Srbi u šoku!


Безгласни шок!

-Доведени (смо) до дна, скок је неизбежан-

Мирно, чак необично и за нас отупеле од неправди које гледамо и у којим учествујемо, не желимо о томе да причам, али…. Стално се чује, од питаних и непитаних, од позваних и непозваних, „да ово овако не може да траје“- чујем и сам па питам шта то не ваља и шта би требало мењати, у зависности од одговора наставим да питам има ли тај неко неку идеју, како то треба прекинути, то што не ваља, да ли би  непосредно у томе учествовао и о чему размишља ових дана. Обично ме сумњичаво погледају и ћуте, или ми приђу ближе, па као у поверењу ми саопште нешто што они мисле да је важно, да само они то знају или било каквом причом о томе што знају, излажу се великој опасности. 

Иста прича од сељака, од службеника, од полицајаца, од наставник у школама, од радника у приватним предузећима и о истом се њих скоро 1.000 само у београдском крају „Бањица“ свакодневно труди да „каналише“, „анализира“, „уочи“, „утврди узроке“, саопшти и информише чак и оне националне громаде које брину о целој држави и овом шокираном народу, а које заседају повремено, или када им се нареди, у Савету за Националну безбедност!

Наши изабранци, боље речено они које су изабрали њих 25% пре две године, довели су нас својим дрскостима и поступањем које нема никаквих доњих прагова у стање безгласног шока – то је толико невероватно, да се ништа не догађа ни на најординарније издаје, лажи, преваре, продају магле, увођење у стање илузија, потписивање штетних уговора који обавезују и генерације које тек треба да се роде…. Нешто што просечан покваренлук Срба никако не може да свари.
Даље-клик на:
http://komanda-540.blogspot.com/2015/03/bezglasni-sok.html
___________________________
На сајту Златнибилтен.срб (http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/) налази се  још 68 других наслова, разврстани у 7 група - исти се могу читати под одређеним условима. Позивам све читаоце да се пријаве и исте читају.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta