Rupa na saksiji!


Рупа на саксији!

–Треба ли прихватати и туђе ако даје резултат-

Светом владају углавном јеврејске породице које као главни алат користе новац. Јеврејски је проналазак „Да проблем који се може решити новцем и није проблем!“.
Јеврејски начин овладавања државама које су им интересантне из било ког разлога, је овладавање тзв. проналаском „Мека моћ“ – рат новцем, који је много јефтинији и ефикаснији од рата уз употребу класичног оружја…. То је опште позната околност. И ко брани оном другом, оном који се љути на јеврејске успехе помоћу проналаска „Мека моћ“ да исто то примене?!

Ко им брани да разнитују (они су своје новчанике затворили нитнама - занитовали, а то је тврда веза -  а не само рајфешлусом) своје новчанике и део његове садржине уложе док је још било времена, јер га је сада све мање и ускоро га више неће ни бити, у незваничне, а постојеће и врло озбиљне фронтове на удаљености од неколико хиљада километара од границе која би да се заштити?
Ко је бранио, нпр. Русији да успостави Фронт „Мека моћ“ на границама својих жељених утицајних сфера договорених са Америком? Ко им је бранио да се такмиче и са њима ратују на граници Италија – Швајцарска – Аустрија - бивша Источна Немачка….
Ко им је бранио да новцем вежу за себе Белорусију и Украјину, Румунију и Бугарску, Македонију и Србију и друге, државе бивше СФРЈ?

Ко им је бранио да на Косову покупују све што је било на продају, ко им је то бранио у Црној Гори и Србији….. а пре 10 година су о том плану причали као реалности уз спремљен новац - В. Путин је већ вршио свој други мандат председника Русије - и ко их је наговорио да све расположиве вишкове новца улажу у америчке државне менице са каматом од које су очекивали чуда, и ко им брани да сада преплате србијански „Телеком“, ко им брани да дају понуду коју други неће хтети да прате?

Ја сам као појединац купио плац поред свог, који ми, реално,  није требао, јер сам хтео да избегнем могућност да га купи неко ко би сметао мени, а ја њему, па сам га платио дупло скупље од уобичајене цене. Платио сам свој мир који би могао, можда, бити угрожен.

Ко им брани да уложе у медије, у блого сферу, у НВО које већ постоје у Србији? Ко им брани да улажу у оформљен Фронт „Мека моћ“ у Србији, по обрасцу који су други довели до савршенства?

Због чега би Руси сада да опет пронађу рупу на саксији – то постоји и делује, само треба садити и заливати!

Даље-клик на:
http://komanda-540.blogspot.com/2015/06/rupa-na-saksiji.html

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta