Mart u oktobru!


Март у октобру!

-Опет?-

Наши мудри сељаци никада не тврде да је кукуруз добро родио у време када се тек замећу пурењаци, кажу: Док не буде у чардаку, ништа се не зна!
О овоме да се дотле ништа не зна они знају врло добро, јер нико не може предвидети шта се све може догађати од јула до октобра, када се кукуруз бере.

Наши, србијански предводници пре неолико дана одахнуше и охрабрујући нас рекоше поводом добијене меилијарде на зајам од Арапа «Да за нас нема проблема, мирни смо све до марта!».
А то је скоро шест месеци!

Добили милијарду евра кредита и више не морамо да бринемо ни о штедњи, ни о рационализацији државне управе..... све се одлаже, једино Град Београд стидљиво напомиње да ако Београђани и даље не буду хтели/могли да плаћају градски превоз он ће у једном тренутку бити заустављен!
То би било врло неопрезно, дозволити да више од милион људи нема превоз без плаћања, то би могло довести до пада популарности ове и сваке власти која ништа не мења и која све мења, али само у причи, па на те или било какве приче више нико и не обраћа пажњу.

Али, нама се опет може догодити 27. март!

Овог пута у октобру, јер је процена оних који су организовали све србске 27. мартове, 7. јуле, 5. октобре, да је то право време за организовање «општенародног» протеста, због ове власти, због лошег животног стандарда, због малих плата и недостатка радних места, због болећивог става у односу на тражене санкције према Русији, због небриге о напретку преговора са државом Косово основаној на, од Србије, отетој територији.... или због било чега другог што се кроз средства информисања може учинити веома важним.

По свему судећи, октобар је тај месец – дотле ће се знати како стоје руске ствари у Украјини, како стоји нацртани Гасовод «Јужни ток», и где смо се ми у свему томе саплели.
Даље-клик на: http://komanda-540.blogspot.com/2014/08/mart-u-oktobru.html

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta