Baza Izrael


База Израел


-Напуштена База «Мртво море»-


Пре 64 године Америка је силом успоставила своју велику базу на обали Средоземног мора, на делу територије библијске државе Израел, у коју је окупила известан број аутентичних Јевреја као преосталог, малобројног, дела једног од најмањих израелских племена – Јевреја, који су у Америци имали довољно политичке и економске моћи, које су  створиле довољан утицај на политику Америке да она донесе једну овакву одлуку о стварању државе Израел, која је нестала по распећу Исуса Христа.

Створена је држава која се назвала Израелом, на територији коју су до 1948.г. настањивали сви преостали израелски народи - Јевреји, Галилејци, Пеласти-Палестинци, Сир(б)ијци, и други са именима која вуку корене из Старог Израела – применом најразличитијих мера, од силе до прекрајања историје ова територија је названа Израелом  као територијом која у целости, или у највећем делу, припада племену Јевреја.
Она је створена на територији на којој се није могао организовати нормалан живот без улагања огромних новчаних изнoса, јер се ради о пустињском крају неподесном ни за живот ни за организовање производње неопходних животних намирница!

Јевреји из Америке, махом натурализовани народи Хазара из данашњег Авганистана, који се сматрају Јеврејима - али они нису наследници старојеврејског племена – они с оно што су садашњи муслимани у Србији и Босни – потурице - они, Хазари, су прихватили веру и обичаје малобројних Јевреја, који су се склонили у планине Авганистана – као Срби Арнауташи који су касније постали Арнаути, односно Шиптари, односно како воле да говоре да су Албанци, али не и да су потомци кавкаског племена Албана који и сада тамо постоје(!) -  успели ти, натурализовани, Јевреји-Хазари међу којим је био и известан број  Старојевреја, да се привремено супротставе  околности да су народ без државе – па добили државу Израел!

Добили домовину иако из ње не потичу - почели да живе у илузијама да су се вратили на огњиште предака, мада их се највећи број вратио из СССР-а где их је руски Кнез  Свајтослав Храбри  965-968.г. раселио, после разрања Хазарског Каганата.

Добили Хазаро-Јевреји парченце на планети Земљи и на географској карти су могли да прстом покажу одакле су они заправо!
Али су непрекидно, као и свака друга америчка војна база, снабдевани свим и свачим са стране, подржавани, брањени, даван им новац, дата им и атомска бомба како би одвратили од рата са њима народе од којих је та територија данашњег Израела отета и дата само Јеврејима!

База-Израел је  била основа и клин за освајање Азије и Африке као претежног дела планете Земље.
За 64 године свог постојања ова База-Израел је обавила своју функцију – Америка се преселила на друга подручја Азије и Африке, направила веће и важније базе у обалним државама Средоземног мора, залива које се зове Мртво море, Персијског залива, Арабијског мора, Бенгалског залива, сместила базу и у Аустралију, успоставила врло добре односе са Индијом, те је ова База-Израел одређена да обави још само једну улогу - да се са ње освоји Сирија и Иран када ће Америка, потом, уз сарадњу са Кином и државама настањеним муслиманским становништвом, које су се одређен број година - до 1991.г. када се распао СССР, биле у саставу тог СССР-а, имати слободан пута  ка богатствима Русије.

Американци су жртвовали своје бродове и своју војску у Луци Перл  Харбор 7.12.1941. како би имали оправдан разлог да дотадашње затегнуте односе са Јапаном претворе у прави рат да би  га, бацањем атомских бомби, 16.7.1945.г., присилиле на капитулацију без да је и данас потписан уговор о миру између Америке и Јапана, па је правно, а и и фактички, Јапан и даље под окупацијом Америке!

Модус Операнди Систем који криминологија изучава у оквиру сузбијања криминалитета, ако се примени на поступање Америке као доказаног ратног и геноцидног злочинца, указује да се они служе фингираним нападима на себе или своје савезнике, када у «Нужној Одбрани» униште онога који их је наводно напао – Америка не зна шта је прекорачење Нужне одбране ни Крајње нужде, јер се она тиме не бави – она гледа само циљ и све мере у оквиру доласка до циља су подобне и оправдане!

База-Израел ће сада, после 64 година од отварања, 67 година од Перл Харбора, 11 година од никада разјашњеног напада на Куле Близнакиње у Њујорку, опет послужити као оправдање да се «из разлога одбране» од могућег напада на ту Базу-Израел, а на Нужну одбрану свако има право, окупирају још преостале државе по плану за дефинитивни напад на Русију - База Израел ће бити уништена, али она је и створена да обави овај, само један, важан посао!
После тога, Америка је напушта и иде у нове базе у Аустралији и Индији – у обе се већ сместила и смешта, у земљама око наведених мора, односно увлачи се у азијско копно у државе које су некада припадале СССР-у, гледајући да свакако Украјина буде једна од њих, док се Грузија већ нуди да буде замена за Базу-Израел!

Цела замисао је да се Русија остави без иједног економског, војног и политичког свезника, савезника по основу истокрвности народа у одређеним државама, укључујући у тај корпус и народе који су исте вере.
Америка је у оквиру припрема за коначни напад на Русију елиминисала као руске савезнике несловенске државе Грчку, Бугарску и Румунију, елиминисане су словенске земље Пољска, Словачка и Чешка, док је манџурски народ из данашње Мађарске учињен веома непријатељским у односу на Русију, Србију, Румунију, Словачку.... остала Русија сама, јер су Јевреји на челним функцијама у СССР-у и садашњој Русији, здушно помагали и наоружавали државе настањене  несловенским становништвом, земље римокатоличке вере, стално запостављајући јединог правог и природног савезника Србију!
Ово је Америка учинила јер се знало да ће све остале земље лако стати у фронт против Русије – остала само Србија која се меље, дроби, откида, уништава, понижава и њој се намећу власти које би је увек одвратиле од пријатељства са Русијом.

Почео је то 1945.г. странац који је владао и Србијом, наставлио се експертима после њега, а сада је у Србији на власти човек пореклом из Црне Горе, која је сада веома непријатељски настројена према Србији и чији је отац саветник високих руководилаца овакве Црне Горе. Срби га изабрали, мало хтели, мало наговарани, мало се плашили претњи НАТО-а..... али се он не труди да са Русијом успостави боље односе бар у мери могућег у данашње време – он пропада за ЕУ и од путовања у Америку.

Русија је сама! Организација-противтежа Америци, названа БРИКС (Бразил, Русија, Индија, Кина и Јужна Африка) више не постоји, односно никада није ни постојла осим у идејама!

Евроазијска Унија је идеја-жеља руског академика  и он је без икаквог реалног основа за остварење – па је она само руска жеља да се она нађе у позицији предводника!
Нема Русија ниједног пријатеља и целом свету – Србију и Србе као народ од којег потичу и Руси, не бројим, то пријатељство се подразумева, још када би то и Русија, овако ошамућена и заплашена (оправдано) галамом око својих граница, схватила и предузела нешто конкретно, брзо.... али она то не жели, не сме, неће! 
Када би она смела да чини нешто слично чињењима Америке, али она води политику обнове Трећег Рима – заборављајући да царства стварају или обнављају само снажне државе, са уједињеним народом у духу, са народом који сматра великом штетом да њихова држава нестане, са народом који је задовољан својом влашћу, царства не могу да направе државе оболеле од смртоносне империјалане болести – КОРУПЦИЈЕ! 

База-Израел је настањена и делом стројеврејских потомака, у њој живи већ трећа генерација тих Јевреја, они су заволели своју земљу, они су почели да је сматрају својом правом отаџбином, они не желе да схвате да су послужили Хазаро-Јеврејима из Америке и Западне Јудеје(ЕУ) само као база за пут у даља освајања, они су почели да схватају улогу која им је намењена.
Они се плаше!
Они знају да је ово, што се спрема  Сирији и Ирану, велика предигра за напад на Русију – то је за њих и њихову државу равно смрти!
Они би да то избегну – али Хазаро-Јевреји су на власти и у Израелу и они остварују неке друге, америчко-британске, интересе, будући да Америком управља Британија.

Они се сада, изненада, почињу сећати злих поступака Америке којом управљају Хазаро-Јевреји, у односу на СФРЈ, на Србију и Косово - сада о томе, али тек сада(!) о томе пишу њихове угледне, израелске, новине - сада они схватају да ће нестати по принципу који је коришћен у уништавању Србије - Србија је бомбардована са стране, Израел-База ће бити територија се које се испаљују ракете и Израел-База ће бити мета ракетама! 

И нестаће, јер се касно сетио да се све плаћа - сада ће База-Израел оправдано платити оним на шта неоправдано присиљавају Србију, терајући је да се одрекне свог Косова и Метохије, свог Јерусалима!

Чињење после одређеног времена - неблаговремено чињење је равно нечињењу!

Чињења на штету других народа је сагласност на штету коју ће тај и таква народ убрзо претрпети!

Тачно је да Израел није признао Косово - али зашто? Јер се плаши да се по истом принципу од њих не одвоји део за муслимане, мада се то не може поредити, јер се муслиманима у Израелу враћа оно што им је до 1948.г.  и припадало, а од Србије се узима оно што Шиптарима никада није припадало, али га користим само као ислустрацију.

Није никада Израел указао да не признаје Косово као независну државу због историјског и сваког другог права Срба и Србије на своју територију, никада се није јавно  огласио на злодела над Србима и Србијом, никада се није јавно одрекао било ког Јевреја - планера злочина над Србима и Србијом, никада није осудио рушење србских цркава на Косову, никада у Савету Безбедности УН није анимирао било коју државу да подупре оправдане интересе Срба и Србије!

И увек су неки Јевреји долазили да сагледавају  стање у Србији, увек су то Међународне Кризне Групе које предводе Јевреји. И команданти НАТО-а који су бомбардовали Србију су Јевреји - да ли их се било када и било где, било који Јевреј јавно одрекао? Није нико – осим Јевреја-Србина, Енрика Јосифа, и зато се и њих Бог давно и сада опет одриче - База-Израел је отписана!

Ко може нека је напусти, оставите је као територију Американцима, вама је то лако, она и није ваша, односно она и није никада припадала само вама. Молите се Србима за опроштај – јер је онај, Сверавнајући Бумеранг бачен из Србије – угледајте се на великог Јеврејо-Србина Енрика Јосифа, који је постао Србин јер је говорио поштено! Будите и ви бар мало и бар сада, када сте на самом свом крају, поштени!

Западна Јудеја-Француска и цео пројект ЕУ је пропао. Ваш Хазаро-Јевреј Сорош је оперативни техничар тог рушења, али се сада уплашио да не остане без моћи – без лажног новца долара и евра! Зашта сте се то ухватили када вас сваки ветар љуља?

Јевреји из Америке су је (ЕУ) срушили преко Грчке, избијајући јој једини ослонац који је био заједнички за веома велики број веома различитих држава и народа – руши се (Ј)ЕВРО, пада (Ј)Европа, настаје програмирани ХАОС, Хазаро-Јевреји се селе у Индију и Аустралију, њима је свеједно где живе, њима је важно да се тамо може неговати њихов бог-Новац!

А ви, Хазаро-Јевреји из данашњег Израела, где ћете ви?

И зар сте очекивали живот на обалама Мртвог мора?! Мртво рађа мртво!

База-Израел ће сејати смрт, а шта би могла да очекује као жетву?!

Бог са нама – Пристани Боже!



Драгољуб

Постављено 16.02.2012.г. у 16,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta