Opomena broj 1!


ОПОМЕНА БРОЈ 1!

-Песма глувим -


Обавештење Србији на
Богојављење, 2011.г.

На највећи празник-Богојављење, дан када се сам Господ, приликом крштења Исуса Христа, на реци Јордан, јавио гласом који су чули сви присутни људи, речима "То је мој син љубљени!", 19.01.2011.г. док сам путовао ауто путем Сремска Митровица - Београд, у 16,05 почео сам да певам текст који ми је надолазио, он би могао да личи на песму, иако ја никада нисам написао ниједну песму, која је по садржини, како сам је ја разумео, једно јасно и прецизно обавештење о ономе о чему говори. 
Песму сам одмах могао и да отпевам иако уопште немам слуха за песму. После 20 минута сам почео да је заборављам, па сам се зауставио на једној успутној бензинској пумпи и по сећању записао. Ово што сам записао, будући да и није моје, мало се разликује од првобитног, али је то оно што је био садржај. Стављам вам то на увид, а прихватите је како ви мислите да треба:

Богојављенско обавештење Србији
 (19.01.2011.г.)

Еј, Тибет је висока Планина;
У њему је скривена Истина;

Ој, Србијо којој нема краја, 
ти си место Земаљскога Раја;

Еј, Србијо од Тибета сестро,
у теби је Живог Бога Престо;

Са Престола Бог ће да објави 
да су Срби Његов народ прави,
који само Живог Бога слави;

Са Престола Бог ће да пресуди
и објави ко су какви људи;

Пазите се ви Божански Срби 
и гледајте како се пресуди;

Еј Србијо, од Тибета сестро,
добро пази које ти је место;

Србија је Живог Бога Престо-
нек не иде где је зову људи, 
они људи којима се суди-
нека гледа шта је Богу мило, 
да би Срба и по Суду било.

Записао Драгољуб Татомировић

Постављено 19.01.2011.г. у 19,55 ч.

______________________________________

ДОПУНА 16.5.2014.г.

Блог «Златни Билтен» је за 3,5 године постао најчитанији лични блог из Србије, а  горња песма – обавештење најчитанији наслов од више од 530 колико их је на њему.
Постављен је на прво место, јер га сматрам благовременом дојавом на шта да обратимо пажњу – али: Мало је иако га је до овог тренутка прочитало 19.446 читалаца!
После три године, три месеца и 25 дана од дана ове објаве, сви ми у Србији, власти и њихови гласачи, опозиција и њихови гласачи, сви они који нису изашли на биралишта – укупно, сви ми можемо да видимо да је последња упозоравајућа строфа песме-обавештења

«Србија је Живог Бога Престо-
нек не иде где је зову људи, 
они људи којима се суди-
нека гледа шта је Богу мило, 
да би Срба и по Суду било.»

схваћена тако да смо за то схватање награђени овако! Овако, са опасностима од вода (Потоп), штетама, опасностима по живот, поремећајима устаљеног начина живота, без намере да га самостално мењамо.
Сада ћемо тај начин променити присилно – а и показати колико смо лакомислени били, а јесмо и сада. Наравно, показаће се кроз јасно исказану похлепу за зарадом и у оваквој ситуацији да нама је ова опомена због тога и стигла.
Пред ове кише главна такмичарска дисциплина у Србији, међу водећим србским политичарима, њиховим контролорима из Европе, деташираним надзорницима из иностранства смештеним у стране амбасаде, многим НВО, јавним личностима, медијима, било је такмичење у ЖЕЉИ и НАМЕРИ учешћа на демонстрацијама силе хомосексуалаца у Београду, којим су одређене целе две недеље дана за тако значајну потребу свих нас у Србији!
Ми смо се са тим изгледа олако сложили – политичари одредили и било је питање само амбијента за увеличавање ове важне србијанске манифестације!
Али, неко се са тим није сложио!

РУСИЈА И ВЛАДИМИР:

Русија је једина наша преостала велика држава која је у опасности!
Нападају је они који су нас свих ових последњих 100 година нападали отворено, кроз ратове, од 1900. до 2014. г. са Америком која се претворила у предводника Казнених експедиција за Србију! 
Ми смо дозволили да нам странци и НВО у сред Србије говоре да је Први Светски рат изазвала Србија, кроз терористичке акте - ћутимо на то па се побуниле душе на десетине хиљада погинулих на Колубари - Колубара руши као никада, питајмо се шта чинимо и због чега и кога смо изабрали да брине и о историји Србије, а не само о симпатијама странаца који увек гледају само свој интерес! Одговоримо Колубари и њеним мученицима - херојима онако како доликује паметним, не понашајмо се као стално ушмркани, кокаином!

Упозоравам Русију ове последње 3,5 године и на крају сам им поручио да се могу једино спасити ако се назову именом које су намерно избацили из употребе, назвавши се РАСИЈОМ! 
Морају да обнародују све оно што им је дато на чување пред најезду црних Агарјана – Турака, на Србију, да покажу да су скривајући то учествовали у обезначавању Србије, али и себе. Коме су безначајни мајка и отац и он сам је безначајан!

Морају да кажу да је РАСИЈА уствари Србија, (СРБ и ЈА) и када то учине, имаће ненадано снажну помоћ која им се сада плански обуставља – тражи се повратак заблуделих синова како би их отац прихватио и помогао – када то ураде, добијају име, историју, културу, језик и Бога по имену СРБ!

Ти, брате Владимире губиш много времена, рекао сам ти да ћеш наићи на отпоре од оних око тебе, којим су опљачкане паре у страним банкама – ако им не припадаш, уклони то (њих)! То сам исто поручио и србском цару у наслову «Змијски Цар» - Александру Вучићу. Србија је центар Земље, заштићена је Енергетском невидљивом заштитом коју нико не може да пробије осим онога који ју је и поставио – уђите у ту заштићену површину, заслужићете да се она постави и око србске велике државе коју сте назвали Русијом!

Више од 20 година машете намером да средите земљу свог порекла, али вам било, и јесте, жао пара – а паре су вам стране, америчке, и у једном тренутку ће вам бити безвредне. А америчке државне обвезнице се неће исплаћивати онима које она прогласи непријатељем! Ако, тако вам и треба, јер купујући америчке обвезнице ви сте их кредитирали, помагали, хранили Зло да са увећа, да напада по свету, па сада лаје са ваших граница!

Пазите са ким контактирате из Србије: Бежите од контаката са оним Србима  који су код вас постали богаташи, они вас воле због тога, контактирајте са Србима, пазите да они буду Срби, Србијанци,  без банковних рачуна на западу, да се нису компромитовали у ових последњих 70, а посебно у последњих 25 година, јер ћете тада разговарати са онима који од свих држава највише воле Србију, а тек потом њене удаљеније делове - државе ћерке, као што сте ви у Русији, Чешка, Словачка, Пољска и друге србске државе од које су се неке већ давно предале неком другом богу, као што Украјина чини ових дана.

Србија, брате Владимире, после овог њеног обилног Божијег купања више неће бити она од пре недељу дана, настаће метеж у њој, од идеја, планова, стратегија, настаће видљиве Граничне чарке око Гасовода «Јужни ток» - није то чарка око цеви, то је чарка за освајање Србије, центра Земље, ти, Владимире, овде у Србији, имаш војника више него што можеш тамо да скупиш, али им  ниси јасан!

Још им се обраћаш водећи рачуна да се не замериш западним партнерима, како ваљда још увек желиш да замислиш западњаке, и властима Србије који би ко зна због чега да иду на тај запад.
Говори, брате, јасно, гласно, говори србски да те цео свет разуме!
Брате Владимире, желим ти довољно храбрости и довољно лојалних сарадника да можеш да реализујеш своје замисли. А милиони војника у Србији су ту. 

СРБИЈА и ЦРНА ТРОЈКА
(Дачић Вучић, Николић):

Видите како је оцењен ваш рад и рад ваших претходника, видите како смо награђени што вас изабрасмо, видите како смо награђени што и после 70 година 600.000 Срба гласа за комунисте, видите и шта нас чека у тренутку када се будете морали изјаснити да ли сте за или против Гасовода Јужни Ток – објаснио сам вам све у наслову Граничне чарке, па ако вас буде занимало, ви видите.

За мојих преко 250.000 читалаца:

Ја, мали и незнатан, са своје стране колико сам умео и могао пробао сам да до вас добацим оно о чему размишљам, кроз 530 наслова!

Нико није хтео са мном, мало их је који су нешто од тога искористили да се спреме за ова времена, а ово је само почетак окрајка Црног облака.

Нудио сам, показивао, објашњавао, рачунао, нисмо могли да се скупимо нас 1.000 и уложимо по 1.000 евра и будемо ктитори за зидање нове Србије!
А у страним банкама у Србији има више од 7 милијарди евра на штедњи, за коју банке дају камату од 3,5% а исте те ваше депозите дају као кредите са каматама и до 20% годишње. 
Потрчали сте код страних ДАФИНА и ЈЕЗДИ (власници пирамидалних преварантских банака у Србији које су пословале у дослуху са државом и исисале више милијарди ДМ). 
Ти депозити могу бити  блокирани у неком тренутку кризе око Украјине, односа Запада и Истока, или када нам уведу обавезу доказивања порекла депонованог новца – наши људи који живе и раде у иностранству објашњавају да немају код себе никакав готов новац, имају картице и ту је крај!
Још пре неколико година сам молио једног свог познаника да мојих 3.000 евра, које сам зарадио у једној дуготрајној криминалистичкој истрази, у Немачкој конвертује у Швајцарски Франак – није успео, у банкама нема кеша, па ми је то учинио у једној мењачници у Младеновцу.
Ето, тако, да и то имате у виду, када будете размишљали на ту тему.

За моје некадашње колеге из полиције:

Гледате, поздрављате, саглашавате се..... шта ћете радити када нам држава доживи још неку од оваквих опомена?
Пратите новог министра са блиндираним џиповима – па коме се он замерио, ко би њега да угрози, или ви имате других информација? Опет и пред тим голобрадим младићем бацате на под кријумчаре које голишаве извлачите из кревета, заврћете им руке на леђа – пред ким се показујете тако силним? 
И због чега? 
Зашто не нађете тог генерала о којем прича дон Шарић, па њему  ставите лисице? (Генерал полиције који је сарађивао са шефом нарко-мафије којем се ових дана суди у Србији, којег шеф нарко-мафије помиње као човека којем је дао мито више од 7,5 милиона Евра.) 
Јесу они који шверцују људе криви – ма свакако, али су они безопасни,  због чега онаква нервоза и онакав страх при лупању на врата, они нису наоружани и због чега вас толико иде на хапшење обичних сељака који су се упустили у та недела као познаваоци локалних граничних прилика?

За вас из УДБ-и:

Ви сте моје некадашње условне колеге али вас питам: Може ли Организација којом владате Србијом, да пронађе нешто што би дало резултат, што би спасило Србију? Ако нестане Србије, пашће и ваша Организација, а ако је нико не буде  могао срушити, има ЈЕДАН КОЈИ СВЕ МОЖЕ! Чему вам служи то што све знате о некима који угрожавају Србију? Зашто то не искористите у складу са Законом о кривичном поступку – или и даље радите мимо њега?! Радити бескорисне ствари је штетније од сваког нерада.

*Забрањено је извршавати наређења којим се чини кривично дело!
*Кажњиво је нечињење службених лица у случајевима када су испуњени услови за чињење!

Ово тек да знате, пошто вас је много са чудним школским стручним спремама, а имате и своју посебну академију за стручно оспособљавање, на којој  ваљда изучавате и посебне законе које нама обичним смртницима нису познати.

Слава Господу Богу нашем!

Драгољуб
Постављено 16.5.2014.г. у 17,50 ч.

5 comments:

Анониман,  16. мај 2014. 19:36  

Dragi Dragoljube
Molimo dragog Boga naseg da bude milostiv prema nasem napacenom narodu i nasom majkom SRBIJOM .
Zivela SRBIJA i da joj se Rusija pridruzi sto pre .
Pozdrav i podrska za svaku ideju za preporod naseg Naroda u svakom pogledu a najvise da progleda.!
Sonja Ristic

SRBija Tanja Stanisic 17. мај 2014. 10:21  

Nismo bili dobri, okrenuli smo Bogu ledja, postali smo pohlepni...cak i u ovoj do sada nevidjenoj nevolji neki samo misle na novac i uvecanje profita. Tuga je ovo prevelika, nadam se da ce ljudi ovo shvatiti i da ce se vratiti Bogu i VERI, da ce postati ljudi opet. Postujte princip dovoljnosti, pomayite, delite to sto imate, cekaju nas jako teska vremena -BUDIMO LJUDI!

SRBija Tanja Stanisic

Милорад Маринковић 17. мај 2014. 22:55  

Климатски рат-велики брат ли је што БОГА ,,ИМИТИРА,,!?

Zlatni bilten 18. мај 2014. 14:05  

Драгољуб Татомировић, на Милорад МаринковиЋ: Брате Милораде, Бог своју вољу спроводи и преко оних које не воли, а воли оне које кажњава - како би постали бољи. Тако сам ја све ово схватио, али можда нисам у праву. Свако добро од Драгољуба.

Милорад Маринковић 21. мај 2014. 21:05  

АПСОЛУТНО се слажем Брате Драгољубе.Такође свако добро од Милорада.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta