Sada bez žurbe!


Сада без журбе!

-Чувати се преваре-

На Митровдан,  8.11.2016.г.  Велика Змија – Америка, која већ 100 година тлачи цео свет, померена је из свог удобног лежишта у које се више никада неће вратити!

То померање је за њу оличење збацивања са власти и припрема да на свом тлу доживи оно што је чинила целом свету.

Америка је одавно подсечена – сада се врше припреме да падне!

Она је претпоследња од оних  које су подсечене и које падају – последња је Британија и потом ће се спасити само оне којим Србија пружи руку.

Када је Змија померена треба бити опрезан,  јер ће она опет покушати са планетарном преваром: Уместо да прогласи банкрот и крах система који је успоставила, она ће покушати да још једном превари, на брзину ће осмислити Програм  укидања индустрије са планом инвестирања свог свеже штампаног новца у друге државе - који је у својој суштини безвредан папир - како би то ништа претварала у нешто конкретно, обезбеђено пристанком садашњег власника - држава, фирми, појединаца, што би Змија потом као власник новостечене имовине чувала силом свог оружја, сада до неслућених висина уздижући право власништва до којег уопште  није држала док је отимала туђе територије или на превару преузимала имовину у различитим државама.

Ово је време у којем Змија и друге велике државе постају мале, па свакако у свему што нам следи треба наступати без журбе.

1. Све државе треба посебно да буду обазриве приликом навале силних инвеститора који би да на брзину заснују власништво над конкретном имовином,  јер  је ово време превара у којем се за ништа постаје власник нечега;

2. Појединци који имају било какву некретнину – зграду, кућу, њиве, шуме, изворе питке воде, као и храну, треба да са задршком и у најмањој могућој мери мењају то за било који новац или за злато;

3. Они који имају уштеђевину у страној валути исту треба да замене за нешто конкретно у некретнини, не затежући око цене, или да све стране валуте привремен претворе у швајцарски франак, који ће опет привремено бити резервна обрачунска и ратна валута, све до времена када велике  државе прогласе своје банкроте.

Цена швајцарског франка ће непрестано да расте, као и цене средстава и намирница неопходних за живот.

Рашће цене оружја доступног грађанима, али не само тог оружја, јер  будућа времена утичу на повећану тражњу оружја због опште несигурности.

Падаће цене рада, јер ће се радити само оно  што је неопходно.

Поново ће се надничити за храну.

Отпочеће повратак некадашњих становника сеоских подручја у места рођења у тренутку када у градовима откажу комунални системи, или када се не буду могли сервисирати ти системи и други неопходни трошкови.

Полиција ће  морати да оформи Помоћне јединице у Месним заједницама јер сама неће моћи да одржава ЈРМ.

Чим студенти почну да се окупљају и протестују привремено ће се обуставити рад  универзитета.
Извршиће се војна и полицијска мобилизација ради заштите државних граница.
Народ ће бити незадовољан што се држава ефикасније не обрачунава  са тзв. тајкунима и поступно ће сам да преузме правду у своје руке.

Створиће се брзо услови за ванредне парламентарне изборе по принципу непосредног избора посланика по општинама. Тада ће политичке странке као родоначелници сваког криминала остати без икаквог утицаја на догађања у држави.

Хтели-не хтели, мораћемо у свему друкчије, поштено и из почетка!

Сви знамо како треба – али нам се то не свиђа!


Драгољуб
Постављено 24.11.7525/2016.г. у 14,50 ч.
(Написано 12.11.2016.г. у времену од 22-22,35 ч.)

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta