Pao je i uskoro će se to i videti!


Пао је и ускоро ће се то и видети!

-Механизам Самоодбране-


Веза: Наслов на Златном Билтену


Методика истраживања безбедносних појава је научна дисциплина новијег доба, бар када је у питању Србија, и ослања се на искуства сличних дисциплина по први пут коришћених у току Другог Светског рата – касније је она усавршавана и усавршена је до мере да добром методичару и истраживачу више нису потребне никакве обавештајне мреже ни структуре – све што знају обавештајне службе целог света на неки начин - у неком облику, у неком проценту веродостојности, одмах се, из различитих разлога, ставља у најмоћније оружје данашњице – медије, штампане или електронске, те је то неисцрпна база за праћење политичких, економских и свих безбедносних догађаја и планирања, на државним, регионалним и глобалним нивоима – онај кога шта занима треба само да нађе свој начин лаког, брзог и поузданог закључивања, када се његове прогнозе у целости остварују.

Наравно, ја сам Србин, занима ме првенствено Србија, али ме занимају и регионална догађања, која када се повежу дају одговоре на питање шта се то све планира на глобалном плану, јер она најнепосредније утичу и на збивања у Србији.

Има већ више од три године како покушавам да укажем и објасним на оно што се догађа у Србији – указао сам Александру Вучићу, који се изненада претворио у некадашњег Тита или Слободана Милошевића:

Да му је посао узалудан, јер је дошао на чело туђе организације власти – једном када је његов шеф кабинета почео јавно да кука како «неки» желе да «његов» Вучић буде мртав – објаснио сам том шефу кабинета, и тиме и Вучићу, у чему је проблем због кога он, Томислав Николић и Ивица Дачић НЕ МОГУ да преузму власт у Србији – како сам рекао, тако се и догодило.

Сада је наводни, а уствари прави, напад на личност, функцију, углед, знање, поштење, међународне позиције..... Александра Вучића, започет са циљем да се он уклони са власти – наравно, Организација која држи власт у Србији од Турака до данас – непрекидно, уз измену имена -  кодирана је да реагује на опасности које би угрозиле њену владалачку позицију.

То је аутоматизам, делом садржан у начину функционисања те организације, а делом у генетском наслеђу њених чланова – Срба, који могу бити политичари, криминалци, пљачкаши, преваранти, домаћини, прави бизнисмени, «бизнисмени», ратници, официри, полицајци, наставници, лекари... у којима се, без икакве њихове заслуге или труда, у неком тренутку догоди да  генетски код опомиње на опасност нестанка народа и државе, и они, такви, које нaизглед не повезује ништа заједничко, осете ту опасност и инстиктивно се окрећу једни другим, а укупно против опасности која нам прети.

Садашња опасност су три конвертита и издајника својих идеологија, својих духовних очева, својих кумова, пријатеља и другова – који врше закретање Брода «Србија» ка туђим, немирним и нама непознатим морима, који мимо свих упозорења да су «Латини љуте варалице» иду код њих, љубе им руке и ружна лицемерна лица, све дижући баријере ка нашој још јединој великој преосталој држави, Русији, коју ја из најбољих, братских, намера, критикујем јер је дозволила да упадне у клопку у коју је упала и Србија – али ако се зидом одвојимо од те наше државе и кренемо сињим морима ка онима који нису наши ни по каквом  основу – пропали смо!
Та опасност је тај тајни код који је навео Организацију да активира самоодбрамбени механизам  који почиње да делује!

Ускоро ће сви ови које Организација никада није ни признала за своје вође, за стварну власт, бити склоњени – једном народу помажу сви живи припадници тог народа, али и милиони оних који су некада, на извесно време, боравили овде у Србији и били Срби – једни су видљиви и у обавези да предузимају конкретне, физичке мере, а други су душе преминулих, који на свој начин помажу у реализацији онога што су нам оставили у нашем генетском коду – то је у једном оваквом наслову немогуће детаљно објашњавати, али то тако функционише – ко може и хоће да поверује, добро – ко не може или не жели, опет добро!

Методика истраживања безбедносних појава уочава да се у последњих 1-2 месеца за збивања у Србији посебно интерeсују Владар Света - Енглеска и њој потчињене Русија и Америка.
Они који у име Организације у Србији предузимају конкретне мере, а да би то било, као, замршено и тајно, па раде за Русе, Енглезе или Американце, предузимају конкретне мере да се Србија спаси!
Да је спаси од оваквих који су на челу државе коју воде у непознате и опасне воде - сви су они, ови који треба да спашавају Србију - удружено, под различитим фирмама, сада на истом послу!
А, уствари под командом Владара Света – Енглеске.

Ако би се гледало како је то фактички на терену, ако се на страну гурну они који силом реализују замисли Енглеске - Русија и Америка, на бојном пољу остају само две силе: Србија и Енглеска!

Остају Србија, која у Историји укупне људске цивилизације има посебну улогу ( ближе овде под Књиге, у наслову «Заштити силом читану реч»), и Енглеска, која се одметнула од Бога, која би да Србију приграби и привуче на своју страну, на страну одметника – тај тренутак би значио да је сам Бог претрпео пораз од онога који се незамисливо давно од Њега одметнуо и сместио се код Енглеза.

Енглеска зна ко су Срби и Србија! Они знају да Србе никада не могу прешифровати, да је генетски код Срба постојан, да Срби чине разне неподобштине све до оне критичне границе када њихов сопствени генетски код пренесе њима, зајапуреним из разноразних разлога, «да пазе шта чине и да Бога има»!
Е, то сада уједињује напред наведене категорије Срба – одлазе они који су самостално хтели да се супротставе Организацији која влада Србијом, они који не желе да владају Небеском Србијом, они који би да варају Русе, а до недавно им на мобилним уместо звона свирала химна Русије – одлазе опојани, долази време нашег самотрежњења, увек сам говорио да не можемо избећи окрајке црних облака – ово што ради овај од некуда доведени дечко да нам среди финансије, јер Вучић не сме, а и не може и да хоће, да врати опљачкано од државе и народа - ја га назвао Јаничарем, са наводним  србским именом и презименом, који нема родитеље ни другове у Србији, којег нико не познаје, са гласом који указује да је било дилеме којег пола ће на крају испасти, момчина са лепом негованом брадицом, који се слика у позама заљубљених младих људи са девојком која би уместо што иде уз њега, пре требало да га стави под мишку, тај је прашина у очи и вата за уши, нама Србима, да не видимо и не чујемо - да  нам се не активира ген самоодржања али превара је уочена!

Ген Самоодржања се пробудио, спремимо се на оно што морамо учинити!
У питању је СПАСАВАЊЕ нас и наше државе – једине вредне државе на Планети Земљи - и имајмо на уму да је наша држава и на садашњим привременим руским и европским територијама, а да је само на територији Русије остао народ са нашим неизмењеним Србским Геном и нашим менталним  особинама – они се лако препознају по томе што могу да науче србски језик, остали који су тај ген изгубили никада и ни под каквим условима не могу да га науче, а да се то одмах не види да му је страни и то је наша безбедносна заштита од уљеза у наш народ(!) - и поред геноцида који је над њима ( нашима у Русији) спроведен, уз учешће силе Немачке и саме Русије, уз помоћ бандита који су радили у интересу Енглеске.

Енглеска не сме да допусти да Србија пропадне, а радо би то дозволила – она зна да би стварно довођење Србије у ту ситуацију било и изазивање одржавања те Последње битке Енглеске и Бога, да би то био крај Енглеске и она се у ту битку не сме упустити! Мада се хиљадама година спрема за њу.
Пре тога гледајмо шта ће се свима њима догодити оно о чему је на Златном Билтену често говорено – Америци, Енглеској, ЕУ, Кини и самој Русији, која није благовремено реаговала на указивања да је Србија у опасности и она ће због тога бити строго кажњена, а ако се они који, наизглед, владају Русијом, не пробуде врло брзо и њих чека судбина Вучића, Дачића и Николића – наш Србски Народ из Србије и Русије зна да су браћа и без оних који то негирају!

Ови који брину о томе шта ја то пишем, ови који сада у последње време по 38-41 пут/дан траже одговоре на своје дилеме у мојим насловима, хтели не хтели морају молити за помоћ!
Јер сами не знају шта треба – учаурили се, усамили се, умислили да знају, а не знају, спречавани годинама да раде поштено и по закону, па као да су заборавили како треба .... морају бити опоменути и поучени, а по потреби и кажњени или склоњени.
Они морају да знају да им је Главни Шеф само продужена рука оних који наш брод воде у немирна и опасна, туђа, мора и да се тако и понашају.

Ви који ово читате – не бојте се никога до Бога!

Све ово што ће се ускоро овде, и у свету,  догађати, догодило се пре 5, пре 8 и пре 20 година, прво у Небу, сада се све то пресликава на Земљу, на нашу Србију и на остатак света.
Само, понављам само, Србија има оне људе којима се молбе испуњавају они знају шта траже и за то одговарају. 
Остали имају само силу људи, која, показује се то стално, и није никаква сила јер је не подржава Бог!
«Без мене ништа не можете!» -ИХ својим ученицима, а та порука се односи на све људе којим су је Његови ученици пренели.

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб



Постављено 11.10.2013.г. у 14,00 ч.

2 comments:

Unknown 19. октобар 2013. 10:02  

Веома ме радује што је самоодбрамбени механизам активиран а још више што је почео да делује.Ово за мене није уобичајени начин писања на блогу,у стилу анализа-парализа,него нешто много дубље,профињеније,бар ја тако осећам.
Све најболје вам желим у вашем даљем раду
Гордана Сандаљ

Zlatni bilten 19. октобар 2013. 10:30  

Драгољуб Татомировић-одговор на Гордана Сандаљ: Захваљујем на лепим жељама, као и за обавештење о начину доживљавања оваквог обраћања читаоцима Златног Билтена - желим Вам свако добро! Д.Т.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta