Mobilizacija u Srbiji!


Мобилизација у Србији!

-Чете наоружане Речју-

Веза: Јалта, а у Британији!


*Србски владари се обраћају поробљенима за спас!

*Роб не живи, он постоји!

Задрмао се свет око успостављања граница између Истока и Запада, поново потврђених 19.6.2013.г.у Британији.
Граничне чарке, како је и уобичајено, прате сваку промену на граници, њено обележавањеи улазак у посед онога што припада онима који се деле – тако међу појединцима, народима и државама.

Нејасноће намерно изазване у Украјини, поводом разграничења међу истим народом-србским, разичитих вера, имале су за циљ (ово овако говорим, јер ће се оне убрзо разјаснити) да се обележе народи и државе – са обе стране будуће интересне границе између царстава, посебно оних који су покушали да уђу у неприродне савезе са Западом, којем не припадају (Пољска, Чешка, словачка, Румунија, Бугарска, Црна Гора, Србија....).
И обележиле су се тако да их Источни Цар може лако уочити, да обрати пажњу на њихову непоузданост, на склоност ка издаји, па ће им  се у складу са тим особинама и одредити будући статус у царству којем су додељене.

Србија у својим старим историјским границама постаје Украјина Источног царства, мада је она по својој суштини центар за оба царства – Западно и Источно – и та несумњива и непроменљива околност која је у оба царства позната, довела је до оволике тајне борбе за превласт у њој.
Али, Србија не припада овоземаљским царствима - она је Божије Имање и њом ће управљати Командант који није човек, наравно преко људи који ће га у свему слушати, чинити како је договорено и који ће вратити МОЋ РЕЧИ!

Потрес који је изазван поводом Украјине, поред јасног опредељења за одговарајуће обележје, поред јасно обележене границе, има за циљ да врати Снагу и Моћ Речи!

Ово, јер се на Реч заборавило, заборавља се, па се све чини према писаним документима које су сачинили људи уграђујући у њих своје интересе, схватања или само мишљења, запостављајући ИСТИНУ и ПРАВДУ, чиме се најдиректније сврставају под барјак ЛАЖИ и ПРЕВАРЕ.
Борба Лажи и Преваре је борба против ИСТИНЕ и ПРАВДЕ, односно борба Палих анђела против нашег Живог Бога.

Војске које се сучељавају већ су се организовале, обележиле, имају своја имена и команданте, своје судове, комисије, своје обичаје и Силу којом терају људе на одређена понашања – да прихвате Лаж, Силу  и Превару као нешто са чим се мора живети..... терају људе и целе народе да буду робови, а роб не живи, он само постоји, чиме се ти људи и ти народи терају на одрицање од живота.

Све пограничне државе, на обе стране границе између царстава, осим Србије, као једине одржане државе и њеног народа хиљадама година уназад и Срба који су награђивани и кажњавани, чија се држава смањивала или повећавала, у којем су се рађали владари који су чинили по Вољи Божијој, али и они други који су владали на казну и народа и државе Србије, како би се народ поучио и вратио на пут Истине и Правде.

Садашњи вештачки изазвани, планетарни, потрес учинио је да се поред сврставања свих народа света и њихових држава под један од само два барјака, сврстала и сама Србија, односно њени владари и народ.
Даље-клик на: 
http://komanda-540.blogspot.com/2014/08/mobilizacija-u-srbiji.html

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta