Uzalud se Namačka opire!


Узалуд се Немачка опире!

-Време награђивања-

Веза: Геноцид Немачке над Србима, 1914,1941,1991-2015.г.

Немачка не уме друкчије! Она друкчије и не може-проба да се закући на отетом, на србским територијама које су крвљу заливене, али јој не иде, тужна је судбина тог малог арапског-иранског племена Дајчера, који су, удруживши се са Ђаволом, хтели да постану велики, народ и држава, да буду цењени, поштовани, уважавани….. а једино су успели да их се свет повремено плаши, да унеколико сматра њихиве аутомобиле и машине добрим.

Њихов трајни идол, изникао из самог бића Дајчера, Адолф Хитлер,  био је веома тужан када на врхунцу војне моћи Немачке,  почевши од свог  доласка на власт, па закључно са временом пред отпочињање Другог Светског рата, није могао ни стварно, ни фалсификатима, да пронађе чистог Дајчера који би изгледао онако како га је мали, црнопути и маснокоси, Хитлер, замишљао – висок, беле пути, лепих црта, паметан, плодан, храбар, оличење Бога на Земљи, јер су Немци мали, дебели, како каже наш легендарни историчар Милош Милојевић „шишкави“, народ, црне масне пути, црне равне косе која се не може обликовати у било какву фризуру, већ пада слободно и тако – заокружује изглед масноликих црних Дајчера….. измена њиховог изгледа потиче од милиона асимилованих белих Срба, који су им променили све, осим лудила за туђим  територијама, и задобијања тапија на исте, од људи, као да тапије и територије људима одређују људи, а не сам Живи Бог!
Даље-клик на: (21.2.2015.г. у 14,45 ч.)
___________________________
На сајту Златнибилтен.срб (http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/) налази се  још 68 других наслова, разврстани у 7 група - исти се могу читати под одређеним условима. Позивам све читаоце да се пријаве и исте читају.
 Д. Татомировић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta