Ples sa mrtvacima!


Плес са мртвацима!

-Мртве оставити мртвима-


У нашем народу постоји низ обредних правила која су прерасла у обичајна поступања, када се тиче односа према посмртним остацима нечије душе, након њеног напуштања тела. То је опште познато и о томе се овде неће износити детаљи.

Моја намера, и овај покушај, је да оно што се догађа после објављених политичких смрти неких у овом тренутку значајних лица, на челима неких од држава, објасним, да то, ако им буде дато, стигне и до оних које бих ја да упозорим и на тај начин и спасим од рђавих последица, указујући да се оно што се догодило не може вратити у стање пре тог догађања!
Све што се догађа у овом нашем видљивом свету прво се као оваплоћена мисао одобри и потом догоди на вишим нивоима, после чега се као одсјај из огледала преслика на Земљу - догађаји су непроменљиви после фазе одобрења!

У поступку Одобрења као у сваком нормалном поступку доношења одлука, гледа се ко је поднео захтев, како и чиме га образлаже, који циљ се жели постићи, у којем времену, ко треба да буде ангажован, ко ће пружати потребну помоћ сваке врсте и ако је све то испуњено као прописана форма која спречава грешке, онда се то сагледава кроз одговарајуће контролне механизме који подразумевају поређење са информацијама у Небеској немерљиво великој бази података, па и ако се све и тада уклопи, доноси се одлука у којој се таксативно набраја све оно што је тражено и Потом се посебно истиче Шта се одобрава.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta