Nemački nož "Potajac"!


Немачки нож - «Потајац»!

-Нож «Потајац» ударио Немачку из потаје-


У србском народу се верује у догађаје који се некада сматрају легендама, којима се негира постојање, који се сматрају маштом, жељом - верује се у постојање ножа «Потајца» - ножа којим се у неким посебним приликама, на необјашњив начин, снабдевају извршиоци одређених дела.
«Потајац» је нож који одређеном Србину дотуре Виша Бића у одређеном тренутку. Ножем «Потајцем» је заробљени србски легендарни јунак Милош Кобилић, распорио турског Султана, Мурата, којем су га привели његови телохранитељи да би му се похвалили заробљавањем тог србског војводе.
Наравно, они су га тада прво брижљиво прегледали да нема оружја код себе, било их је неколико око њега, и када се Милош приближио Мурату у руци му се нашао нож «Потајац» којим је смртно ранио Мурата и неколико његових телохранитеља, после чега је и сам био избоден и исечен турским  кривим сабљама.

«Чега се плашиш, то ће ти се и десити»
(Владика Николај Велимировић)

Више од 1000 година, некада мало персијско племе Дојчера, доселивши се на србске земље у садашњој (Ј)Европи, која се тада није тако звала, прикривало је своју опаку окупаторску, отимачку и злочиначку нарав. Та прикривена народна особина Дојчера је био њихов нож «Потајац», али је тај нож искован од њих самих, од људи, те је непрекидно претила пасност да буде виђен пре него што га Дојчери употребе.

Живели су са тим, стално га увијајући у најлепше свилене крпе, и користили га када год би им се указала прилика. На Србима, најчешће.
Прво да би их отерали са њихове земље коју су запоседали, потом када су насилно асимиловали Србе претварајући их у Дојчере, потом у ратовима које су непрекидно изазивали на тим територијама и на територијама на којима су опстали Срби - некадашња Југославија и садашња Србија!

Дојчерски нож «Потајац» је њихов национализам који се претварао у нацизам и фашизам - уређења у којима су пробали да господаре осталим народима, и увек им је главни циљ био господарење Србима, као власницима земље на којој вековима неуспешно покушавају да се закуће.
Водили су строго рачуна да се «пелцер» те много вљене дојчерске биљке, нацизма, не загуби....
Неговали га по савету својих супарника Енглеза, под изговором да је Нацистички покрет лакше контролисати ако га организује и надгледа сама држава Дојчера.

Волели га Дојчери, волела га полиција састављена од Дојчера, били им симпатични, гледали им кроз прсте, нису о њиховим активностима обавештавали никога ван државе Дојчера, крили то, опет наравно неуспешно, и од саветника Енглеза, уз «Мерцедесе» и њега извозили у земље на које имају аспирације у неком будућем освајачком рату - у Маџарску и Хрватску, испипавају Војводину.... како би се, у својој опуштености и нестрпљењу да се Четврти Немачки Рајх и правно заокружи, добровољним покоравањем свих европских држава том Рајху, на те земље, Маџарску и Хрватску, проверене савезнике у последњих 100 година,  могли ослонити.

Заборавили колико су пута били само оружје у рукама паметнијих Енглеза.... почели се са њима отимати о првенство међу државама и онда се наболи на сопствени нож «Потајац» - «открила се» добро организована мрежа неонациста, који се имајући  виду опште симаптије у држави Дојчера нису баш ни морали крити «Открила се љубав коју нису крили» - како се пева у једној староградској србској песми.

Њиховим ножем «Потајцем» сада машу «саветници» који су згрожени да се, после 66 година учења демократији и одвикавању од фашизма, у држави Дојчера све поновило - појавио се нацизам у својој оригиналној форми!

Избијени једним потезом «Потајца» сви аргументи Црне Ангеле за правом да буде царица Четвртог Немачког Рајха који би се прикривено звао Сједињене Европске Државе! Био «Потајац» у приправности!
Сада треба очекивати и остале «Потајце» скриване податке из архива, из концентрационих логора, из планова за уништење Срба....
Србски «Потајац» ће сада уместо исукивања црева, како је то учињено Султану Мурату, учинити да се на видело изнесе прави дојчерски нож «Потајац»!

У наслову на овом блогу «Немачка ће постати Косово!» речено је о њиховој  блиској судбини, о плати коју ће примити за помагање својих, по особинама, сличних пријатеља-Шиптара!

Нека се на нож «Потајац» набодена држава Дојчера, никако не чуди када муслимани који су насељени у тој држави, по истом принципу по којем су Дојчери направили државу Шиптара у Србији, затражи држава за муслимане у држави Дојчера - до душе и један и друга је на србској земљи, али ми нећемо трчати – зли ће се међусобно уништавати!
Нас ће молити, а ми ћемо тада, ваљда, размишљати.

Само да сачекамо да србски «Потајац» елиминише још постојећу опасност добровољне предаје Србије том планираном Четвртом Немачком Рајху – после тога ћемо морати ми сами међусобно да се погледамо у очи, да пропратимо бацања ствари ради спашавања пробушеног србског брода, да попунимо ону дивну, скоро завршену, грађевину у Падинској Скели, па затим испочетка!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 24.11.2011.у 23,45 ч.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta