Zašto je papa nervozan?Зашто је папа нервозан?

–Плаши га хаос-

Ево на само два дана до тренутка када ће актуелни поглавар Римокатоличке цркве показати због чега је овако нервозан и некако нестрпљив – он жели да објави да је на челу цркве која робује догми, да су у суштини и он и сви они пре њега заступали несигурну догму о стварању света, о стварању човека, он хоће да нам каже како је неопходно уједињење са Ванземаљцима, како би се они ослободили и нормално боравили међу нама….. да се направи Звездана Верска унија и слично, што би по папи, који је мало нервозан, могло да изазове планетарни хаос.

Моји лични блогови су најчитанији лични блогови из Србије, ја се поносим особинама читалаца којим само понекада замерам на недостатку храбрости да коментаришу моје ставове из наслова које објављујем, али су ти читаоци свакако елита, мада су наслови намењени неким другим, уско специјализованих интересовања и великих могућности, али укупно гледано моји читаоци су свакако вреднији од мојих наслова и од мене – они су елита! И због њих, имам намеру да их мало детаљније обавестим о ономе што нам следи после Папине поруке која би требало да Земљу уведе у хаос из којег би се правио неки нови ред, јер време је, мисле они који су Земљу увели у хаос!

Оријентир за ово објашњење је датум 05.06.1955.г.:
Цео наслов је на:
http://komanda-540.blogspot.com/2015/06/zasto-je-papa-nervozan.html

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta