Poklonjenje licemerju!



Поклоњење лицемерју!
-Поклонили се Ђавољем шегрту-

Веза:
http://komanda-540.blogspot.com/2014/12/putevi-bez-tragova.html

Јуче су се у Паризу клањали представници свих битнијих држава којим су на челима уплашени лицемери - на жалост међу њима и они из Србије, који су то поклоњење учинили и у моје и у ваше име - јуче су се у Паризу клањали Замисли Ђавола, која је као свој алат користила сатирични лист из Париза, чији су новинари пре неколико дана побијени...... све жалећи због злоупотребе алата (тероризам) јер његова употреба нија планирана у дворишту његовог мајстора, у Америци и ЕУ, и никако - од наводне туге и правог страха - не могавши да утврде ко је и због чега створио тај алат, каква су дела тим  алатом прављена, какве грађевине, коме и чему је тај алат помагао.... заклињући се на ново братство у борби против тероризма, не говорећи о ономе који га је осмислио, када, због чега, у крајњем ко њиме управља, глобално и локално..... успоставиће  се некадашње међудржавне границе у оквиру наводног јединственог ЕУ простора, замајаваће се ЕУ, братимиће се разни Дачићи (министар у Србији) са разним бабама Меркел (важна немачка баба), разни Лаврови (Лавров, руски министар) ће ћутећи шетати са оним који жале, све у себи мислећи да је стигло жито да се коси!

И док се ЕУ буде тресла од страха - њих 450 милиона тресло се од страха, и тресу се и даље, од поступака само њих двојице, два брата, који су користили алат који им је дат као Ђаволовим шегртима, па га они искористили против истих таквих, наводних новинара, који су на истом послу, јер се ради о реализацији више активности на једном јединствено плану. 
Једни под огртачем демократије, слободе говора и мржње, исказиване  највулгарнијим карикатурама светих људи Исламске религије, и други који бране ту религију, аутоматским пушкама - Командант им је исти! Као и оним који су упреподобљеног и скрушеног, наученог и неприродног изгледа, скоро као онемели од туге, шетали испред оних који су у страху дигли глас против тероризма, а уствари се јуче сви поклонили Мајстор Ђаволу који је тероризам претворио у алат. 

Осуђивали алат којим су побијени новинари, а величали лик и дело тих истих новинара који су имали Ђаволов алат у рукама - новине! 

А, Ђаво је велики мајстор, чак често и уметник, који окупља своје симпатизере на истом послу, ма где они били, и ма шта радили, важно је само да су лицемери и да им је Бог Мамон врховни бог, а Бог Мамон је само маскирани Мајстор Ђаво!

Пре само три недеље на блогу Команда-540 дата су објашњења будућих збивања, редослед држава које ће бити кажњене.......и сада то само истичем у први план јер сматрам да је то потребно - док се ЕУ буде замајавала тзв. антитерористичким мерама, које су немогуће на тим принципима и заслугама, дотле ће се казне извршавати на државама са списка, по реду, промашаја неће бити, ово у Паризу је само скретање пажње - иде се редом.

Кога буду занимали детаљи нека кликне на:
А право и целовито објашњење се налази одавно на мојим блоговима под"Ти ниси ја", односно оно се налази на сајту Златнибилтен.срб по истим насловом на адреси: http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=36
_______________________________________

Део из наслова објављеног пре три недеље:

"У јулу 2011.г. Група „Србих-888“ молила је и измолила је извесне форме кажњавања одређених држава, за њихове поступке и покушаје уцењивања остатка света. Молба се као Одбљесак вратила на Земљу са редоследом кажњавања:

1.    Турска;
2.    Кина;
3.    Русија;
4.    Европска Унија;
5.    Британија;
6.    Америка.

Полазна и завршна тачка је био Београд, главни град Србије. Не само што је та група тада молила из Београда, јер је небитно где се она налази у тренутку упућивања молбе, већ што су неки од чланова ту молбу учинили и видљивом, цртањем и писањем на папир. Кренуло се из Београда и како то обично бива, круг се и затворио на тачки из које је кружница започета. Стала је група која је молила на Србију и замахнула косом са десна на лево – па прво на Турску, Кину, Русију и редом…"
___________________________

Наравно, будући да ја за све своје прогнозе користим и извесна неофицијелна знања и знања из Методике истраживања безбедносних појава коју сам прилагодио намени за коју је користим - све будуће казне за наведене државе  могуће је објаснити и видљивим догађањима на геополитичком плану, али то сада није више потребно, касно је, остало је ово мало времена до половине марта, дотле ће се све што је важно завршити, па се нећу тим детаљима ни бавити, мада их у другим мојим насловима има у сасвим довољном броју и обиму.

Бог са нама - Пристани Боже!

Драгољуб
Постављено 12.1.2015.г. у 15,55 ч.

___________________________
Снимљено 12.1.2015.г. у 18,21 ч. - Застава Русије









Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta