Pocepani, a heroji!



Поцепани, а хероји!

-Чега се боји србска полиција?-

__________________________________

Постављено 26.9.2013. у 13,30 ч,
– 48 ч. пре Педерског марша на народ и државу


Овај мој наслов су избрисали они који мисле о добром здрављу 
мојих читалаца - вечерас сам то уочио (6.10.2013.г.) и ево враћам 
тај наслов, који је по свему судећи био такав да је донета одлука 
о његовом брисању - Тај неодржано/одржани педер бал је прошао, 
ја написао један наслов после тога, али га имајте на уму, уочите и 
сами чега се боји србска власт, ја сам питао чега се боји србска полиција, 
а право питање је чега се боји србска власт). 

За оне који су донели одлуку о брисању: 
Ех, ви, сило овакве државе, зар се бојите оваквих чланака, није 
ваљда да ће милиција послушати мене уместо вас и оних којима 
носите информације све очекујући да вас помазе, баце неку мрву, 
или чин или да вас задуже неком Шкодом Октавијом уместо
 Шкодом Фабијом.  
Просто ми дође да престанем да овако пишем, али рачунам, 
па шта би ви онда радили - да пријављујете и хапсите оне који 
издају и пљачкају државу не смете, али да обришете неки  
текст са оваквог приватног блога - то смете.
 Браво, пуковници и генерали, свака вам част, унесите то 
у своју збирку херојских дела да се хвалите пре него што учините 
оно што је учинила већина ваших другова када је отишла у пензију.
Д. Татомировић
________________________________________________________


 (Овај наслов је додатна лекција за чланове Братства "Срб и ја" основаног у "Команди-540" како би на очигледном примеру видели колики је страх код оних који пристају да чине оно са чим се не слажу, из неког тренутног интереса, као и колика је прикривена моћ неутралисана тим страхом од губитка интереса - молим да је прикључите осталим лекцијама, као и да их анализирате и коментаришете на делу испод наслова предвиђеном за коментаре-да се појави правоугаоник за коментаре кликните на Прочитај више....



Помоћне јединице Кожних мантила, у Србији, који су се недавно уместо милиције назвали полицијом, поцепани, тако кажу, а и види се, са малом платом, мада је већа од плата оних који је плаћају, професионалци који бију оне на које им се укаже, чувари Устава који мирно патролирају остатком Србије док се њихове колеге, са комунистом Вулином на челу, јуначки боре са Србима на северу Косова који не желе да живе у држави Косово коју им поклањају Николић, Дачић и Вучић – милицајци верници, сваки други носи неку ознаку припадности верницима – златан крстић, мала бројаница, икона у новчанику, бију их навијачи, бију их противници педерских манифестација, бију их ..... па нико их други и не бије... сељацима преврћу тракторе у јендеке поред пута и успут исеку црева за гориво, понеког изударају тек да се зна коме служе, мада су их ти исти сељаци пре тога хранили оним што  су са собом понели и давали им и пива после тога, али када се добије наредба одмах се успостави фронт уз напомену «Да ја морам да чувам службу!» - не «Да ја спроводим законитост, правду, поштење...» него да чувам своју плату коју им плаћају ти мученици које од Турака до данас користе за подмиривање сваке потребе власти у Србији!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta