O Ludacima


О Лудацима!

-Борба са Богом- 

Веза:

Моји блогови «Златни Билтен» и «Команда-540» ометају се у Србији, Русији и Америки, како би рекао Јосип Броз Тито!

Американци признали свој пораз у борби са Богом! Признали да су Лудаци! Пишем са великим «Л» јер им је то саставни део имена сваког од оних који се упуштају у борбу са Њим!
_________________________________________

Ово се потом назвало великом шалом, они којих се тиче најбоље знају колика је то шала а колика збиља! Прикривање туге и страха често се маскира певањем и весељем. А свако мора да заради плату, посебно у Србији. Неки негирају чак и постојање Николе Тесле како би ставили под сумњу све што је наведено.
_________________________________

На дан 25.7.2012.г. дознао сам у обичном телефонском разговору, како смо подвргнути страшном америчком оружју преко антена ХАРП-а у Барајеву.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta