Ne previjaj-operiši!



Не превијај – опериши!

-Инфицирано-


«На љуту рану – љута трава!» 
- Народна пословица-

«Ко на брду ал и мало стоји, више види 
но онај pод брдом!» 
- Његош-

Бог своје намере често спроводи и преко оних које не воли – Србија била полигон испробавања шта све може да чини људско тело које је уступљено ђаволу, заправо шта може човек који је своју душу продао ђаволу....

Добили смо резултат упорног комунистичког труда у трајању од 26 година којим се гради једна непотребна и у свему штетна грађевина-брана за воде у планинама изнад Ваљева, по пројекту који је усвојен првенствено са циљем да се на овај начин потопи стара црква, најстарија у Србији, посвећена Команданту Небеске војске, Арханђелу Михајлу.... и када су ту грађевину хтели да ставе у функцију, Командант је ударио ногом у њу, провалила се, потопило се Ваљево и успут на шта је вода наишла - Уб, Лајковац, Лазаревац и Обреновац!

Ударила вода кроз најбогатије три варошице у Србији, у којим је до тада царевао криминал исказан кроз пљачкање свега што се тиче угља и струје, на начине који су довољно познати и на Златном Билтену означени као леглима криминала.

Даље-клик на:

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta