Nebeske Kapije


Небеске капије

-Конструкције-

Небеске капије су пролази са земље ка Небу и распоређени су по целој Планети Земљи, како би они који послом долазе-одлазе могли лакше да обављају своје дужности.

Земљину тежу и онемогућавање да предмети почну да лебде, чине магнетне силе које зраче из Земљиних-Магнетних полова. Они држе осу земље у садашњем положају, као што су је држали и у свим њеним претходним положајима – полови земље су магнетни полови и њима Творац, као специјалним реглером, подешава положај осе земље – нагиње је на једну или другу страну, по потреби и по својој жељи увек имајући у виду намеру тих жеља.

Реглерима се земља враћа у првобитно стање када је оса земље била на нултом  степену и када ју је сунце осветљавало и грејало, целу и равномерно, па је и температура на целој земљи била иста.

Нагињањем или отклоном од нулте осе мењала се клима на земљи, јер је грејање земље било различито, а тиме и услови живота људи на њој.
Небеске капије у невидљиве размагнетисане цеви кроз које се огромном брзином стиже на друге звезде-планете. Дужина те цеви је и њен домет, мерен од земље до неког другог Неба – Нивоа, до неке друге звезде у Васиони.

Цеви-Капије су Главне или Помоћне, зависи од њихове дужине, а сама дужина је конструисана према потребама оних који такву капију користе.
Главном цеви се путује на Главно Небо, Помоћним на одређене небеске нивое тог Главног Неба и све оне су под сталном невидљивом стражом и кроз њих се не може проћи без позива или дозволе.

У одређеним религијским књигама се говори о постојању ових капија, о путовањима кроз њих, али се нико није упуштао у детаље који би све то нама обичним људима учинило лакшим за разумевање, па је ово мој покушај да ту област која се држи у тајанству учиним разумљивијом, онолико колико могу и смем.

Саобраћај кроз Небеске Капије је двосмеран и врло интезиван, користе их страже, гости, Анђели и неки од људи којим је за њихова живота на земљи одређена и одговарајућа активност која се обавља мимо Планете Земље.

Људи су конструисали моћне ракете које својом силом успевају да савладају магнетни земљин омотач и у безмагнетна пространства изнесу васионске бродове који се крећу кроз васионска пространства која су заштићена друкчије него сама земља, било да се само крећу кроз та пространства, било да се спуштају на друге звезде у васиони.

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
У славу Светог Апостола и Јевађелисте Луке, којем је посвећен данашњи дан!

Драгољуб
Постављено 24.11.7525/2016.г у 19,30 ч.
(Написано на Дан Светог Луке, 31.10.2016.г. од 9,15 до 10,20.ч.)

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta