Oholost zamućuje vid i slabi sluh!




Охолост замућује вид и слаби слух!

-Љутња због онога што се не види и не чује-


Веза:

Наша братска Русија је, као брат, упозоравана целих 10 година, посебно ових последњих годину дана, када јој је указивано да јој време чекања и премишљања истиче, да је од давнина испружена Србска Рука спаса уморна и да се може догодити да ускоро падне……, није реаговала, а пред саму зиму 2014/2015 и након само неколико недеља - после царског дочека нашег брата Владимира Путина у Београду, којом приликом се Београд утегао, ошишао, посекао нокте, искрпио, исфарбао, напрегао, па испред њега дефиловао војном техником која је по свему реликт давних прошлих времена - из Турске, тај наш брат Владимир,  послао абер Србији да се више не надају у Русију већа да их она предаје Турској!
Потврдили како су олако донели одлуку да тргују туђим - Србијом!

Нису нашли за сходно да ни пет дана раније обавесте Србију шта јој намеравају учинити отказивањем Гасовода "ЈТ". Тамо, у Москви, је на неколико дана пре тог обнародовања боравио другим послом, Србин којем су само пре годину дана поверили једну врло велику и значајну функцију….. ни њему нису рекли, он се вратио у Београд и ту чуо ову издајничку руску вестДа Русија Србију предаје Турској!

Али се тада, по повратку овог Србина из Москве, без повољних вести, Србска Рука спаса спустила….. па је Русија кренула самостално, путем који је одређен и осталим државама за које се Срби не моле, који јој не припадају, а шта јој се догађало, шта јој се догађа и шта ће јој се догађати због овог спуштања руке – Русија ће ускоро да види!
Ово што им се догађа, што сада сви виде, у то она и даље не верује!

Она је у својој охолости и умишљености о величини због богатства које јој је привремено дато на управљање, оглувела, вид јој се помутио, није узимала за било какво озбиљно сва ова моја и многа друга србска упозорења, а моји нејвернији и најбројнији читаоци из Србије су припадници и сарадници њених обавештајних служби, нису разумели, нису обратили пажњу, веровали генералу Леониду Решетњикову, то је онај на челу државног руског института „РИСИ“ оног који даје прогнозе и анализе уназад

Сада се извесна руска државна аналитичарка која нас непрекидно плаши и упозорава да без Русије не можемо наставити да живимо и постојимо, Ана Филимонова - јадикује како смо ми Срби  као проститутка, како смо кукавице које не смеју да се побуне против овакве власти Србије, или Брисела и Вашингтона…. Отприлике би било добро да ми сада опет изазовемо неки унутрашњи рат у Србији, да нападнемо НАТО и ЕУ, како би они у Русији дошли до даха – али, ми више никада нећемо ратовати!

Напад НАТО-а на Србију 1999.г., од оних које је Русија тада па до пре годину дана  називала својим стратешким савезницима и партнерима је био проба за оно што се спрема Русији – тада нису веровали, па им се мора показивати, а на Русију се не мора нападати авионима и тенковима, она може бити срушена интернетом, забраном пословања западних система платних картица и системом СВИФТ – систем међународног финансијског промета.

Наравно, не постоји иоле озбиљнији чланак у руским медијима, а да се не помене наша неваспитаност у намери да се после отказивања користи којом смо намамљени на онакву продају Нафтне Индустрије, посредством папирнатог гасног ЈТ, преиспита та продаја!
У то су укључени највиши руски функционери, као и они који су нам обуставили испоруке њиховог гаса, само за нас најскупљег на свету, који годинама плаћамо на основу врло чудних пословних комбинација заснованих на потреби да се са стране Србије тим комбинацијама баве само конкретне личности!
Обустава испоруке гаса је трајала све док  нисмо од комерцијалних банака позајмили 100 милиона долара и платили прву рату дуга за гас!

Али нико и нигде неће написати да је Русија престала да прима србијанске јабуке и свињско месе – јабуке су спорне због некаквих спискова извозника, а месо - па ухапшен један значајан комунистички привредник из Србије који је извозио месо у Русију, па се сада у Србији не зна шта са  више стотина хиљада дебелих свиња пристиглих за клање…… јер они не желе да купују од фирме власника, ако је  власник у затвору, као да та фирма не послује преко директора, пословођа… као да свиње коље тај који је због сумње на велику пљачку у притвору.
То се не помиње, али се помиње како смо ми браћа Словени - Румуни, Бугари и Срби, опет издали!

Ми издали Русе, јер не ослушкујемо довољно и не разумемо њихове интересе, а ми смо за навек ослобођени вођења рачуна о србским интересима!!!

А недавно су и сами Руси објавили историјска факта која држе скривена и потежу их када им затреба, да су Бугари, татарско-монголско племе које је, као што су и Руси, од Срба узело писмо, језик и веру, а да су Румуни остаци римских легија заосталих при повлачењу из данашњег Израела, некадашњег дела римске империје и племена Дачана, али када су  у питању издаје, онда смо ми сви исти, не наводећи како  су и они сами, Руси, потекли од тог издајничког србског народа. Не наводећи колико су протежирали те „Словене“ Бугаре на штету Србије……
_________________________________
Део упозорења Русији од пре годину дана, а односи се на опасност везану за ЈТ - нико не мора да верује, али нека свако види шта им се догађа.
Цео текст -упозорење од пре годину дана је на:

„Имаш још ту једину могућност око Јужног тока и ових неколико месеци до јесени 2014.г. а после ти је џаба сваки труд на том плану - после тога нећеш имати коме да помогнеш, и залуд ти трошкови, воз је отишао!

Ниси дошла мало раније па да будеш на станици када воз наиђе, мислила си да ће воз да тебе чека.... грешка, и сада си са пуним коферима пара, које би да делиш, али је станица пуста, оно мало народа се спаковало и отишло оним возом који је кренуо у погрешном, америчком правцу, али народ више није могао да чека, ушао у неки, било који, воз који се креће, ма и у погрешан, а твој је стајао, он није имао ни правца, ни времена поласка, није се знало ни да ли може да иде..... био је више као нека ствар, којој се не зна употребна вредност, па се ушло у онај који показује да негде иде....Ето, тако се губе или освајају народи и државе. Ненасилно и на време!

Имај ово Русијо у виду приликом протока ових неколико наредних месеци – јер само ако сачуваш Србију за Србе, имаћеш ослонац у историји, култури, праву на територије које сада поседујеш, изгубиш ли Србију, нестајеш!“

Охолост замућује вид и слаби слух!

Смирите се браћо Руси, нико није велики више него што му то Бог дозволи и не силите се над нама – ено вам ваших бивших савезника, а садашњих ваших непријатеља, они су наши  непријатељи од увек и ми са тим знањем живимо и са њима сарађујемо јер смо принуђени на то, а ви ћете са њима опет сарађивати када они то одлуче, само су паре у питању, и опет ћете их звати партнерима, пријатељима, савезницима….. на поткусурујте се Србијом, не љутите се на нас, ми смо у фази борбе за опстанак, а ви би да постајете империја…… ако не желите да помажете, не одмажите нам!

И умијте се и очистите уши, да чујете и видите онако како јесте, а не онако како би ви желели да буде.

Не жртвујте седам милиона Срба које сте призивали и у вашу Легију странаца, па нāс укупно има за пола Москве! 
Чувајте место одакле сте сви потекли, јер немате где побећи до у Србију!

Уморна Србска рука спаса је клонула, али ми вас волимо и само због тога и ово и сва претходна упозорења!
Хвала вам што нас нисте никада директно напали ни бомбардовали! Само смо вам због тога захвални и ни због чега другог, али могли сте, како је ваш Виктор Черномидин, у својству западњачког Тројанског коња, претио Србији пред напад НАТО-а на Србију, знамо ми шта је сила, а знамо и какву штету трпе охоли као што сте ви, браћо Руси!

Србију сте изгубили због ваше шкртости произишле из микса са крвним мешањем са  околним народима! - нисте желели да дате повољан кредит на пет година на износ од само две милијарде долара које би вам били враћене у храни која вам је иначе потребна, нисте хтели да подупрете опоравак Србије.

*Бог са нама - Пристани Боже!

*У славу Светог Стевана Првовенчаног, којем је посвећен данашњи дан!

Драгољуб
Постављено 09.01.2015.г. у 15,36 ч.
___________________________
Снимљено 09.01.2015.г. у 16,25 ч.- Застава Русије


2 comments:

Анониман,  9. јануар 2015. 22:52  

Иако се сматрам русољубцем ипак не могу да одбацим истинитост навода у овом чланку. Без намјере и потребе да икога, од било кога, браним желио бих само додати да руским народом, као и србским, већ одавно не владају народни домаћини већ једна непријатељски наклоњена сила. Дубоко сам убијеђен да између ова два крила истог народа постоји јака духовна веза коју не би требало прекидате већ је и даље одржавати и развијати.
Драган Ж. Дивјак

Анониман,  10. јануар 2015. 16:46  

У потпуности се слажем са господином Дивјаком јер сам управо нешто и хтела да напишем. Само могу да додам још, не дао Бог, да нам се деси утрчавање у амерички воз.
Верица Стојиљковић!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta