Braća i zima


Браћа и зима

-Брат се не продаје-


Нашу једину преосталу, велику, србску државу, нападају са свих страна – чак и они који су дрхтали на помен њеног имена, јер им се причињава да је довољно слаба да би је могли срушити.
Њен Предводник, наш брат В. Путин, се из неких разлога уплашио, повукао у страну, остао без идеја, без енергије које стварају идеје, планове и иду у њихову реализацију.
Пре само неколико дана на његов захтев, одржана је седница Савета безбедности Русије.
Није било никаквих званичних објашњења о чему се све разговарало, какве су одлуке донете, ко је каква задужења добио..... Владимир се не оглашава, Америка и ЕУ притискају Русију намерама да јој уведу нове санкције, притискају једину суву територију у Европи на коју руска нога може да ступи, као на своју – братску територију са које су се некадашњи Срби ширили и широм садашње Русије, траже од Србије да уведе Русији санкције зато што помаже свој народ у Украјини да се одбрани од намере да им се одузму права која су до сада уживали...... то траже они који су нас непосредно 77 дана бомбардовали удруживши се са 18 истих таквих, или удворичких, држава, непосредних извршилаца и више десетина које су давале логистичку и медијску подршку том страшном  злочину, у време када је наша Русија била разоружана и којом су управљали издајници руског, односно тамошњег србског народа.

Тражи амерички амбасадор да ми казнимо Русију која брине о делу свог народа у Украјини, не објашњавајући чиме се његова држава, Америка, руководила када се мешала у сређивање послова са бандама Шиптара на Косову, које су и они сами били сврстали у терориристичке организације, и то на 10.000 км удаљености од Америке – јер је по њему, амбасадору, то тада било оправдано, а ово сада што чини Русија није оправдано!

Наравно, том и таквом амбасадору се пре три недеље, у предвечерје Дана Независности Америке, поклонило у Београду више од 3.000 Срба издајника, и сада му они прискачу у помоћ, плашећи нас да ћемо ако не поступимо по налозима Америке остати у запећку, а ако поступимо БИЋЕ НАМ ХЛАДНО У ТОКУ СЛЕДЕЋЕ ЗИМЕ, јер ће нам Русија укинути испоруке гаса којим се грејемо!

Јер, један такав, професор са ФПН (Факултет политичких наука у Београду) мисли да се браћа воле само због користи – комуниста не разуме ништа друго до корист која се  стиче лажном припадношћу некој идеолошкој групацији, наговара нас професор да кажемо да би ми врло радо увели санкције Русији, но не можемо јер се плашимо хладних станова! Да потврдимо да се плашимо уцене Русије, јер је она та која је спремна да уцењује и напада друге народе и државе, а не Немачка и Америка!!

Е, па професоре: Браћа у међусобној испомоћи гину, браћа се испомажу, браћа се позајмљују, браћа међусобно трпе, али не због користи, него због уобичајених братских осећања.
Због тога, ми Срби, и сви које смо изабрали да владају Србијом, треба јасно да кажу бандитима из западних држава да ми волимо Русију, да се ми као браћа и споречкамо, и не слажемо, али да смо браћа и да сматрамо неморалним да ми казнимо Русију, на наговор оних који по целом свету отимају државне територије, који су и нама отели оно што ћемо морати да вратимо, ако буде потребно и ратом, и да јој нећемо уводити никакве казне нити се на било који начин стављати у фронт спреман за борбу против ње!
Србија је стабло Русије, а не грана, Србија је мајка Русији и неморално и сотонски је тражити од мајке да на такав начин изда дете, Русију, и стане у фронт против тог и таквог детета.

Ми више имамо разлога и требало би то и да урадима – да уведемо све санкције које нам је могуће, свим западњацима, да активирамо већ донету пресуду Окружног суда у Београду, против челника НАТО савеза и да одредимо новчану одштету од бар 1.000 милијарди евра и да то истичемо у свакој прилици!

Извод из наслова на сајту
«
Ја бих волео када би се данас наш брат Владимир искрено обратио Богу, када би се преобратио, када би заслужио да се ојача његова душа, да се његов влажни барут осуши, да може да га укреше, да постане Србин, јер би се тиме показао у другом светлу, па би га Бог, можда, опет, погледао, али су прилике и његово тело у стању да је то могуће очекивати, али само као чудо, Божије Чудо!
»

Бог није показао своју моћ и није нам показао чудо, тако што би се Владимир преобратио, али је учинио да то што је требао, можда, да чини он, чине други Срби названи Русима.
Група «Србих-888» је на терену, у Украјини, у Русији, на Криму, у Берлину, и где год треба, и учиниће све што буде потребно да се Руси, коначно, изјасне да су Срби, не неки Словени, потомци неког Рурика, већ потомци Срба, који су се потом смешали са другим народима Русије, па су изгубили део србских особина - примиће помоћ која им  је потребна, а Србија ће увек бити приправна да их поучи, прими, помази и стави им на знање да их воли, и увек ће их храбрити у борби са Ђаволовом западњачком војском, оном која је само у последњих 100 година три пута извршила генoцид над Србима – Немачка је на челу, Енглеска је командант, Америка је глупи извршилац наредби Енглеске, али је она (Америка) ушла у фазу да жели да влада светом, па ће се казна ка западу одвијати преко казне Америци!

Нема назнака  да се влажни барут брата Владимира осушио и да би се могао распалити, али има назнака да му је (Владимиру) на седници Савета безбеднoсти, речено што је било потребно, да су подељена задужења и да се неће мирно дозволити наступање украјинске војске ка Криму, већ напротив, да ће руска војска са Крима кренути у сусрет украјинској војсци, и са песмом и уз «Ура» потиснути је до саме пољске границе, а потом преговарати о успостављању нове границе са  Украјином! 
Учиниће се да као парализована све гледа Америка, без да ће смети да било шта предузме, осим галаме и форсирања медијског рата против Русије и Србије – јер ће само Србија у овим данима бити уз Русију!

У међувремену ће се у Србији склопити све околности подобне за преузимање власти од стране Организације која се спрема за то преузимање на молбу легалне власти Србије, која ће се уплашити, успаничити, која неће смети да исече клупко криминала – издаје - западних бандита - унутрашњих издајника, а Србија не може и не сме пропасти и НЕЋЕ пропасти – та Организације ће исећи то клупко не гледајући кога ће куда закачити, позваће све оне који могу да помогну у новцу и информацијама и ред ће бити заведен у кратком времену, први пут кроз ненасиље!

Ево, ја колико могу и умем, колико је моћ блога који сам основао и који је врло високо рангиран, колико могу да молим оне чије се молбе испуњавају, истичем чињеницу да Русија није сама на овом свету, да се Србија и Срби никада не предају и не боје никога до Бога!
Истичем поново да сви они на које Организација рачуна, буду приправни на оно што им је додељено у оквиру сређивања стања у Србији.

*Бог са нама – Пристани Боже!
*Слава Команданту Небеске војске, Светом 
Арханђелу Михајлу, Покровитељу 
и Начелнику Организације «Команда-540»!

Србија Драгољуб Татомировић,
Заставник Братства «Срб и ја» основаног
у Организацији «Команда-540»
http://www.komanda-540.blogspot.com/

Постављено 25.7.2014.г. у 22,00 ч.

3 comments:

Aleksa 26. јул 2014. 01:15  

Драги Господине Татомировићу имам једно питање које ме мучи :
Ако мој Брат (Сестра), прима моје крвнике у своје редове, да ли су ми они и даље Брат и Сестра или нису ?

Ако је и један човек , на бојном пољу он представља Ратника..

Хвала што Постојите

Александар Патковић

Анониман,  26. јул 2014. 15:06  

Текст, који сам прочитала, ме обрадовао! Написали сте оно што осећа и мисли огроман број Срба! Оно што је најлепше, је то, што сам на друштвеним мрежама видела, да је народ масовно престао да се плаши Запада! Сада, молите пријатеља у име свих нас, да упути молбу ономе кога се једино плашимо, да пристане, све буде како је написано! Верица Стојиљковић, Ниш!

Милорад Маринковић 26. јул 2014. 22:40  

Придружујем се молбама!!!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta