Ne u haos!


Не у хаос!

-Пажња свима-

Покушавам више од 30 месеци да читаоцима Златног Билтена будем од неке помоћи, било какве, како би се ово што нам се скоро сасвим приближило дочекало што спремније – немам илузија да сам у томе успео у неком великом броју, али је неких уважавања мојих сугестија, ипак, било и ја сам и због тог минималног броја задовољан.

Почетком идуће недеље отворићу нов блог под називом «Команда-540» који ће покушати да операционализује неопходне мере на ненасилном, или било каквом другом изнуђеном начину, преузимања власти у Србији, у нади да нам се не понови 1941.г. и подела на партизане и четнике – мали смо ми да би се делили! Али: Морају се склонити и партизани и четници, који су нас довели довде.

У протеклом времену, тако бар изгледа,  учињено је довољно на припреми мобилизације потребног броја Срба који би се ставили на чело тог ненасилног преузимања власти – опасност је учинила да се они који се нису познавали, а патриоте су и духом витези препознају, састану  и договoре се, и ово је део моје прогнозе која је у својој суштини неминовност догађаја када је угрожено целокупно Биће једног народа, мали број појединаца, вишом промисли, преузима улогу вође народа, ослањајући се на све нас којих ће се то тицати. Ово се закључује простим истраживањима који се у овакве сврхе примењују, која нису непозната  ширем броју познавалаца, али се не примењују из разлога што Срби никако да стигну да се осврну око себе и загледају и у себе.

Те, вишом промисли наложене, припреме су неформалне и извршене на нивоу познаника, сарадника у малим бизнисима, онима са којима се размењују тзв. «поверљиве» информације мада у Србији нема тајни - првенствено због постојања реалних могућности да дође до спонтаног или диригованог хаоса – а за то се нисмо у довољној мери припремили. Али, 1.000 организованих, међусобно повезаних, који имају међусобно поверење, у стању ХАОСА су немерљива сила! Јер наступају сигурно, по основу Плана!    
Ја сам пробао да конкурсом одаберем ових 1000 и нисам успео – али има ко може у томе да успе, уосталом Он може шта год хоће! 

Србија није дата људима да њоме управљају како они мисле да треба – Србија је Центар Света и није под контролом само људи, неки људи имају само неке улоге и личи као да они њоме управљају. Ово није никаква тајна! Гледајте дефиле страних политичара у Београду, који би да нам отму Косово, тако што би га се ми одрекли! Да делимо Шиптарима Божије имање које се зове Србија – гледајте шта ће се убрзо догодити Николићу, Вучићи и Дачићу – гледајте 2-3 месеца од дана када су се предали у Бриселу!
Када с одбили да чувају оно што им је дато на чување, јер су помислили да је то њихово.   

Ко гледа и види - добро је видео, ко слуша и чује – добро је чуо!

Несташица новца је увек, у свакој кући, па и су свакој држави, зачетак најразличитијих идеја «да се нешто учини» - у циљу спашавања. Често су то погрешни планови, погрешне идеје,  оних који не знају како то све функционише и у шта се може изродити.... и то је посебна опасност несинхронизованог поступања.

Прва тема на блогу «Команда-540» биће «Устројство Васионе је Организација» - наша држава је мали делић Планете Земље, која улази у састав Васионе.
Наш, србски, план је без ослонца на Американце или Русе. Имамо врло лоше искуство са њима као ослонцима. Русима је нуђено много пута оно «што се не одбија» и сваки пут су на то мудро ћутали.

Шта сам ја у том евентуалном будућем плану?

Ја имам извесно искуство у сачињавању безбедносних анализа, имам извесна знања у прављењу извесних безбедносних планова и прогноза, имам више потврђених прогноза датих пре више од 20 година – по престанку рада у криминалистичкој полицији нисам се бавио трговином робама, нисам продавао информације које су некада биле, можда, важне – наставио сам да се бавим струком криминолога и криминалисте (криминалста је онај који спроводи мере које налаже криминологија), усвојио сам извесне принципе Теозофије, пратио и анализирао догађања код нас и у свету, имам познанике у различитим друштвеним категоријама, чујем шта би да знају, понекада им објасним, понекада укажем.... мој блог «Златни Билтен» се позиционирао на врло завидно место код оних који из својих разлога надгледају збивања у Србији.... па оно што напишем прочита сваког дана 200-300 читалаца, што ме радује, али то није мој претежни  циљ, али га читају и сви они којих се тиче, које прозивам, хвалим или критикујем – наравно, по томе сам на неки начин изашао из анонимности, па имајући у виду све то, одлучио сам да све ово чиме себе описујем, ставим у функцију спречавања ХАОСА – преко лета сам на Равној Гори, гледам колико су погубне поделе међу Србима: Постоје Четнички покрет са фракцијама, и даље се на Равној Гори брусилицама секу ноге Драже Михајловића на његовом споменику, који се тако обара, секу се букве које народ прогласи за лековите и почне да се окупља и пали свеће, купио сам лепу четничку официрску капу и када је ставим на глави сви који са мном разговарају гледају у земљу – да не буде да су ме видели са том  капом, а нису јавили «где треба» - жао ми их, жао ми нас и то је разлог што покушавам, иако незван, да будем неко неформално гласило неформалне, али у свести неких Срба зачете, организације која треба, то је неминовно и време је, да преузме власт у Србији. Трудим се да пронађем и сугеришем, јавно, методе НЕНАСИЛНОГ преузимања власти и то ће тако и бити, по први пут међу Србима, ако се комунисти (сви који сада владају Србијом) не определе за силу у очувању власти, а тада је то све изван сваке моје, иначе мале, моћи и утицаја – ако догађају почну да одређују план, пише нам се јако црно!

Наравно, биће и одговарајућих указивања, без конкретизовања евентуалног будућег Оперативног плана поступања – што је неопходно, како би се он могао применити.

Ја сам стручњак за израду шифри за комуникације и чим будем имао времена урадићу једну да буде спремна, ако ми се та Организација обрати за помоћ – кажем: То се све учи(ло) у некадашњим полицијским школама, а ја нисам никакав геније – сада видим да је то напуштено, па  ђаци у мојој Криминалистичкој школи за 58 часова наставе, науче више него специјализанти  појединих смерова постдипломских студија на Полицијској академији, просто не могу да поверујем на шта су пристале моје бивше канцеларијске колеге који су сада професори на тој академији. 
Зар магистри те академије да не умеју, а проверено: не умеју!, да реше тестове које решавају средњошколци после завршених 58 часова предавања у мојој школи? Зашто сте другови професори, на то пристали? Знате ли шта чините?

План је за сада сачињен уопштено, по основу примене криминалистичких правила и коришћењем Методике истраживања безбедносних појава – практичних дисциплина које су доступне сваком. Само је неопходно, када се то оконча - припреме, њихову примену држати у оквиру Организације. 
А Организација ће бити отворена за приступ оних који је препознају као корисну за Србију и њих лично.

Власт оличена у овим који је чине, заснована на лажним обећањима, нереалним плановима, и свакако, недостатку капацитета и личног угледа  да се било шта од планираног, или само обећаног да би се избори добили, реализује, чини ситуацију крхком, чак веома крхком: Власт нема храбрости да поново организује Парламентарне изборе – могла би да их изгуби, па ће, користећи се договорном политиком њих неколико, редефинисати власт – колико су до мене стигле информације, А. Вучић намерава да из власти избаци Ивицу Дачића, да фракција СПС коју ће водити браћа Тончев из Сурдулице – сада чланови најужег руководства СПС - имају за циљ да преузму власт у странци и да потом на чело поставе Ружића – Ружић и браћа Тончев су ослонци Ивице Дачића, када се они измакну он пада, да би се потом платило досадашње његово (Дачићево) «Европејство» неким руководећим местом у неком Савету Европе, НАТО-у или неком другом, који би му обезбеђивао имунитет..... у власт би, наравно, као неминовни, ушао Петровић Душан из Шапца, можда Ђилас, Ракић из ДС и ствар би се, мирно, апсолутно прилагодила њиховим потребама – ове о којим говорим не везује никако и ничим оно на чему су добили изборе. 
Наш врли председник државе, Николић, остаће сам на ветрометини јер ће му се Вучић, са већим делом СНС, измаћи, па ће Николићу остати само патрљци онога што је откинуо од свог кума Шешеља, мада ни то није сигурно!

Овакве гимнастичке радње неминовно воде до поновног пресабирања власти, организовањем функционисања са сада другим људима – то носи ризик губљења времена којег иначе и нема, одбијања послушности, безнађа оних који су били везани за политичаре који се уклањају, а за политичаре су везане полиције, жандармерија и друге јединице чији су припадници сврстани у 15 полицијских синдиката – долази до њиховог раслојавања које доводи до још веће приватизације ове важне државне институције силе....., па се онда уместо примене прописа иде на договоре са оним који имају власт над одређеним деловима у полицијама, а то није ништа друго до имитирање договарања шефова извесних криминалних група или њихових организација.

Криминалне организације и полиција се врло добро познају – уважавају се међусобно по критеријумима које не одређују власти – у кризним временима једни другим чине ослонац за преживљавање и позиционирање за «Када се све ово заврши» - а то смо од доласка Слободана Милошевића на власт, па до власти његовог потрчка, Дачића, гледали више пута.

Догоди ли се хаос, дође ли до значајнијег гибања у редовима власти и њених органа силе, створени су идеални услови да власт преузима онај који има ОРГАНИЗАЦИЈУ.

Ја сам је (Организацију), на основу догађања која сам пратио и анализирао, најављивао за половину јуна, и догодило се – неформално за сада, али је будући да се власт преузима ненасилним методима, предвиђено њено деловање у складу са законима Србије, када ће она деловати јавно, уз ослонац на грађане који су гледали и видели, слушали и чули.
Веома важно је да се не сруши држава – држава се мора очувати, а власт треба мењати!

Ова љуљања власти, чистке и измене у политичким странкама, нечујни и невидљиви председник државе, који је додуше бивши, и опојани, заједно са Дачићем и Вучићем, изненадна примања у болницу челних људи жандармерије, стална махања мерама типа «Хапсимо Шарића», «Нема смањења пензија», нису ништа друго до позиционирање садашњих вршилаца власти како би се одржали на површини – али је каса празна и она се не може попунити ни допунити причама оних који су је и испразнили, који не желе да сагледају како је све пражњена, те је ово само одлагање тренутка када сви свима и себи морамо рећи «Готово је».

Ви, моји читаоци, надам се да гледајући видите и слушајући чујете.  Следеће недеље ће блог «Команда – 540» давати прецизније информације засноване на правилима која су позната, а тичу се развоја кризе у једној држави, последицама и начинима елиминисања кризе. 
Организација која влада Србијом од 1945.г. треба да мирно преда власт новој Организацији која ће настати.... ништа није вечно, а то и треба и мора да се догоди!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб


Постављено 30.5.2013.г. у 13,30 ч.

1 comments:

Unknown 9. јун 2013. 15:29  

Уф, поштовани господине Драгољубе, да ли ће "Организација 1945." (наводно комунистичка, а стварно, ватиканска) мирно хтети да преда власт? Можда, ако им се обезбеди довољан број авиона и "летова" са Сурчина и Батајнице, да у миру беже? А толико авиона, као што и сами знате, немамо... Нити смо икада имали... Следећи такву унутрашњу логику догађаја, односно, логику наших убица и издајника - неће се они онда потресати ни да би свака баба у Србији почела да носи пиштољ да скочи до пијаце... као у филму "Побеснели Макс", отприлике. А има и то своју оправдану унутрашњу логику: свака баба у Србији и јесте храбрија од њих, и кад би бранила и само свој цегер, него они што су икад били у одбрани сопствене (мафијашке) "државе". Брига њих што би и бабе носиле пиштоље, догод они иза својих зидина не морају никада ни да изађу, а и још боље, сасвим и одговара да се у међувремену што више Срба међусобно поубијају (као што и Ви страхујете), чак најбоље баш око цегера с храном... Зато нас и гурају овако безочно, а сад већ и без икаквог зазора у све веће сиромаштво. Чак је почело да се дешава и оно најстрашније, оно што ни све три генерације моћног и супер-интелигентног клана Кркобабића у Србији до сада нису могли да предвиде: да ће "неко" (ММФ) смети да удари и на њихове моћне заштитнике пензионере... Значи, господине Драгољубе, само да их све некако истерамо иза тих њихових зидина, а то никако неће ићи бар без неке ватре, за почетак (дај ми Боже да грешим!) - а не би ни било штета више, кад ће ионако моћи да изгину само још бабе и деде у земљи Србији... А и што се каже: без старца нема ударца!
Свако добро Вам од срца желим, и свима Вашима, напредак и срећу у сваком раду и напору...Поздрав!
Љубица Кнежевић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta