Amerika brine zbog Srbije!


Страх Америке због Србије!
 –Ето, имамо ми ко ће да брине наше бриге-
Наводна велика сила, геноцидна и разбојничка Америка, поред свих својих послова у својој земљи, поред свих ратова које води, иницира или прикривено води преко трећих држава, поред свих 26 тенкова које је спремила за напад на Русију, поред свих 12 авиона који ће да чувају Европу од Русије, налази времена да брине о Србији!
Да се она, Србија, не окрене ка Русији, јер ће се онда друштво поделити!! А Америци то некако јако жао!
Хеј, Србијо, то ти је велико признање, то је потврда да на свету постоје само три силе - Русија, Америка и Србија! Само нису оне равноправне са Србијом, Србија је главна сила, а њих две се отимају за друго место – узалуд је то отимање, редослед је давно одређен и он је непромењив.

Прва је Србија, друга Русија, јер је и она заправо Србија, и трећа Америка, држава бандита, разбојника, пљачкаша и убица, која је под влашћу Палих Анђела и натерана је на фронт против Срба! Да би нестала, да би погинула у том рату са Србима! Са Србином децом, јер је Бог Срб, Бог Владалац и Србе нико и никада не може да победи – проба  се то већ хиљадама година од стране војске ђаволове у различитим униформама, са различитим оружјима, са различитим образложењима, све прикривајући да је то одувек била, и да и сада је сте, сада је то последња, битка војске ђаволове против војске Владаоца  у чије име ми Срби наступамо, страдавамо, калимо се и пречишћавамо!
Цео текст је на:

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta