Nokdaun za Boksera!


Нокдаун за Боксера!

-Ех, баца Таипе, ех, Ердогане-


Таип Ердоган
као боксер у мечу против Бога-брижљиви чувари лика и дела Тајипа Ердогана, Срби,  уклонили су његову фотографију са боксерским рукавицама на рукама, било је то у време када се Томислав Николић грлио и љубио са њим, ишао му у госте и тамо летовао.
                                  
Веза: Наслови на Златном Билтену 



Борио се Боксер са Богом, био упоран, мало наглув, мало прислеп од моћи коју је помислио да има – после сваког судијског бројања дизао се и опет на Њега јуришао – онако како ради сваки боксер у нокдауну, који је стање полусвести – ових дана су се Турци, уплашени пута на који их води Таип Ердоган, стварни садашњи владар Турске, побунили и затражили његову смену..... наравно, неће се гроги боксер предати лако и на крају ће, ипак, бити онако како сам и прогнозорао – убиће гроги боксера његова војска, она којом је претио по Србији, по Босни, и у свим  државама са којим се Турска граничи.

Бог никада не касни – Он пушта да време тече како би сваком дао прилику да се покаје, и када утврди да од тога нема ништа, казна се изврши.

Нека је Бог у помоћи добром турском народу, којег је стгигла србска клетва за оно што су чинили њихови чукундедови.

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 02.6.2013.г. у 12,00 ч.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta