Ko može da zavede red u Srbiji?

webtarantula.com


Ко може да заведе у ред у Србији?

-Када и како-

Ово објашњење се налази на блогу Команда-540 од 13.3.2014. са намерно изостављеним Закључком који је постављен на затворени сајт на који се приступа под одређеним условима.

Најава различитих мера државних органа које се тичу могућности голог опстанка у животу великог дела становника Србије, учинили су да донесем одлуку да и тај Закључак ставим на отворени блог, како би се са истим упознали сви читаоци, посебно они из државних органа Србије и држава које пажљиво прате догађања у Србији и све наслове на мојим блоговима и сајтовима. 
Када? 
Ових наредних месеци.

Сугеришем и храбрим моје читаоце - Да се државни удар не користи ради плашења, јер он се предузима да се стање у држави промени, заведе ред, успостави закон, те државне ударе врше војска, полиција, председник, јавне личности са угледом који је гаранција поступања по обећању и плану... па се те мере не треба плашити, често је она и једини спас за опстaнак државе и народа у њој. 
Ја не позивам на државне ударе ради отимања власти, већ на државни удар којим би се власт присилила да ради пo законима – јер oна збoг тога и постоји! И да га изведе једини легитимни политичар - Председник Србије, јер је он једини изабран као појединац! 
Позивам на Председнички Државни удар!

Уводна објашњења су на: 

Закључак:

1. Нема опасности од учешћа људи из провинције-сељака нити других у било каквим насилним демонстрацијама којим би се мењала власт на силу - из провинције ће нам доћи само сиротиња која ради у полицији;

2. Државни удар у Србији ће извести власт чињењем више него што их закони овлашћују, или нечињењем онога на шта их закони обавезују;

3. На чињење или нечињење власти могућа је спонатана, а потом вођена, Побуна грађана у већим местима, са циљем да се власт натера да поступа у складу са законима;

4. Могуће је насиље према појединцима за које се зна, или се мисли, да су главни кривци за стање у којем се налази народ и држава, било да је то њихов став или раде по наруџбини.  Штете на објектима су колатерала у стању беса и ослобађању беса масе која уочи колико је моћна и колико је велики страх оних којих су се до јуче плашили. Насиље ће се окончати за дан-два, пошто се испуне тражени захтеви;

5. Могући поремећаји у снабдевању, у платном промету, у саобраћају;

6. Могућ колапс електроенергетског и телекомуникационог система, као и система јавног превоза у градовима, због неплаћања услуга у неком дужем периоду;

7. Могуће формирање паралелних институција као припреме за стварање уставотворне скупштине и зидања државе изнова.

*Ко може, а ко не може да  да изведе Државни удар у Србији?

Ја овако мали и незнатан, знам одговор на оба питања и дајем их на коришћење свим мојим читаоцима и свима оним које сам назначио да им је намењено.

*Ко не може?

Не могу ови из власти, било које, јер не уживају довољно ауторитета у народу који би им дао подршку, нити у редовима државних службеника који би тај удар требали да спроведу, јер немају карактеристике ПРЕДВОДНИКА;

Не могу ови које тајна полиција држи на списку опасних лица, јер су нешколовани за синхронизацију више мера, они су стручни само за понеки сегмент који није најважнији, немају ауторитет, не могу да добију подршку народа, не могу да прођу проверу достојности, те је право бацање пара у њихову оволику контролу. Нису Предводници!

Не могу они који су извели пуч против Слободана Милошевића, јер су се искомпромитовали, јер су се услови променили, јер су остарили и јер се нису школовали за послове за које их неке стране службе спремају:

Не може војска, јер се обрукала по Хрватској и Босни – нечињењем;

Не  може полиција јер је превише довођена у везу са оним од којих би требало да нас штити, јер јој командују лица без ауторитета код њих, а и иначе.

Могу да покушају:

Челници полиције и војске, али то остаје на покушају, који се завршава поткупљивањем тих челника, без сигурности да ће се њихове наредбе поштовати.

Ко може?

Предводник

Имамо ли таквог?

Вероватно, али га ја не познајем, а ако сам га некада и срео, не знам да ли то њега занима.

Шта ће бити са нама? 
http://zlatnibilten.blogspot.com/2010/12/scenariji-za-dovodjenje-srbije-u-red.html


Свеједно да ли ће власт формирати Александар Вучић и Томислав Николић или нека друга скупина – Србија се мора  довести у ред!d.html
pot.com/2010/12/scenariji-za-dovodjenje-srbije-u-red.html
Има ли опасности од побуне грађана?

Да, да, и она се не може ничим спречити, осим орног чињења државних органа! Онога због чега и постоје.
Ко то успе, може да се нада неком дужем седењу у државној столици, а ако се не успе, читати Сценарије за довођење Србије у ред.

Остале саветничке услуге, државним органима, тајкунима и посланицима наплаћујем!
Готов је план и за једне и за друге, нигде написан, али је готов.
И један и други план за циљ имају терање државних органа на чињење, а то је онда спас Србије.

Мени је свеједно ко ће формирати владу Србије, Вучић или неко коме ће командовати неки тајкун – мој план их чини ирелевантним, јер је то план чињења!

Да, политичари, тајкуни који волите Србију, посланици, полиције, гангстери, добро сте разумели, ово је мој позив и моја понуда!

Драгољуб

*Постављено 13.3.2014.г. у 19,15 ч.
*Учињено доступним свима 14.8.2014.г. у 13,00 ч

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta