л

L*

Љ

LJ*

М*

M*

Н*

N*

Њ*

NJ*

О

O

П

P

Р

R

С

S

Т

T

Ћ

Ć

У*

U*

Ф

F

Х*

H*

Ц*

C

Ч*

Č

Џ*

Ш*

Š

 

*Ћирилица: Укупно 13 слова, ако се пишу штампаним словима.

Слово Ј се може писањем писаним словима изменити у затворено.

Отвореност слова се огледа у њиховој немогућности да одбијају негативне енергије које их непрекидно, као део нас самих, нападају.

У латиничном писму има укупно 10 отворених слова уз напомену да су слова LJ и NJ дупло отворена и да представљају два узастопна отворена знака иако чине једно слово.

 *А      је стабилно слово ојачано попречном пречком која му омогућава стабилност а оштар врх раздваја снагу усмерених негативних енергија и низ две стрме равни их спушта у тло.

*А      латиница, исто као ћирилица

 

     је добро покривено слово које има слаб трбух који се налази између горње црте-поклопца и доњег затвореног дела. Оно може бити угрожено негативним енергијама које би долазиле под углом погодним да нападну ову слабу страну. Ако се то догоди, горњи део трпи притисак све док се он не спусти у тло преко округлог доњег дела.

*B      латиница, има скоро спојен доњи и горњи део-круг па је и његово угрожавање минимално.

 *В      исто као Б латиницом.

*V   латиница, представља врло отворено слово које својим крацима хвата негативне енергије под углом од око 30% што га чини лоше заштићеним словним знаком.

    је покривено слово са вертикалом која није у центру, па га јачи напад негативних енергија може повити на десно и избацити из равнотеже.

*G    латиница је делимично отворено са слабим трбухом у који се могу убацити негативне енергије које би долазиле под врло великим углом, а таквих је мало, па се ово слово може сматрати добрим словним знаком.

  је добро покривено слово са ужим горњим делом па му негативне енергије не могу правити неке веће проблеме.

*D      латиница, добро заштићено слово.

*Ђ     је добро заштићено слово.

    латиница, је добро заштићено слово

   је отворено слово кога негативне енергије могу да нападају из више углова.

   латиница је слабо зашићено слово јер може бити нападано преко горње црте са отвореним делом на њему ка горе и низ средњи део се могу конценрисати на доњу основу слова.

    је делимично слабог стомака који може бити угрожен енергијама које иду под великим углом када га могу дестабилизовати тако да горњи део иде ка тлу и свакако га чинити нестабилним.

*Z     латиница, исто као слово Ž осим што је захват енергија нешто мањи због недостајања отвореног дела на горњој црти слова.

    је отворено слово које се нападима не може оборити али га напад прикива за тло.

*I      латиница је слово са малом површином угрожавања из висине, његова основа дели нападачке енергије и одводи их у тло.

  је отворено слово које се нападом из виса може дестабилизовати и избацити из вертикале.

*Ј      латиница исто као за Ј ћирилица.

*К     је отворено слово које нападачке енергије не могу оборити али га могу држати укопаног у месту.

     латиница исто као К ћирилица.

*Л      је добро заштићено слово.

*L      латиница је отворено слово чија се основа може приковати за тло.

    је добро заштићено слово.

*LJ    латиница је дупло отворено и врло слабо заштићено слово које непрекидно трпи притиске негативних енергија

*М     је отворено слово које негативне енергије прикивају за тло.

*М     латиница исто као за слово М ћирилица

   је отворено слово које негативне енергије просто укопавају у тло.

*N     латиница је отворено слово које негативне енергије стално или укопавају у тло или настоје да га оборе.

    је делимично отворено слово чији доњи затво-рени лоптасти део спречава укопавање у тло или обарање.

*NJ   латиница је дупло оворено слово које је слабо заштићено.

*О       је врло добро заштићено слово.

*О       латиница исто као О ћирилица

*П       је добро покривено слово и негативне енергије му не могу нанети скоро никакву штету осим извесног притиска на горњи поклопац.

*P       латиница је врло добро покривено слово.

      је врло добро заштићено слово

*R       латиница је врло добро заштићено слово

*С      је добро заштићено слово уз слаб трбух којим може бити нападнут енергијама које долазе под одговарајућим углом.

*S    латиница, са слабим доњим трбухом због чега може бити избачено из вертикале.

*Т    је добро поклопљено слово које трпи извесне притиске на горњи поклопац.

*Т      латиница, исто као Т ћирилица.

*Ћ     је добро заштићено слово.

*Ć      латиница има слаб стомак на доњем делу који га може избацити из вертикале.

   је отворено и слобо заштићено слово које непрекидно захвата велике количине нападачких енергија, које га прикивају за тло.

*U      латиница је најслабије слово у смислу заштите у оба писма којим се служимо и она су слова која онемогућавају било какав напредак.

*Ф      је добро заштићено слово.

*F      латиница је слово које има слаб стомак испод горњег поклопца који га може избацити из равнотеже.

*Х     је отворено слово које нападачке енергије не могу оборити али га непрекидно притискају на тло.

*H      латиница је отворено слово које нападачке енергије просто укопавају у тло.

*Ц      је отворено слово које трпи притисак на основу која не може да се одвоји од тла.

*C      латиница је делимично отвореног стомака који може бити угрожен енергијама које би долазиле из одговарајућег угла када га могу избацити из равнотеже.

*Ч      је отворено слово које лако може бити избачено из равнотеже.

*Č      латиница је слово које горњим делом захвата негативне енергије и које има делимично отворен стомак који може бити нападнут негативним енергијама које би дошле са стране из одређеног угла

*Џ       је отворено слово са малим ослонцем о тло и врло је склоно промени положаја по вертикали али уз напознаницу на коју страну ће превагнути.

*DŽ    латиница, састављено из два слова од којих је једно могуће напасти и раздвојити га или померити од дела са којим чини целину.

*Ш     је отворенео и слабо заштићено слово.

*Š      латиница ј слово које својом квачицом захвата негативне енергије које потом притискају то слово од горе и уз округлу основу и отворен стомак ово слово се лако дестабилизује и губи вертикалу.

Имена људи, народа и држава у односу на број отворених слова трпе последице напада негативних енергија па су све бивше Југославије без обзира на ком писму то било написано биле нестабилне државе од самог почетка.

 Ј У Г О С Л А В И Ј А – J U G O S L A V I J A - по четири отворена слова

Међународни код Y U – Оба отворена!

И све Југославије су нестале.


Имена људи се могу анализирати по истом принципу. 

*Милан, Миленко, Миланко, Милорад, Живорад Петар, Марко, Слободан, Горан, Јован, Милош, Димитрије, Војислав, Василије, Богољуб, Предраг, Зоран, Стојан, Радмило, Вук, Вукан, Озрен.

*Угрожена су имена људи, држава и народа које у свом имену имају више отворених слова једно до другог, као: Милан, Милош, Миленко, Шешељ.

*Интересантно је и сагледавање имена која се завршавају словом Н – Зоран, Слободан, Милан, као и имена: Небојша, Душан,  Жарко, Милашин .....

 

*Погледајте име Лазар, и поредите број отворених слова у овом и другим именима па закључујте.

Презимена:

Ракин, Милошевић, Коштуница, Јовановић, Луковић, Улемек, Вујко, Радоњић, Татомировић, Мишић, ...

Државе:

Србија, Албанија, Бугарска, Македонија, Хрватска, Мађарска, Аустрија, Холандија

Srbija, Albanija, Bugarska, Makedonija, Hrvatska, Mađarska, Austrija, Holandija

Велика Британија, Америка.

Velika Britanija, Amerika


Кодови одређених држава:

СССР, УСА, Д, А, И, ГБ , ЈУ, СРбија, ХР

SSSR, USA, D, A,  I, GB, YU, SRbija,  CR

Упоређујмо имена оних који су остали запамћени по нечему великом у Србији, и оне друге који су наизглед били велики а потом заборављени.

Видимо имена са много узастопних отворених знакова, посебно са словом У у имену. Погледајмо прошле и садашње Душане, од царева и министара – ниједан срећан а сви бурно живе. Комбинујте сада и сами.

*Дешифровање по цифрама које чине број године у којој смо рођени – исти принцип:

Цифре:

1.   Добро заштићена цифра низ коју се негативне енергије без последица спуштају у тло

2.   Цифра чији доњи део може да буде прикован за тло и тако закована може бити непрекидно под притиском оних енергија које би нападале са унутрашње стране

3.  Цифра са слабим трбухом који може бити угрожен којом приликом може доћи до укупне дестабилизације

4.   Добро заштићена

5.   Добро заштићена цифра

6.    Добро заштићена цифра

7.   Цифра која трпи притисак на горњи поклопац и само дно вертикале што може довести до дестабилизације и рушења

8.   Добро заштићена цифра

9.  Добро заштићена цифра са могућношћу напада на основу цифре уколико је то отворена цифра – она која је прва. Уколико је заклоњена неком цифром испред себе те опасности нема

0.   Добро заштићена цифра.

Комбинације ових цифара у броју указује и на могућност угрожавања лица чији се број године рођења састоји из једних или других цифара, отворених, затворених или делимично отворених.

*Добре комбинације су: 69, 60, 88, 68, 44, 14, 46, 64, 65, и сличне.

*Лоше су комбинације: 32, 23, 52, и сличне комбинације

Размишљајте, закључујте и имајте у виду – наравно, ово је само почeтак и само једна хипотеза, на коју, можда, треба обратити пажњу.

Припремам и изводе из моје књиге «Замена душе» засноване на истраживањима већег броја драстичних промена менталног склопа људи – одабраћу одређене делове како би вам их учинио доступним, примерака те књиге имам још па ако се неко буде одлучио да то мало боље сагледава, нека ми се јави ради договора око преузимања књиге.


Драгољуб

Постављено 14.12.2012.г. у 19,10 ч.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta