Hoću da kažem, ali nemam gde!



ХОЋУ ДА КАЖЕМ!

МИШЉЕЊА КОЈА НЕМАТЕ 
ГДЕ ДА ИЗНЕСЕТЕ...


-Уводне напомене-


Имате идеју, имате план од значаја за Србију, знате како би и када и шта требало предузети, угледан сте привредник, пољопривредник, трговац, масон, обавештајац, полицајац, официр војске, несхваћени проналазач или експерт за одређену област, кријумчар опојних дрога, вођа криминалне банде, члан политичке странке који је врло добро познаје, ако имате организовану групу просјака, ако сте подводач, ако сте проститутка, ако сте врачара, видовњак или чаробњак или вештица а хоћете о томе да говорите и то можете да докажете, ако сте добра куварица, ако сте жена од идеја, ако сте песник или писац коме нико не објављује радове, ако сте вођа групе навијача, ако сте најбољи  обућар у свом граду, ако имате тајне које никога не занимају......,  ако не можете на Тв или у новине, никако да вам се све склопи па да се искажете....., ако би да направите лични блог па вам треба идеја (нетехничка) како да своје знање искористите и са њим упознате оне којим би то могло бити интересантно...... ако би да поставите линк ка свом блогу, сајту, телефону......, сајту политичке странке, радње, предузећа, агенције, кући за сеоски туризам, ваздушној бањи, месту за пецање или лов, за шетње и осматрање природе......, адресу ради дружења.
Испод сваког вашег наслова налази се простор за коментаре који могу послужити и као простори за ступање у међусобни контакт вас и читалаца ваших наслова, када је блог у улози посредника за упознавање.

Ево, најчитанији лични блог у Србији, «Златни Билтен» вам отвара простор за исказивање.
Сви наслови које ви напишете и сви интервјуи са вама налазиће се под овим насловом као поднаслов који се односи само на оно што се вас тиче.

Наравно, ниједан увредљив, претећи или простачки прилог неће бити објављен – овај блог је изградио свој извесни углед, има одговарајући статус, и у њему се објављују само ексклузивне и документоване информације, информације које су бар на нивоу који је до сада стечен, са намером да се он у свим сегментима побољша.

Чита га по 250-350 читалаца дневно, многи ће погледати и шта је то о чему ви говорите. Да вам избијем аргумент из руке да имате шта да кажете, али немате где! Имате - сваког месеца ово чита 7-10.000 читалаца, сваког месеца једна варош Србије се упозна са садржајима Златног Билтена – чита се у преко 50 држава и у преко 400 градова!
Изађите из анонимности, покажите шта имате.

Напишите шта имате, уредите у Ворд програму, потпишите и доставите, оставите фиксни телефон и мејл да контактирамо да потврдите да је то ваше и биће објављено уколико испуњава критеријуме који су постављени.

Ако немате времена нити навику да пишете, јавите се направићемо интервју са вама и опет ћете бити у прилици да кажете шта имате.
Ви одговарате за изнете информације, ако су у питању информације, односно све што кажете приписује се искључиво вама.
Ево, изволите. Празан простор у најчитанијем личном блогу вас чека!

Напомена: Оснивач Блога Златни Билтен задржава право да ову могућност ускрати у било које време, ако се идеја расплине, ако се буду јављали они који износе идеје које су интересантне само њима или малом броју људи, односно ако се увек не буде видео и ИНТЕРЕС СРБИЈЕ или ако наступе неке друге околности да оснивач блога сам не може да сервисира све оно што би пристизало – да појединци ово схвате као неку моју уговорну а за њих бесплатну моју обавезу, те ме телефоном или мејловима буду онемогућавали у нормалном животу и раду око овог блога.... ако се ова могућност, како је то у Србији уобичајено, буде злоупотребљавала, ако власници комерцијалних делатности помисле да се овде могу оглашавати под некомерцијалним условима......

Оснивач Блога Златни Билтен

Др Драгољуб Татомировић

Доктор права – криминолог и теозоф


Постављено 01.10.2013.г. у 13,48.ч.

1 comments:

ras 25. октобар 2013. 10:17  

23.10.2013

Premijer Turske Redžep Tajip Erdogan danas je na skupu pred nekoliko desetina hiljada građana Prizrena i drugih gradova Kosova rekao da je Kosovo njegova druga zemlja.:

"Turska je Kosovo i Kosovo je Turska"

Premijer Turske je ovom svojom recenicom pokrenuo lanac dogadjaja koji ubrzo mogu poceti.

Znamo sta se desilo i sta se desava srbima na Kosovu i Metohiji.

Turski premijer je kao predstavnik svih turaka, a da mozda i nije svestan toga, ovom recenicom uputio poziv koji ce odjeknuti na nebu a i imati posledice na zemlji.
Ovime je pozeleo da, pre svega, njegovom narodu bude onako kako je bilo srbskom narodu na Kosovu i Metohiji.

Nama ostaje da pratimo naredna desavanja kao poruku i pouku,

svako dobro
Bojan Miladinovic

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta