PROVINCIJA 81

(Таип Ердоган)
-брижљиви чувари лика и дела Тајипа Ердогана, Срби,  уклонили су његову фотографију са боксерским рукавицама на рукама, било је то у време када се Томислав Николић грлио и љубио са њим, ишао му у госте и тамо летовао-




Провинција 81

-Бокс меч са Богом-




У протеклих годину - две у скоро редовним размацима турски председник владе, Таип Ердоган, човек који је умислио да је реинкарнација султана Сулејмана Величанственог, узнемирава Србе у Србији и Босни и Херцеговини, те даје јачи ветар у једра сепаратистима - муслиманима из Рашке области у Србији, оним са Косова и Метохије и наравно, из његове ПРОВИНЦИЈЕ 81, тако што јавно најављује повратак турске државе на некада окупиране србске територије.

Срби-издајници му се додворују, покушавају да одиграју улогу Милоша Обреновића, не схватајући да живе у другом времену и другим општим околностима - а основна је да се Милош додворивао Турцима када се већ видело да су почели да клецају, да их је корупција довела до пред врата пропасти и нестанка, ови садашњи имитатори Милоша, који владају Србијом, не схватају да се сада Турцима не треба додворивати, већ напротив стално им истицати недавна зверства, сваки пут када дођу у Србију требали би им уручивати макету «Ћеле-Куле» из Ниша, јединственог Споменика Геноциду у овој Цивилизације, те се придружити земљама које Турску оптужују за новије геноциде над Јерменима, Курдима, Бугарима, стварајући претпоставке да се у целом свету прихвати околност да је Турска, поред Немачке, геноцидна држава....

Додворивање и пренемагање пред Неосултаном Таипом чини га још жешћим, дрскијим, важнијим.....зар је баш Турској требало продавати наше аеродроме, зар баш Турска треба овде да гради путеве на делу «своје» Провинције 81 у Новом Пазару, зар је дотле дошло да се председник  Србије грли и љуби са онима чији су дедови и прадедови саградили онако величанствен Споменик турског Геноцида «Ћеле-Кула» у Нишу, зар се од свих телевизијских серија света наш етар морао загадити турским серијама, зар ми морамо да анулирамо дело градитеља Споменика турског Геноцида, тако што турске војнике и султане приказујемо нашем народу као добре, културне, душевне и мало супериорније у сексу?
Зар праунуцима оних глава узиданих у «Ћеле-Кулу» говорити од душевности Турака?

Зашто и ко то у Србији чини? Ко се то уплашио зајапуреног баца (чика) Таипа Ердогана?

Ко се уплашио тог патуљка који је закрвавио очима да би добацио погледом до Провинције 81, па не види да и сама  земља на чијем је челу иде у сигурну и неповратну пропаст?
Како се то наш дипломата – наводни добри познавалац Турске и њених спољнополитичких аспирација - уплашио патуљка са навученим боксерским рукавицама – који би да се бори, те о Турској говори као о околности коју морамо прихватити, и по потреби опет, сада без борбе, пристати на окупацију - зашто господо дипломате, чега сте се уплашили ви атеисти? 
Јесте ли бар негде поменули, или бар чули, како патуљак са боксерским рукавицама мисли да оствари своје неоколонијалне аспирације?
Јесте ли се уплашили непрекидног понављања наших западних и источних непријатеља који нам указују да се увек мора прихватати «реалност на терену», да ли вам је та «реалност на терену» када је Турска у питању, замаглило памет, успорило срце, изветрило достојанство, протерало храброст....

Да ли вам је познато да је баца Таип ухапсио више стотина генерала и других високих официра, због наводних припрема војних пучева, да ли вам је познато да мајор турске војске има плату од око 1000 Евра а генерали око 2000 евра, да ли вам је познато да је у Турској врло висока инфлација, да цене основних намирница расту, да се Турци боје грађанског рата по шаблону који је Турска применила на бившу СФРЈ и Србију, када је у питању Косово и Метохија и Рашка Област у Србији, да ли вам је познато да се у Турској све мање тражи златан накит, да ли вам је познато да се то исто догађа у Индији и Кини и да су ту најпоузданији репери за закључивање о паду животног стандарда у тим земљама – боксерске рукавице баца Таипа, нове далекометне ракете Индије, космичка такмичења Кине, не могу ове репере да обезвреде.

Не спорим да је Ердоган умислио да је реинкарнација султана Сулејмана Величанственог – оног који је имао онако разноврстан харем – те да би желео да некадашњу турску Провинцију 81 (србски крајеви у Србији, Црној Гори и Босни и Херцеговини)  поново прикључи Турској, али..... жеље, пусте жеље, баца Таипе! Само жеље, исте као када би пожелео да имитираш Сулејмана Величанственог у оноликом харему!

Нема Таипе, ништа од тога, ти се  неосултане сукобио са Богом, ти се никоме не извињаваш за геноцид, ти непосредно учествујеш у организовању побуна у другим државама, ти знаш да ти је држава састављена од многих народа који се не трпе, не воле и која се ни после оволико година не сматрају једним народом - јер и нису, они су остаци и окрајци многих народа, скупљени сте с коца и конопца, па се сада неки од њих јасније сећају својих некадашњих држава - околности се мењају, те ће део твоје државе припасти Курдима, део Јерменима, неки делови другим народима, те ћеш што се државе тиче бити у ситуацији да доживиш оно што си пројектовао Србима - ниси се кајао, ниси се молио Богу за опрост грехова иако нон-стоп градиш цркве и уводиш исламске обичаје – Богу то, Таипе, не треба, ти си само обредно верник који се не каје ни за своја дела ни за дела својих претходника, Он, Бог, а нема два Бога, не стоји иза твојих планова ни дела!

Ти ћеш Таипе погинути од своје војске, оне са којом си намеравао да дођеш у Провинцију 81, држава ће ти се запалити у грађанском рату, народ Турске ће се, Таипе, наћи у избегличким колонама, као Срби на Косову и Метохији и Босни, где су се твоји планови делом остварили, оставиће тебе Америка а да нећеш схватити шта си ти њима био – чистач, лешинар, балегар, давао си народне паре за оружје које си куповао од Америке  које си потом користио у интересу Америке, посвађао си се са муслиманским државама из окружења, не схваташ ко наоружава Курде који ти без тешкоћа уништавају тенкове, када следећи пут на њих кренеш дочекаће те ракете за обарање авиона..... види ти ко им то даје, због чега и онда се окрени, тако сāм, па види да ли ћеш да добијеш бокс меч са Богом.
Нећеш, Таипе, не може нико са Њим, ти си мали надобудни патуљак, на челу 80 милиона уплашених људи, већином сиромашних, који си мислио да ћеш бити упамћен као победник у бокс мечу са Богом – а бићеш упамћен као онај који је ту борбу изгубио и то платио својим животом и нестанком Турске, геноцидне државе која се није покајала за недела од којих се и сам Бог јежио.
А онда ће се чути, изнад целе Турске, Ђаволов кикот, тако он означава своје победе, нестанке оних који су се определили да му служе, тако што ће се сукобљавати са Богом.
Шта мислиш како ћеш да исхраниш 80 милона душа, шта ће се догодити са тих 15-20 милиона који живе у Турској од новчане помоћи рођака из Немачке, када ти рођаци, ускоро, не буду могли да им помажу, шта ћеш када постанеш легитимна мета муслиманских борбених група, шта ћеш када Шиптари и муслимани из Србије почну да те псују, шта ћеш када ти нека крива сабља буде под грлом? 
Таипе, грешниче, умишљени султану...... било па, прошло, био ти овде па отишао – и умрећеш одмах после смрти, јер те нико по добру неће помињати!
Смрт и умирање нису исто!

Не ратујмо са Оним који је Непобедив, не ратујмо са својим верним Помоћником, већ чинимо све да буде са нама!

Драгољуб

Постављено 21.8.2012.г. у 16,00 ч.

1 comments:

Aleksa 22. август 2012. 12:37  

Само кратка информација да су страни медији јутрос објавили, тачније ја сам сазнао преко ВВС-а ,да је Русија примљена у Светску Трговинску Организацију, а да ни један наш вајни економски експерт није изашао и рекао како ће то утицати на Чувени потписани уговор о слободној трговини између Србије и Русије .

Пуно поздрава

Александар Патковић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta