URA i UA!



УРА  и  УА!

-Браво и Лопови!-


Веза: Наслови на овом блогу:

         «Гуње и Дуње-Расија и Русија!»
         «Ко убија србске владаре?»
         «Ко је, и зашто, убио др Зорана Ђинђића?»

Ако се у било ком народу догоди да за период од 12 година једна политичка опција – првобитно сматрана опцијом спаса, са одушевљењем прихваћена и уз неусмњиву наду очекивана реализација добијених обећања, сада квалификована из УРА у УА (ЛОПОВИ)! не може се а да се не  сматра да се догодило нешто страшно у том народу.

Народ који  ка погрешним људима, из сопственог племена, искаже овакво своје осећање и потом буде изневерен налази се у позицији мого горој, и много тежој, од доживаљавања оружане окупације неког страног народа.

Већа сила победила - ради се на спремању плана како се те силе ослободити у неком будућем повољном амбијенту – за ослобађање од црних Агарјана-Турака чекало се више од 350 година - рачунато до пада Смедерева када је цела Србија пала под окупацију Агарјана, до 1806. када је подигнут устанак против њих.

Када народ доживи окупацију и понижење изнутра, од својих, он више нема мотив који је бар приближно сличан мотиву борбе против странаца - овде је потребна борбе против самог себе, против својих, против својих другова, познаника и њихове деце! А то је само  на корак од признања да се ништа не може учинити, да се нема ко бољи, још једном искушавати на царскомн престолу - због тога су ове операције специјалних ратова кроз унутрашње окупације народа и њихових држава много ефикасније и дуже трају од правих, класичних оружаних ратова.

У најновијем америчком рату у Ираку погинуло је 6000 америчких војника, на стотине хиљада Ирачана и безброј их је рањено - смрт сваког ирачког војника или сваког другог Ирачанина је била још једна кап одлучности, која је потом постала маса подобна за право, и оружано, супротстављање Американцима, који безглаво напуштају Ирак - опрема ће остати у Ираку, под изговором да се оставља пријатељима којим су помогли у увођењу демократије, што ће рећи одлазе само у гаћама, понижења ради и показивања како силник доживи да  буде понижен!

Америка је то доживела и у Авганистану, а када, ускоро, дође време биће исто тако понижeна и на Косову од стране њихових пријатеља Шиптара.

Две преостале србске државе Расија и Русија - Србија и Русија,  пре 11 година су све своје борбене мотиве и енергије испразниле кроз емоцију одушевљења кроз дивљење и величање Спасиоца Владимира Путина, односно кроз долазак на власт Зорана Ђинђића и његових многобројних ортака спреманих за посао унутрашње окупације Србије, од  страних обавештајних служби - оних које непрекидно моделирају свет по потребама својих газда, будући да су они само, и увек, слуге својих газда!

Сада када се сагледава њихов учинак, Раси - Срби и Руси ће опет доћи у ситуацију да поздраве издају у циљу омогућавања промена у те две државе.

Зар није општенародно понижење сматрати војску и полицију која изда свога цара - херојском, позитивном, патриотском....

Зар није страшно прихватити патријарха којег поставе терористи који убију цара једне државе и једног народа, под изговором ослобођења тог народа од царске тираније, па се одмах потом том народу испостави цена тог ослобођења: 110 милиона глава тог народа кроз логоре у Сибиру  и у целој Русији?

Зар није страшно да је народ те државе, на кратко, уклонио терористичке и ђаволске ратне и државне симболе и потом доживи да они буду враћени, кроз Спасиоца којем су се сви одреда поклонили?

Зар није страшно што је Србија, сада после 11 година владавине оних које је са одушевљењем прихватала и чекала да они испуне бар део својих обећања, а они урадили све на најгори начин, прижељкује неког полицијског генерала Властимира Ђорђевића-Рођу, који би у неком будућем, скором, тренутку отказао послушност садашњем министру полиције?

Зар није страшно што Срби више не верују да у војсци и полицији Србије постоји било какво здраво језгро моделирано онако како би једно србско језгро требало и да изледа?

Зар није страшно што се они који су у Србији дочекани са одушевљењем међусобно оптужују да су убили првог међу њима, зар није страшно што су Срби опет припремљени да прихвате нека смакнућа оних који су их изневерили пре 11 година, или да то прижељкују, као неку врсту решења и поуке за будуће генерације?

Унутрашња окупација се може оборити само издајом оних које је народ наоружао, које храни и плаћа, да држе ред и мир у једној земљи, да је бране од спољних непријатеља-а она буде злоупотребљена од оних који су на преваран начин, злоупотребом емоција и енергија народа дошли на власт па ту оружану народну силу користе само за сопствено очување позиција власти.

Или, наравно, општим устанком народа, који се увек претвори у грађански рат - што по сваку цену треба спречити! Мислим на грађански рат.

У нашој држави, Расији-Русији, догађа се оно што је нама у Расији-Србији веома добро познато јер се то према нама спроводи већ 67 година од стране, данас: синова и унука комуниста, а до пре 20 година: од стране самих комуниста!
Лажирања избора, неправилности разних врста, вишак гласачких листића, митинзи у корист власти у којима су на силу натерана деца из школа и студенти.... уздање у силу војске и полиције, а онда као туширање, напољу, за Светог Јована, информација у руском дневном листу РБЦ Дејли, од данашњег дана, под именом новинара

Џон Смит/Иван Петров (Ексклузивно)

«Према истраживању синдиката Министарства унутрашњих послова Русије, oбављених пред изборе у Русији (4.12.2011) утврђено је да ће припадници полиције на тим изборима гласати за следеће странке:

*37,2%  ће гласати за Комунистичке партије,

*27,4%  ће бојкотовати изборе

*22%    за ЛДПР  

*5,8%    за "Фер Русију",

*3,8%    за "Јабука"

*3.8%    за "Јединствена Русија".

Наш, србски специјалитет везан за насилно добијање избора – паљење изборног материјала, у Русији није коришћен, а штета, врло је ефикасан!
И на тако добијене резултате у последњих 11 година су се позивали Војислав Коштуница, Зоран Ђинђић и сада, тужни «Мучењак», Србски Цар Борис Тадић!

Од УРА! до УА Лопови! - у обе србске државе за само 11 година!

Јуче сам питао полицајце када ће се они побунити против болести од које умиру државе - корупције, негативне кадровске селекције, немање подршке у раду, нстручности, немогућности примене закона....нема знакова да хоће: Њима су најважније њихове дневнице!

Бог је одредио да ће се стање у Русији мирно разрешити - наш брат, Руски Цар Владимир,  изгубио је царске прерогативе 4.12.2011.г. и зато се онако кисело смешкао! 

Полиција Русије неће да гласа за странку коју је народ препознао као Странку Лопова – и као таква она сигурно неће силом насрнути на руски народ, уколико се комуниста Путин, онај који је вратио комунистичке симболе у Русију и на тај начин, опет, пружио гостопримство самом Ђаволу, у свом страху за власт не определи да изда и такву наредбу - употреби силу!

А у Русији је свакако опасно – полицајци хоће правог комунисту Зјуганова!

Дај Боже да се у Русији не покрве међусобно, због власти – а симболи су им заједнички, они под којим су теористи убили Руског Цара-Баћушку, Николаја Романова, који нас је у својевреме спасио нестанка по плану садашњих пријатеља Бориса Тадића - Немаца, Аустријанаца, Маџара, Хрвата и наравно, и увек неизбежних непријатеља које смо пустили на нашу земљу, Шиптара!

То су они симболи под којим је убијено 110 милиона Руса - шта је за власника тог симбола (Ђаво) још неких милион наше браће из Русије! 
И то да се он не меша - он предложи, а они усвоје и истербљују се «У име народа!»

Стање у Србији је много опасније:

Ова полиција (рачунам у то војну и цивилну УДБУ јер оне вуку конце, а ови остали су број «Дугих» или «Кратких» цеви – сиротиња са југа Србије, избеглице са Косова, из Босне, Хрватске, беземљаши из Србије....са завршеним занатима, којима одговара да их држава још мало боље заштити и да их поистовети са собом.... ) је издала свог идола Милошевића, на Ђинђићево обећање повећања плате од 30%!

Они су то тада прихватили уз оправдање «Ми смо професионалци»!

Једном су ти «професиноналци» из СУП Панчево у време свакодневних довожења у Београд ради растурања сталних демонстрација протоив деспотизма Милошевића и његове прородице, и оних најближих њему, одбили послушност - паркирао се аутобус пре преласка Панчевачког моста!
И био паркиран ту све док им нису исплаћене дневнице!
Потом је пендрек нормално коришћен, и сузавац, и топовски удари, и све из репертоара којим је владао генерал Властимир Ђорђевић, који је потом издао Милошевићевог министра полиције и прешао на страну «победника» - и сада прети опасност да им се обећа увећање плате од 30% ( а то је 35.000 х 30% = 9.000 динара или скоро 90 Евра/месечно - сума за коју ће србска полиција поново бити састављена све од самих професионалаца, са оваквим експертом - министром на челу, којем помаже његов специјални саветник чије је занимање, школска спрема  и прошлост велика тајна - а ја такве тајанствености крстим са «ништа».

Ево, трећи дан не могу да региструјем аутомобил, плаћено држави све што је тражила, и сви су изгледи да је полиција под неким обећањем неких 30% - ко им ј обећао, ко кога руши преко чувара реда, лако је установити.

Јуче сам послом ишао у Вршац – кроз Београд сам ишао у време чувеног шпица-уживао сам, била је гужва, колона се кретала, нема нервозних, нико није користио сирену, приметна опуштеност и међусобно разумевање возача - пропшатање у колону, сачекивање престројавања и остало на шта Београђани обично нервозно реагују...

Полицајци,
Пазите се тих увећања од 30% - смањиће вам број за 50% - на број од 18.000 укупно са логистиком. Србија са обе покрајине из времена пре доласка вашег тате Милошевића на власт у Србији, толико вас је имала.
Много вас је вишак!
И имаће се то у виду!

Случајно сам о понечем, што се вас тиче, био консултован 2000.г. за неке сам рекао да их не дирају са начелничких места, и изгледа и тада погрешио јер сам накнадно дознао да од полицијских плата имају хотеле, локале, да купују предузећа.... – ако се то случајно опет догоди, а изгледа да хоће - саветоваћу ваше смањење за 50% и нову организацију, потпуно децентрализовану када ће се грађани питати за општинске и окружне начелнике полиције.... никада се више неће вратити време експерта Милошевића који вам је давао веће плате него професорима универзитета.

Било би вам то и сада згодно, али нема! У памет се и на посао - многи чекају на ваша места.

Коме се не свиђа, ко може да заради негде друго већу плату, за исти или лакши посао, па није ваљда да вас не пуштају, да не можете да дате отказ!

Ми, обични грађани, они које смете да заустављате и кажњавате, уз вас нисмо, осим ако ударите на болести државе - само....нећете ви то никада, а тако бих волео да ме демантујете! Па да вам се потом извињавам овако јавно!

Жао ми је, драги читаоци Златног Билтена, све је ово суморно, али ми, нас 7,5 милиона нисмо спремни за свој спас да дамо ни по 20 динара – а за свој угођај или блефирања околине и родбине, правимо свадбе, прославе пунолетстава..... пушимо, пијемо пиво, плаћамо лихварске камате страним банкама за купљене станове и аутомобиле, па ћемо се ми тешко ишчупати из ове беде у коју смо,  и својом вољом, упали.

Русија има неколико противкандидата Владимира Путина-Руса, и они ће се у миру пресабрати.

А ми?

Имамо ли неког стварног кандидата за нашег цара?
Ко је то?
Није ваљда то опет онај који је већ био - Коштуница, или Веља Илић, да нећемо Дачића или Палму, хоћемо ли онога који је издао кума – опет - Николића, шта ћемо браћо Срби?

Зар се баш мора све догађати по мом Сценарију? овде изнетом под «Сценарији за довођење Србије у ред».

Умемо ли да прикочемо пре сурвавања у Провалију или увек пустимо да упаднемо, а онда се годинама и деценијама отуда чупамо - остаримо, обелимо, осиромашимо, посвађамо се, видимо беду око себе, нико се не смеје.... кога ми то стално лажемо?

А Помоћника који никада не издаје, не призивамо искрено, а све је ипак једноставно!
Фали нам снаге да себи изађемо на мегдан!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 15.12.2011.г. у 16,10 ч.

2 comments:

Zlatni bilten 16. децембар 2011. 12:27  

Рашко Јованов, Поштовани Драгољубе,видим да је све више људи који посећују овај сајт,али чињеница јесте да: 1.Све се заснива на покојем коментару,много је оних који се плаше да напишу шта мисле.Страх од чега?Јел нам може бити горе?И колико? 2.Народ се боји!Иако имам 30 година,мислим да оволики страх од власти није постојао ни у време Милошевића 3.Тешко се живи,а биће још горе,а народ и даље ћути,плаши се да каже шта мисли,не би ли се сачувао какав-такав посао који је углавном испод границе достојанства. Зар не може да се понови 5. октобар? Зар нам је ова "КОМПАНИЈА" донело неког бољитка?"Слоба" нас је цедио,а ови-ништа бољи!!! Неко ће рећи - и пуно гори... Све се плашим да овај наш народ неће прогледати ни на пролеће,те опет исте "проверене" стручњаке оставити на власт,уз по коју рокаду у министарским кабинетима. Европа нема алтернативу! Ко каже? Они што нам замазују очи! Тежимо да уђемо у нешто што се распада! Па ми већ јесмо у Европи.Свашта...

Zlatni bilten 16. децембар 2011. 13:01  

Драгољуб Татомировић: Одговор на Рашко Јованов: Поштовани г. Јованов, прво једно велико Браво! Због овог озбиљног и паметног чланка, младог човека-слажем се са Вама у целости, покушавам, и не само ја, да "наговорим" читаоце да овде кажу шта имају-овде где нема уобичајене новинарске цензуре, али не иде. Велики је страх - пробали су са анонимним, кодираним коментарима али сам ја то одбио уз образложење да Златни Билтен није тараба по којој могу клинци да пишу свашта-овде је омогућено свима да изнесу своје мишљење, потпишу се и стану иза написаног. Ја сам потписао више од 200 наслова и иза сваког стојим, волео бих да чујем различита мишљења али их нема, јављају ми се мејлом, телефоном, али да напишу видљиво то ни за живу главу. И то разумем, али онда трпимо, како нам је тако нам је. Али, када, ускоро, сви буду схватили да је све "оперушкано" и сете се да сам предлагао да се организујемо на једино исправан начин, да оформимо странку "Србијача" и да је то игнорисано, биће им жао пропуштене прилике....али се такве прилике не добијају често и никада више пута узастопно. Ако опет изгласамо неке од ових који нас довде доведоше, ништа боље и не заслужујемо. Замислите: У Србији нема ни 100 младих људи који би се оспособили да воде политичку странку, за само 100 Евра и да уз то обављају и неке приватне послове и по том основу зарађују! Сви би да ја организујем њихову обуку која котша минимум 100 евра, да им пронађем страначке просторије, да им обезбедим и месечне приходе и да једног дана они заузму руководеће функције у полицији Србије! Многи критикују власт, полицију, несузбијање криминала, имају примедбе на начелника општинских и окружних полиција и нико се није пријавио да буде руководилац МУП Владе у сенци странке "Србијача"! Ми смо у таквом стању да нико неће ни у Владу у сенци, а сви причају да би они желели и умели боље. Овај блог дневно прочита преко 200 људи из Србије и света - али сви чекају да о мом предлогу пишу новине, а то кошта и те новине не смеју да пишу о једној онаквој идеји каква је странка Србијача! Ево, поново позивам читаоце да се организујемо за почетак у Удружење грађана "Србијача"-да створимо пунктове нигде не идући од куће, не трошећи ни динар....изволите, ја сам се легитимисао, написао где живим и радим, како гледам и мислим ваљда је јасно. Хајде,г. Јованов, да пратимо да ли ће се неко јавити. мислим да неће. Па су онда и било какви коментари, моји и Ваши, по свему судећи узалудни. Шта ће човеку живот проведен у страху?! Свако добро жели Вам Драгољуб Татомировић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta