Zaokret na Preokret!


Заокрет на Преокрет!

-Пропаст монетарног система света и
разјашњавање убиства др Зорана Ђинђића-


Веза: Наслов на «Златном Билтену»

          *Ко убија србске владаре?
          *Ко је, и зашто, убио др Зорана Ђинђића?
          *Колико у Србији треба веровати романима?


Када се припремала операција «Дос»- преузимање власти у Србији, контактирао сам са генералом ВЈ Момчилом Перишићем, уз којег су стајали одређени припадници Војне службе безбедности, који су ми, заправо, тај контакт и омогућили.
У разговору око мог, евентуалног, стручног ангажмана у оквиру странке коју је био тек оформио, у једном тренутку ми је рекао «Да ће свака влада после Милошевића бити Квислиншка, те је то и разлог онолике Коштуничине опрезности, да се активно и јавно ангажује у тадашњем «ДОС-У».
Хтео је др Коштуница да буде само мало трудан и да само мало изгуби невиност, како би могао, после тога, да себе предстaвљa патриотом, Србином, националистом, поштењачином какав се ретко рађа и сл. што се и издогађало.
Једва су га наговорили да се попне на бину на којем је проглашен за Председника Југославије, а после је од Америке добио годишњу награду «Државник Године». Постао и пристао да буде на челу те и такве Квислиншке* Владе!

*(Видкун Квислинг је норвешки политичар који је тесно и са одушевљењем сарађивао са нацистима Немачке у Другом светком рату, јер су Норвежани и Немци по том питању и били и остали истомишљеници, без обзира на маскирања којим се служе - и по њему је названа свака влада која сарађује са окупатором земље у којој се та влада формира, као што је то учинио ДОС у Србији)

Перишићу сам уручио целовит Елаборат за сузбијање организованог криминала који се запатио у време Милошевића, уз договор да ако ДОС преузме власт он мене ангажује око спровођења мера из тог Елабората.
Када су преузели власт на место саветника за сузбијање организованог криминала, Перишић, који је био Председник националног Савета за безбедност, поставио је сестрића или братанца своје супруге, младог Босанца са средњом школом, који са тим послом није имао никакве везе, али је примао плату Саветника Подпредседника Владе Перишића!!

Улога садашњег Иранског Цара Ахмадинеџада:

Свим царевима садашњих великих сила, и скоро свих држава света, командује један Командант или Газда! Они имају одређене улоге у глобалном уз могућност извесне самосталности на унутрашњем плану, уз услов да се то не коси са оним главим – глобалним!
Командант свих земаљских царева је испланирао стварање хаоса на планетарном нивоу као амбијента у којем  ће се остварити сви његови пројектовани циљеви – оличени у циљевима тзв. Новог Светског Поретка!

Најслабији  носач овако уређеног, садашњег, света је НОВЧАНИ СИСТЕМ. Ирански Цар Ахмадинеџад, пре 3,5 године из Швајцарске је повукао само 75 милијарди долара у готову и тиме избио клинове којим се у усправном стању држао Новчани Систем Планете – стуб се заљуљао до падања, којем управо присуствујемо, са циљем да се преко тог стуба и рата који ће се изазавати посредством Ирана и Израела цео свет увуче у рат, што значи огромну планетарну беду, глад, миграције милиона људи – све као увод у Општи Хаос, као врховни циљ Команданта, после чега би се сви остали циљеви Новог Светског Поретка лако реализовали!

Полигон за Трећи Светски Рат је подручје Персијског Царства, прадомовина садашњих црних европских народа, Јевреја и Американаца, пореклом из дела Европе настањене црним персијским и другим арапским народима.

Полигон за ругање Богу, за омаловажавање Божијих Храмова подигнутих у славу Исуса Христа, налази се на Косову и Метохији - и управо присуствујемо последњим потезима тог америчког ругања Богу - одузимању тих Божијих Храмова од оних који су их саградили као своја светилишта и уручивање истих безбожним Шиптарима, који су их пре тога скрнавили, рушили и палили, све под надзором, и уз дозволу, америчких и европских војника!

Пре коначне Велике Битке против Бога, Командант, није могао а да пре тога не оскранави Његова Светилишта у Србији, на Косову и Метохији!

У 1984.г. Јужна Јурисдикција Масонерије донела је одлуку о растурању СФРЈ како би се могла растуири Србија, како би се имао приступ за ругање Богу, на Косову и Метохији, те је пре отпочињања растурања СФРЈ, Србији нуђен извесни План спасавања и предаје Америци, када би нам се догађало све исто, али уз коришћење новца као оружја!
Србија то није прихватила и потом се, 1999.г., користило  класично оружје, 77 дана!

Кадровске припреме окупације

У Србији је на место њеног цара, 1990.г. доведен, из Америке, Слободан Милошевић - имао је одређен задатак и он га је спроводио - он није пристајао на реформе политичког система СФРЈ, он је упао у у Монетарни систем СФРЈ, он се противио онолико колико је требало да би се Хрватска испразнила од Срба, јер је цело време држао контакте са «ратним противником» – јер им је Командант био исти.

И на томе би се завршило - он је требао да обави посао до краја. Засметала је његова супруга Мирјана, која је као успомену и као помен својој - у рату погинулој комунистичкој партизанки – мајци, у свој тој кризи и уз падање комунистичких система у свим државама, почела да се игра спасавања комунизма у Србији – основала ЈУЛ, најкомунистичкију организацију у Европи у том тренутку, била јача од свог мужа, он неке  делове  преузетих обавеза није испунио на договорени начин, те смо доживели НАТО бомбардовање како би се о истом трошку Срби казнили «због погрешног писма и вере», како би им се одузела територија начичкана Божијим Храмовима, како би се Шиптарима - као пре 600 година Турцима - дало да понизе та Божија Здања и Србе који су их градили, као и да се задобије простор интересантан за војне намере Америке, запоседањем Аеродрома Приштина и Копаоника, као радарске станице, уз успутни ћар и ратни плен - рудна и водна богатства Косова и Метохије!

Преко ДОС-а Американци и њихови надређени, Енглези,  запосели су Србију!

Немачка је држана по страни - али јој је дозвољено да за Србског Цара постави Зорана Ђинђића, њиховог, немачког, сарадника и пријатеља, по којег су Немци слали државни авион да га одвезе на договоре у Немачку!

Ђинђић је имао улогу држања равнотеже и извесног утицаја и Немачке на Србију, у време када је ДОС преузео власт, али и пре тога јер му је Млошевић нудио место Председника Владе, одмах пошто је он засео на место Ивана Стамболића.

У нечему је дошло де неспоразума, па су Немачка и Америка одлучиле да уклоне и Милошевића и све остале како би своје сараднике - Србе и стале, поставиле на места са којих би могли да обаве задатке које су им давале.

Ђинђић је био контратег Коштуници - два тега у рукама различитих сила.
Страна која је придржавала Коштуницу била је тада, 2000-2003.г., снажнија и хтела је несметано обављање задатка које им је давао њихов «Врховни Командант» који живи у Лондону - Ђинђић је почео да смета, прогледао Квислинг у једном тренутку, постао Србин, почео да се распитује, да тражи, да пита, да критикује - упозорења Немачке није слушао, па је овим другим све било отворено, укључивши у то и његову физичку ликвидацију.

Ђинђић је од Милошевића наследио полицијски и обавештајни апарат -  већ подељен по интересним сферама – на један део је имала утицај Немачка, на други Енглеска/Америка, док је Русија без икаквих улагања и ангажовања, тада, имала свој утицај на одређен део, који је био потенцијално највећи и најјачи.

Милошевић је имао начелника УДБЕ чији се син школовао за пилота авиона у Америци, Командант униформисане јединице УДБЕ био је припадник Француске Легије Странца, нижи руководиоци полиције су били из БиХ, Хрватске, Црне горе - припадници УДБЕ тих држава (пре тога република у саставу СФРЈ) те је та организација  стављена на располагање и Ђинђићу и Коштуници.

Нису се могли договорити, пошто је на њих вршен утицај са са различитих страна, па су он поделили и те службе - једном војска, другом полиција!
А каква је држава у којој ове две државне организације слушају различите команданте?

У тренутку када је Ђинђић засметао, започете су одређене припреме за његово уклањање – за уклањање Председника Владе једне, наоко, суверене државе:

*Америка је имала своје оперативце - Србе, који су доведени из Америке у Србију када и Милошевић, са циљем да надгледају србске службе безбедности, организован криминал и све друго од значаја за збивања у једној држави која се држи под контролом;

*Амерички сарадници - Срби, заједно са србском УДБОМ, формирали су све политичке организације у Србији и инсталирали своје сараднике у све тајне и полутајне организације у Србији,  у редове СПЦ,  војску и полицију;

*Амерички сарадници - Срби,  купили су одређене штампане медије и имали знатан утицај на део електронских медија преко којих су обављали одређене задатке;

*Амерички сарадници - Срби, извршили су медијску припрему за ликвидацију «непослушног» Ђинђића;

*Стране службе су ликвидацију Ђинђића реализовале преко својих агената - сарадника у редовима организованог криминала, редовима србских служби безбедност и власти која је у целости била Квислиншка, и то тако што су им одредиле да у сваком случају на себе приме све неповољне ударце!

Све тајне службе су само слуге својих господара-сви сарадници тајних служби су слуге тих служби, потрошни материјал који се по употреби баца у канту за смеће или се ликвидира - зависно од МОС-а рада тих служби (Модус Операнди Систем) - неке убијају, неке мењају идентитет, неке пресељавају на егзотична острва, неке наређују да се сарадници  повуку «да пишу мемоаре», неке  лажно убију, а стварно наставе да живе под туђим именом, неки постану опозиција сами себи или неком на кога им се укаже, неки се жене по задатку, неки се растају од својих жена.... неки се почну бавити пољопривредом, отворе банку - зависи од процене да ли ће им тако конзервиран опет затребати.

Како је и планирано, ови из Србије су морали да прихвате сав терет, проистекао из убиства, на себе, уз објашњење да ће се истрага усмеравати увек на њих, као на једине и праве извршиоце, а да они буду стрпљиви, да се о њима води рачуна и да ће се у одговарајућој процедури они «убрзо» наћи на слободи
Они би требало само да ћуте, прихвате улогу која им је додељена и чекају: Помиловање, ревизију поступка, побуну у Србији - када ће их њихове присталице ослободити и поставити на «важне» функције у полицијама....

И  текла је ова замисао без проблема свих ових осам година од убиства - повремене правне иницијативе су увек покриване на одговарајући начин, увек без имало сумње да је све урађено «по правилима струке».

Али......
Ирански Цар Ахмадинеџад избио клинове стуба - носача оваквог преварног монетарног система.... Немачка се инсталирала у целости у Хрватској, као у једној од својих покрајина – ситуација се променила, Америка и Енглеска упале у велике финансијске и ратне проблеме, Немачкој се наместило да уради што је планирано: Изненада се ове године у Србији нашла два одбегла криминалаца из Србије, који су «тајно» живели у Хрватској – дошли и почели да причају - опасност, звоно на узбуну!

У Србији се ових дана догађала политичка иницијатива «Преокрет»- који гурају они који су везани за оне којима то одговара, и тај «Преокрет» је заправо био испипавање међусобне снаге Немачка-Енглеска, од тог «Преокрета» по свему судећи нема ништа, а да би се он дотукао, Немачка је спречила да Србија добије статус кандидата жељног да се ушуња у ЕУ, чиме се слабе позиције Цара Бориса Тадића, под којим је правосуђе и све остало у Србији – иницира се активност конзервираних немачких сарадника у Србији, и сада нове хипотезе, нове информације, нова оправдања, и чека се разјашњавање тог убиства.
Преокрет изродио Заокрет! Наш Цар Борис Тадић, изгубио!

Црна Ангела у јединој својој државничкој посети Србији, прво ишла у приватну посету Ђинђићевој жени – и саопштила Борису Тадићу «да се случај Ђинђић» реши, уинат Енглезима, да им се стави до знања где је коме место.

Црна Ангела иде да изврши смотру своје војске на нашем Косову, Клинтонка преосталу црквену имовину СПЦ на Косову преписала Шиптарима, а Русија распоређује поморске и копнене снаге на позиције са којих се може укључити у одбрану Ирана – Сирија је успутна мета, и она ће бити гађана када и сам Иран.
Врховни, надгледа, остали слушају! Хаос је ЦИЉ!

(Х)Армагедон се ближи!
Не бринимо, ово око Косова, око ових који стрепе од мртвог Ђинђића, ови који калкулишу са процентима које би освојили на изборима.... неважно!


Припремајмо се ми, свако за себе – у чему и са чим се затекнемо, тако ће нам и бити!

Мртав Ђинђић руши живе, притвара, затвара, нестају у саобраћајкама, у атентатима, у приватним сукобима.... ни њему ни овим који су се узнемирили, паре нису донеле никакву срећу! Плус, сада и те, и такве, паре пропадају!

Многи су се унервозили, али без бриге: Што ће  бити јесенас нека буде вечерас! Бићете срећни ако будете ушли и законску судску процедуру, потом у затвор, има хране, ћебади, шетње..... играња шаха, телевизор ради,  јер ови ваши воле систем «мртва уста не говоре».

Ово је за моје некадашње колеге и тада, и сада, био веома решив случај - ако им дају одрешене руке и ако оно нису имали неки удео у томе. Или ће то, како сам и прогнозирао, радити немачка судска полиција! Полиција за сваки респект!

У принципу, ово је изазован криминалистички случај, који се решава устаљеном процедуром и применом криминалистичких правила.

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 16.12.2011.г у 15,50 ч.

1 comments:

Zlatni bilten 17. децембар 2011. 13:50  

Рашко Јованов, Поштовани Драгољубе,иако релативно млад,покушавам да се бавим политиком,био сам у једној странци,сад сам у другој...Тежим да допринесем неком бољитку нашој посрнулој Србији,али....Где год се окренем све је исто.Све је суви интерес,акценат се ставља на страначку активност како би се прикупио што већи број сигурнох гласова,искреног дејствовања за добробит Србије нема ама баш нигде!!!! Полако губим наду,јер видим да сам један од ретких који смеју да изнесу своје мишљење,а да за то сносе и одговарајуће последице ако је потребно!Примера ради:као електро инжењер и апсолвент на економији добих плату целих 17.300 динара.Ок,може да буде и горе.У питању је државна фирма,али,велико АЛИ:.. Постоји још много таквих(школованих или нешколованих,није битно),са таквим платама,али и оних без икаквог посла који у мојим годинама(тридесетим,на жалост) чекају родитељске плате или бабине пензије како би попили неко пиво у кафани или купили коју кутију цигарета!О неком забављању или склапању брака да не говорим....Ти људи ми нису јасни!Народе па зар Вам може бити горе?И колико?Кад ће Вам се очи отворити,кад ћете моћи рећи оно што вам је на срцу ако не сада???Овако статични само гледамо како пропадамо,сви заједно,а ништа не чинимо поводом тога!!! Поштовани Драгољубе,молим се да и даље наставите са Вашим активностима,јер време ће учинити своје,валда ће народ поново прогледати и надам се да ће све више људи почети активно да износе своја мишљења на овом блогу и да једном поново заједно кажемо:ДОСТА ЈЕ БИЛО!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta