EU-TANAZIJA!


ЕУ-таназија!

–Лапот за државу и народ-


„Ко сме, зна и хоће, тај и може!“
– Д. Татомировић (-модификована мисао Војводе
Живојина Мишића „Ко сме тај и може!“-)

Војвода Мишић, знајући какви су му и надређени и подређени, сигурности ради, оголио је своју  мисао, знајући да ће бити онемогућен у свом науму –добро је урадио, остављен је на функцији и тај свој наум реализовао кроз победе на Колубари и Церу…

Ја немам  функцију Војводе Мишића, ни било какав чин, нисам члан било које организације на чијем је челу човек, па сам ослобођен страха за функцију о којој је Мишић морао да брине.
Чинови и положаји од слободњака чине роба, а роб не живи, он само постоји! Од неживих и од живоопојаних не треба очекивати ни идеје ни речи ни живих ни слободних.

Јуче (11.5.2015.г.) владар Србије, живоопојани, роб својих идеја, жеља, планова, функција, обавеза и чинова, искористио је реч као најопасније оружје, искористио је тајно знање којим се речи претварају у панику НЕЧИЊЕЊА - то је тајно знање супротно од свих људских знања која говоре да човек у стању панике ЧИНИ, делује смислено или бесмислено, али делује, нешто предузима, нешто чини, јер се не мири са опасношћу која је довела до панике – и го је природна реакција већине људи.

Владар Србије је појединац – он није већина, на политичку позорницу га је поставило 25% грађана Србије. Тешком злоупотребом медија успео да делује на већину њених становника. Он их је на дан 11.5.2015.г. започео да уводи у стање анестезије ради пристанка на ЕУ-таназију (као код наших Влаха што је ЛАПОТ - убиство родитеља ударцем у главу преко погаче постављене на њу) – себе и своје државе, кроз пристанак на НЕЧИЊЕЊЕ, владарево и народно! Остало долази само по себи и план владара би могао бити реализован.

Ко говори кроз владара Србије?
Цео текст је на:
http://komanda-540.blogspot.com/2015/06/eu-tanazija.html

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta