Srbijin put Amerike!


Србијин пут Америке!
-Лако је пророковати из Србије-

Веза:

______________________________

Сада када је очигледно да ће ускоро и подсечена Америка да падне, уз оне који су већ пали, много је пророчанстава о њој, али уназад! Пре више од две године је садашња америчка ситуација назначана као неминовна, Она ће проћи пут Србије, јер ју је мучила и мучи... описана су и збивања на много ширем простору од Америке и све ће се догодити онако како је мољено када су подсецане Турска, Кина, Русија, ЕУ, Америка и Енглеска. 

12.11.2016.г. Драгољуб.
______________________________

Наслов први пут постављен 29.8.2014.г. а поновљен 12.11.2016.г.


Пре само месец дана на затворени сајт   Златнибилтен .срб постављен је наслов Одузимање илузија као алата злочина, са закључцима до којих се дошло мешовитим методама - Методологијом истраживања безбедносних појава и одговарајућим теозофским сагледавањем неминовности корелација последица и узрока, као начина изравнавања сваког дуга, ма ко га начинио и ма како га прикрио, јер се на овом свету ништа не може сакрити.

Пре два дана је потврђена околност да је лако пророковати из Србије – из ње се све види кристално јасно, она је на месту на којем се преламају интереси оних који су новац као илузију моћи користили за извршење злочина, пошто су пре тога преко злочина дошли до новца.

Даље:
За читање или регистрацију - клик на: 
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=58

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta