Nema kašnjenja - o Grčkoj:


Нема кашњења – О Грчкој:

-Они мислили како су заборављени, 
 а заборава нема-

Веза:
Молба за кажњавање из времена бомбардовања Србије 1999.г. и видљива казна-

Износим на видело оно што је написано 1999.г. и што је потом 2011. године постављено на блог Златни Билтен, како би се Срби сетили  Бога, али не кроз причу, већ кроз нешто што им је видљивo – кроз банкрот Грчке и кроз могућност да сада Грци масовно крену ка Србији…. Само да се зна - не може Грчка самостално, онако одвојено, да банкротира, није она засебна држава, она је део ЕУ и може да банкротира само цела ЕУ! Ближе на: 
http://zlatnibilten.blogspot.com/2011/06/bankroti-se-vec-cuju.html 

Драгољуб, 29.6.2015.г.
______________

Додатак, дан после грчког референдума да се не пристаје на враћање дугова под условима даваоца кредита:
Шта сада следи:
_________________________


1.   Грчка; (писано 1999.г.)

Повезујући је са оним што је учинила прихватајући  тифусом измучену српску војску у Првом Светском рату, на своју територију, што је дозволила да се хиљаде умрлих од тифуса баце у њихово море,  пропуштајући да каже да је Солуну све плаћано и да су трговци солунски зажалили  када је српска војска кренула ка Србији. Сада, Србија говори да ће унуци оних Грка из Првог Светског рата, поступити исто као њихови дедови - мислећи на указану помоћ - а Грци гледају корист!

То је стара трговачка држава која тргује свим и свачим. 

Србија као да не зна да се у Грчкој, за разлику од Србије, на пијаци, или било где, не може добити ни једна полутрула мандарина или поморанџа иако на гомилама труле на стотине килограма.

Србија заборавља да само Срби морају да траже  визе за улазак у ту пријатељску државу, а визе су  укинуте народима из бивше, Грчкој такође пријатељске државе, СФРЈ, за чије грађане је важио визни  режим, Словенцима, Хрватима, Босанцима, а да Македонци улазе у Грчку тако што добијају визу на самом граничном прелазу!

Срби су заборавили да   Грци не дозвољавају неконтролисани улазак пријатеља Срба зато што би пријатељи, чија је земља  у невољи, могли да траже посао у тој пријатељској земљи, а они га за Србе немају.

Срби заборављају да је Грчка дисциплиновани члан НАТО савеза и да ниједном није ставила вето на изгласавање било које одлуке на штету Србије - то  што није учествовала у нападима авионима није никакво оправдање, зато је дала више бродова за контролу прилаза нашем мору - па опет убрала поене -  није имала трошкова ни губитака авиона, убедила Србе како то чини из љубави, а дала своје бродове који иначе и плове око те државе-полуострва.

Срби, наравно, заборављају да су грчки политичари који се представљају великим пријатељима  српских пoлитичара увек испред НАТО-а долазили  у Србију да је убеђују да пристане на оно на шта не би требало пристати, саветујући то као осведочени пријатељ. И опет убирала поене на две стране. Код  Срба и код својих другова из НАТО-а. Хоће Грчка која је 1.000 км јужније од Србије да уведе Србију у  Европу!!

Грчка којој је много ближе Африка, јер су они етиопљанског и египатског порекла, по крви и менталитету, себе сматра европском државом више него што је то Србија!

И сада када је рат стао, грчки политичари и привредници обилазе Србију као рањену звер, гледајући које би парче могли узети када та рањена звер угине - нуде помоћ кроз докапитализацију. Порушили нам оно што је било у функцији и што је доносило какав такав приход овој држави, сада би да они подигну то исто и да, наравно, они убирају приход, по основу пара уложених у докапитализацију.

Поштено, пријатељски, грчки!


Ниједан динар не  одвојише, а да не гледају колико ће им се од тога вратити. Грци никада у својој дугој историји нису никоме ништа поклонили - они никада нису ни у једној страној држави озидали ни најмању црквицу, а о нечему већем и да не говоримо. Они су народ  који штеди, који увећава своје богатство, они су народ који служи богатству, они  су  народ који не верује у Бога и од њих се ничему добром не треба  надати,  без  обзира на реторику којом се служе.Бог све зна, Он све види. За Њега су и мисли и неизвршене намере дела и Он по томе одмерава сваком своје

И Грчкој је одмерено. 
Та лицемерна  држава ће изгубити све оно што је стекла у скоро  десетогодишњем периоду различитих притисака и санкција према Србији, изгубиће и више од зарађеног, јер се претварала да је пријатељ народа који је неоправдано нападан, ружен и пљачкан.

Тражиће та Грчка помоћ од Србије, и неће је добити. Јер тако треба. А Срба који имају разлога да са  Грчком буду у неким посебно пријатељским односима неће бити на местима са којих се о тим односима одлучује, а многих неће уопште бити међу живима.

*О ономе што је осталима досуђено,
 у време бомбардовања Србије, 1999.г. на:
http://zlatnibilten.blogspot.com/2011/02/srbskom-molbom-na-ameriku_05.html

2 comments:

Анониман,  29. јун 2015. 23:28  

Ево брат Драгољуб нам је као на тацни сервирао догађаје која су те 1999 год. била предвиђања а данас след догађаја. Ко није читао сада нека одвоји 30 мин. и има отворен пут ка опстанку. И читаоци из других земаља( а и оне су србске)читајте и молите се Богу за опроштај и спасење. Слава команданту небеске војске Архангелу МИХАЈЛУ
Србија Ненад Трајковић!

Анониман,  2. јул 2015. 18:15  

Жељко Стрика
Пошто ме нека пријатељства јако вежу за Грчку, пратим са великим интересовањем овај, може се слободно рећи, циркус и инсценацију у вези иступања из еврозоне и референдума у Грчкој. Мени се чини да се иза ових демонстративних "повуци- потегни" преговора са ЕУ, крије некаква, већ давно договерена игра, и да се иза кулиса ваља нешто сасвим друго. Сириза, као и свака друга влада прије, и која ће доћи послије, а која сарађује са ЕУ, је тројански коњ и ради само по наређењу.
Мени ће бити драго, ако дође до иступања из евро зоне или чак из еу, и драго ми је да и било која друга држава изађе из евро зоне или еу- али сигурно је да ће у било којој варијанти , највећи губитник бити грчки народ, који је већ прошао праву голготу. Велике су паралеле са Србијом што се тиче пљачкања државе и народа, уништавања привреде, азиланата... ваљда неће Србија ићи тим путем до краја, као Грчка...
Наравно, јасно је да би такав искорак Грчке значио почетак краја ЕУ. Ја сам чак чуо, по неким изворима, да су САД такорећи одлучиле да пусте ЕУ низ воду. До прије само пар мјесеци, термини као излазак из евро зоне или из ЕУ су били табу тема, а сада су постали нешто сасвим нормално у Бриселу.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta