Klopka za Tatu!



Клопка за тату малог вука!

-Тужилац и/или тата малог вука на потезу-

Веза:

*Мали зец је зечић;
*Мали лисац је лисичић;
*Мали вук је вучић;
*Тата је онај који је учествовао у стварању детета, физички или духовно;
*Тужилац је онај који брине о интересима државе и народа, ослушкује, гледа, закључује и одлучује кога ће привести правди.

На потезу су тужилац и/или тата малог вука!

____________________________________
Магазин „Таблоид“ Београд, број 330 од 12.2.2015.г.

У сусрет последњим месецима Вучићеве владавине
Брат премијера Владе Србије запослен је у Ковници новца у Топчидеру. Има велику плату, и неконтролисану моћ.

„Израелска делегација у Београду истражује улогу Андреја Вучића и његових покровитеља око штампања пасоша за чланове Ал Каиде и њихових помагачаНаиме, у Ковници новца у Топчидеру штампа се новац других држава, па и новчанице евра, возачке дозволе, личне карте, пасоши. У Ковници новца се штампају и словеначки пасоши, и израелске обавештајне службе откриле су да су чланови и симпатизери Ал Каиде, који у Србију уђу из Уједињених Арапских Емирата, Саудијске Арабије и других исламистичких земаља, у европске државе и САД-е одлазили са словеначким пасошем, које су куповали, за велике паре, од Андреја Вучића. Пасоши су оргинални, и целокупна технологија прављења завршавала се у Ковници новца у Топчидеру. Оперативци израелских тајних служби располажу са овом опаком криминалном акцијом, којом се угрожава безбедност европских држава и САД-а……..“
_____________________________________________

Уколико до сада није затворен Магазин „Таблоид“ и уколико нису похапшени они који су ову информацију учинили доступном неограниченом  броју лица, а у „Вестима из Србије“ или у вестима одређених новина које се баве заштитом лика и дела онога на којег се наслов односи, за оправдано је сматрати да су они који су информацију објавили у поседу аргумената који их штите од прогона Јавног тужиоца.
Цео текст је на:

На дан 20.2.2015.г. на блог Команда-540 постављен је наслов 
"Салто, али  мортале!"

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta