KINESKA ODLUKA PROPASTI!



 Кинеска одлука пропасти!

-Одбијање куповине европског дуга-


Централна банка Кине: "Ми нисмо идиоти да улажу у европским државним обвезницама"

Кинез који је изјавио «да Кинески Суверени Ивестициони фонд није
идиот да би куповао европске обвезнице (дугове)»


Речи су опасно оружје, одлуке које се саопште речима могу да буду и речи самоубиства, и то ће се догодити великој држави, НР Кини, земљи која се у последње време отима за светски трон – отима се најмногољуднија држава света за трон којем је одређена пропаст, сада већ видљива и онима који имају интерес да жмуре!
Одлука Кинеског Сувереног Инвестиционог Фонда «да не буду идиоти који купују обвезнице ЕУ» - заправо да не пристану да у себе убризгавају крв из болесног човека, скоро мртваца, је то  што је створило услове да Кина изврши самоубиство из нехата, у кратком времену, уместо да пристане на успорено убиство по рецепту власника свог новца овог света.

Данас 14.02.2012.г. је објављена одлука Кинеског Сувереног Инвестиционог Фонда да они не намеравају да купују обвезнице/дугове ЕУ и почео је да откуцава сат који ће одмерити време до економске и сваке друге пропасти Кине!

Сада су на реду Индија, Јужна Африка, Аустралија и Бразил - и од њих ће се тражити исто што се тражи и од Кине - да врате новац земаља које су у самртном ропцу, кроз тзв. инвестирање у њима - осим у некретнине

Кина се, у тренуцима када је помислила да може победити у трци за трон најбогатије државе света, одрекла прецизних упутстава својих античких владара који су указивали како треба управљати државом – војском, народом, финансијама, како треба држати међудржавне односе, како се чувати од преваре, од рата, од окупација.... заборавила Кина упутства која су је у давној прошлости учинили империјалном силом- царством, када је од једне мале и неугледне земље, кроз ратове, дисциплину и скромност усисавала у себе различите народе, како их је истребљивала или асимиловала, како је уништила трагове писма, историје и културе тих усисаних народа, како је све те народе претопила у масу идентичној народу названим Кинезима.
Упустила се у утакмицу са другим великим државама, пристала на њихова правила, прихватала као противвредност за своја добра, за рад милиона Кинеза, за производе најразличитијих роба – шарени амерички папир, потом и шарени папир ЕУ, који се називао и признавао за новац!

Признали грамзиви и шкрти Кинези лажан новац за прави! И скупљали га као неку велику вредност, на крају сваке године га, уредно, пребројавали и објављивали колико га имају – не размишљајући да се поносе што су подлегли превари, што су присталу да као велику вредност чувају продукте великих штампарија новца из Америке, Британије, Немачке, Француске, Јапана и Швајцарске!

Пристали да им све године после Другог Светског рата поједу скакавци! Јер се Кинези нису држали својих обичаја, упутстава својих старијих владара, а будући да су основи њихове религије Будизма - изучавање живота после смрти: Конфучијизма – изучавање практичне потребе човека и државе; Таоизма - изучавање одређених путева човека, тражење истине, упућивање на вештине живљења, побеђивања других,  - у суштини неверници, јер им је религија створенa ради посмртног периода човека, док се остали елементи тичу решавања само овоземаљских знања и вештина, изналажења начина за победе у овом животу без вођења рачуна како се те победе остварују, јер њима је важан живот после физичке смрти..... и постали Кинези огромна машина која се креће по тим принципима, који доводе до такве победе.

И ти принципи њихове религије су оправдали прихватање туђих правила (финансијских и трговачких)  борбе, туђих принципа које су Кинези преуредили за своје крајње циљеве, од којих је један објединио све остале: Прихватити туђа правила,  играти њихову игру, обогатити се радом свих и по основу тог богатства победити и потом наметнути своја правила, са крајњим, и највишим, циљем - постати Бог на Земљи!

Када су ово поставили за циљ сагласили су се са својим нестанком, прво државе као овакве целине, која ће се распасти по етничко-економски целинама и принципима, односно по обрнутом принципу стварања оволике и овакве Кине!

Наравно, упустили су се у утакмицу са преварантима на челу држава са којим су се такмичили и доведени пред избор:  Да све што су зарадили и као велику вредност чували у валутама држава са којим су трговали, сада врате државама које су осмислиле превару, под формом инвестиција, улагања у  банке, без да им се нуде некретнине, јер преваранти знају да  би то било давање нечега (некретнина) за ништа – њима се нуди програм улагања у банке које раде са виртуелним, односно са лажним новцем!; или да у кратком периоду буду доведени у банкрот, хаос, и све оно што банкрот производи!

Кинезима жао новца. Они не желе да знају и виде да су преварени! Кинези су врло велике шкртице -  шкртост је мана - штедња је врлина(!), све док се не претвори у своју супротност! 
Превелика штедња неминовно доводи до шкртости, када човек себе доведе у позицију да трпи и немаштину а да не крња оно што је уштедео и све друго што иде уз превелику штедњу, да би се уштеђевина увећавала - када штедња постаје сама себи циљ, а такав човек роб свог, увек лажног, новца јер је сваки новац лажан!

Сваки новац штампа држава – она га у сваком тренутку може заменити неким другим, без вођења рачуна о било каквим правичним пропорцијама вредности, јер је држава-аждаја која непрекидно троши, да би се одржавала у животу и ширила, и свака држава без обзира на њену величину, снагу, уређеност, прокламоване циљеве, као и свака аждаја прогута целокупно државно богатство,  а будући да она нема свог богатства она прогута сво народно богатство!
Примера ради, понављам, да и овако смањена Србија мора да своју Државу - Аждају храни са једном милијардом садашње валуте евра, месечно – или храна, или смрт држави!

И она се бори да не умре све до самог свог распада. Овај принцип је универзалан и само је ред величина друкчији!

Кинези постали од давнине шкртице, вредни мрави који непрекидно вуку у мравињак – мравињак расте у висину и онда га нека јака киша оштети или однесе, или се сам од себе круни јер се он гради изнутра, па попуцају спољни омотачи и падне сам од себе, а напукли мравињак уоче птице и дођу да поједу ларве, или друге животиње којим су мрави храна..... па преостане нешто њих који се удруже па праве нови један или више малих мравињака... и све из почетка.

Посматрањем мравињака се много што-шта може видети, схватити и у крајњем и научити.

Бог нам је приказао све кроз тог малог инсекта, кроз његов живот, борбу за опстанак, кроз богаћење, кроз ширење и пропаст, ако се превише шири.

Кинези се ширили, расли, пристали на превару у вери да ће наћи начина да јој се одупру и доведени у позицију да изаберу једно од два описана зла.

Изабрали да не дају паре! Заборавили са ким су спрегли! Па ко брани бездушној сили, Америци, којом управља Британија, да сутра прогласе да су све издате новчанице долара, фунте, евра, јена, неважеће - некад се за то нађе изговор као обнова ради елиминисања фалсификата, некада ради призводње бољег и сигурнијег новца,  некада ради реорганизације монетарног система, ради унификације... или једноставно «тако смо одлучили».

На крају ко им брани да заплене све вредности Кине у иностранству, од новца до вредносних папира, од некретнина, фабрика.... зар се не може и тако обезвредити и бацити у ветар рад свих Кинеза или и свих оних држава који су немилице раубивале своје природне ресурсе  - нафта, гас, угаљ, племенити метали, пољопривредни производи, у утакмици са Америком, Британијом и ЕУ, узимајућу као противвредност ЊИХОВУ монету?!
Шта сутра да уради наша једина преостала велика србска држава – Русија, која држи око 46% девизних резерви у доларима, шта да чини ако они (државе преваранти)  прогласе долар за неважећи папир? Хоће ли Русија и даље то користити? И ко ће јој бити крив што се није ослонила само на своју валуту и само на своје злато, или на друго нешто што има вредност? И ко је Русији крив за то? Па нико, они сами, односно њихови експерти типа «Милошевић!!
И зар се Америка на то спрема кроз јавни примат пресуда неког општинског суда у Америци над правосуђем било које земље?!
Онај који планира такву меру – Британије, Америка, ЕУ, одређује фазе, динамику и рокове и спремају се да то преживе, остали буду ухваћени на спавању или једноставно буду доведени пред свршен чин - ми у Србији знамо како то изгледа, јер је експерт Милошевић то експериментисао на нас 10 милиона, али се сада ради о милијардама људи, о хаосу, глади, ратовима, о Апокалипси која је скоро милозвучно описана у Јеванђељима и Јованом Откровењу - без обзира колико му се оспорава аутентичност у циљу одвраћања пажње људи да се то већ догађа!

Пропадне Кина, пропадне мравињак, па све поново!
Ко преживи и ко буде спреман на то.

Бог Грађевине од магле руши благим поветарцем! Ова кинеска грађевина је од магле и срушиће се у само једном дану - у тренутку када се схвати да они паре не дају! 
Када се схвати да они покушавају да паре Америке и Европе које су уштедели, сматрају вреднијим него у земљама које су их произвеле - тада ће се Кинезима рећи да су надиграни, да су преварени и у игри коју су прихватили. Хтели Кинези да зараде код шибицара!

И вратиће им се – биће обавештени да они нису у позицији идиота када треба да врате паре кроз улагање у непостојеће вредности - у банке и капитал на папиру, већ да су постали идиоти у тренутку пристанка на овакву игру. 
Пристали су и на трансфузију крви из болесног, скоро мртваца! Коме се даје крв од болесног човека и он умре као и онај од којег је крв узета! А они лагеровали и пебројавали лажни новац болесника - Америке и ЕУ!

Сада и Кину и Русију чекају одређени притисци, санкције, претње – блокаде имовине у свету – све оно на шта су пристале пре 20 година када је у питању Србија – тада су дале свој глас за те санкције!
Бог не спава и ништа не заборавља! Да су се тада супротставиле Америци можда би и њихова, тужна и сасвим неизвесна судбина, биле друкчије!

Ко од насилника не брани туђу ћерку доживеће да и његова буде обешчашћена – то су Небеска Правила и од њих се не може побећи!

Русија је била међу првим државама које су признале независност Хрватске, створене отцепљењем од СФРЈ – сада ће можда жалити због тога. И прва је са војском напустила Косово, а ја рекао требаће им војска за исте намене код њих..... ех, како је све једноставно, ако има поштења.......
И како је свака издаја тешка, а тек она од оних који се сматрају браћом..... и већ 12 година у сваком контакту са Русима слушам како је (Ј)Елцин за све крив – а човек већ 12 година није на власти, а као да јесте, када су Срби у питању!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 14.02.2012.г. у 15,30 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta