Dopuna za Srbiju


Наслов "Ти ниси ја" - 

допуна и објашњење:

Не веруј - гледај и види!


Чиним доступним за све читаоце оно што се односи на Србију, држећи се упутства које је Исус Христ дао својим ученицима, "да оно што им се шапће на уво, говоре са кровова!" и ризикујући да се то не свиди онима кои воде рачуна о врсти информација које се пласирају мимо њихових званичних. 

Допуна за Србију - клик на:
http://komanda-540.blogspot.com/2014/02/ti-nisi-ja.html


Кога занима како смо олако доспели у овакву ситуацију неспремности за борбу против обилне кише која је изазвала поплаву и угрозила два најбогатија града у држави - Лазаревац и Обреновац, и ко је шта избегавао у последњих 25 година, може се информисати на:  
http://zlatnibilten.blogspot.com/2011/02/ovnovi-tulani-i-kolubara-fest.html

Драгољуб

Постављено 18.5.2014.г. у 14,00 ч

1 comments:

Unknown 19. мај 2014. 21:08  

7523.л.Г., од Потопа, месец цветањ, дан 19-ти.
Умро је, академик Добрица Ћосић.
Хоће ли погребни обред бити масонски (комунистички), са белим рукавицама, кецељама, пирамидама...и осталим, или по православном предању и обичајима, или можда ''мјешовито'' (јавно-тајно)? Ко је сада у Србијици, нашој напаћеној, најстарији по чину масонском, ко ће га заменити? Заиста, отишао је Велики Мајстор! Занимљиво је да је отишао истовремено кад и овај ''библијски Потоп'' који је протутњао Србијом. Да ли је то знак, да је Време Зла иза нас, да ипак долазе боља времена? Или пак, да тек почиње чишћење, купање, орезивање...? Зна ли неко одговор? А њему да је лака црна земља, србска, по којој је тако дуго и тајанствено ходио и чинодејствовао. Бог да му душу прости. И да добар одговор дадне, на Страшном Христовом суду.
ОНИ НА КОЊИМА И БОЈНИМ КОЛИМА А МИ СА ИМЕНОМ ГОСПОДЊИМ НА УСНАМА!
СРБ ЈЕ ХРИСТОВ НЕ ПЛАШИ СЕ СМРТИ.
Милан Ц. Исаиловић, мрав пешадинац.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta