Obaveštenje za čitaoce!Обавештење за посетиоце овог блога:


На овој страници под овим називом садржаја, убудуће ће се постављати кратко обавештење о насловима које аутор наслова и оснивач овог блога објављује на свом сајту Златнибилтен.срб http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/ који се посећује уз одређене услове.

Списак нових наслова на сајту Златнибилтен.срб


http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=72
*Прогнозе уназад! - Какво је оружје незнање?
- Како је православље у подређеном положају и због чега војске католика и исламиста побеђују?

http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=73
*Људи-богови падају!
-Падају и сви они који су им се клањали, људи-богово остају без новца, као алата свог "божанства", у западним државама у Русији и Србији, како ће се Томислав Николић вратити из Москве као неки Трећи Томислав, који ће морати да предузима оно што је и требао?


http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=74
*Косово је судилиште света!
-Наслов који говори о окончању битке која је одлучила рат између Добра и Зла и улога Србије у свему томе, линија разграничења, могућност преласка са једне територије на друго, објашњење важности посебних Енергетских Платоа на којима су се водиле главне борбе.

http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=75
*Дрога је ипак само роба!
-Објашњење почетног импулса Шиптара за одвајање Косова и Метохије од Србије, због урушене деценијске трговине опојним дрогама. Садашња опасност да покваримо односе са неким државама због упетљавања Србије у контролу опојних дрога широм света, објашњења и упозорења на опасност...


__________________________
На сајту Златнибилтен.срб (http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/) налази се више од 70 других наслова, разврстани у 7 група - исти се могу читати под одређеним условима. Позивам све читаоце да се пријаве и исте читају.
________________________________________

Драгољуб Татомировић
Постављено 24.3.2015.г. у 11,20 ч.

0 коментара:

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta