Pokoriti se ili nestati?



Покорити се или нестати?

-Могли а нису хтели-

Сада скоро да више и не треба указивати да се оно што су Божији Изабраници са Земље измолили од Бога не може никако зауставити, променити или преусмерити – »јер што они свежу на Земљи - свезано је и у Небу, а што раздреше на Земљи раздрешено је и у Небу» - све молбе су пребачене на убрзану процедуру, на убрзана догађања, те се све измољено прво догодило у Небу 16.9.2011.г., а потом као огледалски одсјај тих догађања све се пренело на Земљу.

Увезани су сви догађаји у Кини, Русији, Европској Унији, Енглеској, Америци и Турској – неки од царева ових држава увиђају у шта се иде, али други не желе да се покоре, да признају постојање Више Силе, према којој су немоћни, те настоје да своје планове реализују и поред довољно датих знакова да стану и размисле.

Били су у дилеми:

Покорити се, или Му се супротставити?
Могли су, а нису хтели да се покоре и зато нестају!

Кина и Америка се такмичиле за економски трон на Земљи – обе стале, посустале, иду ка пропасти онога у чему су се такмичиле – обема пропадају економије које су увод у све друге проблеме и коначну пропаст.

Русија се надала економској користи од неправедног гледања на пропаст Србије 1999.г., потом Либије и њеног цара Гадафија, све се надајући да ће својим енергентима попунити либијске празнине, «Да ће Русија бити на коњу» како је изјавио руски Председник Привредне коморе, Јевгениј Примаков – омакло му се, омакло се и Русији, цене нафте и гаса падају, пада и потражња за њима због привредне рецесије у целом свету, те су тако кажњени новцем због лакомости на новац!

Кина покушавала да се одржи у седлу, али морала да погледа себи у очи: напредовала кроз енормну експанзију грађевинског сектора – давале државне банке кредите грађанима, грађани купили 34 милиона станова које су намеравали да издају и на основу тога отплаћују кредит за те станове – хтели вредни Кинези да им неко други отплати станове – привреда застала, плате се смањиле, број радних места нагло почео да пада, они који су узели кредите нису имали коме да издају станове, нису имали чиме да отплаћују рате кредита, банке узеле станове које су кредитирале и сада банке имају око 34 милиона станова које немају коме да продају – пропаст државник кинеских банака је пропаст држвне благајне Кине – она ће им морати отписати те кредите дате грађанима, држава постаје власник 34 милиона станова – грађевинска оператова стаје, Америка и Европа престју да гутају кинеску робу и «Кинеско чудо» више није никакво чудо.

ЕУ је нанишањена поодавно преко Грчке - Грчка ће срушити ЕУ, а потом ће се успостављати неке нове границе европских држава основаних на старим србским територијама – ратоваће неправедна и похлепна Европа због неправди чињених Србији од давнина и данас док ово пишем.

Енглеска се пробала измаћи од свега – повукла свој новац из ЕУ, али она нема са ким да тргује, нема где да се шири, нема прихода од ратова, од камата – а трошкови у многим ратовима у којима је ради пљачке, а под маском ширења правде и демократије, расту, те ова држава - Управљач Света, коју подржава сила Америке, скоро и да се не чује.

Америка је (коначно!) додирнула дно – активирала је Планове за Ванредно стање на својој територији, издала наредбе војскама и полицији да суспендују грађанска и уставна права Американаца како би сузбили масовне нереде и грађански рат - ставили у функцију много изграђених сабирних логора и затвора - али  наравно да нема ни помисли да је то могуће спречити, те ће та неправедна Америка која се није обзирала на неправде које чини Србији сада бити  награђена за своја дела.

Наши, Срби, које је срамота да се врате без да су остварили лажни «Амерички сан» врло вероватно то ускоро неће ни моћи да учине – позивао сам их и ја и многи други, указивали, објашњавали, молили, али су они на «нас доле» гледали са висине...... биће срећан онај који се у то време затекне у Србији опточеној Невидљивом Божанском Енергетском заштитом, али сви неће стићи, и они ће бити награђени по вери својој и савести својој.

Наравно, Златни Билтен се већ подуже не може пратити, и не прати се, у Америци, а било је и по 10-20 читалаца дневно из свих крајева Америке. Потврдили Американци квалитет Златног Билтена – сада га читају из својих војних база у Немачкој, Уједињеним Арпским Емиратима, Аустралији, Украјини.....  али читања са тла Америке НЕМА!

Турска је била остављена по страни, али је накнадно прикључена Кини и по убрзнаој процедури придружила се земљама које су пропале 16.9.2011.г. – ово што сада чине Кина, Русија, ЕУ, Енглеска, Америка и Турска јесу непродуктивна и бескорисна батргања да се махањем руку и ногу изађе из живог блата – из живог блата нема излажења, махањем руку и ногу брзина упоадања се само повећава.

И сви овде набројани, који су пропали прво у Небу, а сада ће се то пресликати на Земљу, били су опомињани, чекани, посебно наша Русија, да се покоре и нису се покориле, да се покају и нису се покајале, да престану са неправдама и нису престале, да не трче за новцем и нису престале, нису пристале да покажу оно што су сакриле а тиче се ПРАВЕ ИСТОРИЈЕ ове цивилизације, са кључном улогом Срба и њихове прехришћанске вере...... у њој.
И.... сада се више ништа неће кварити, неће се мењати оно што је измољено, неће се накнадно молити за измене, јер је све свезано на Земљи и Небу, јер се све већ догодило у Небу и сада се то исто, као преслика, догађа на Земљи. 

Уклоњени су магијски, масонски, знаци на Авали код Београда, који су наносили штету Србији, уклоњени су технички злочиначки уређаји Америке и Русије који су коришћени за неке од послова које је Господ оставио само за себе – сада се све, опет,  догађа по Његовој Вољи, а оно што се људима неће свиђати такође је Његова Воља исказана кроз одобрење онога за шта су молили људи - Његови Изабраници.

У Србији су уклоњени сви они који су радили, или били спремни да раде, на штету Србије, било да су били, или и сада јесу, на власти у Србији. 
Њихове намере ће остати само на намерама – никакву штету више неће моћи да учине, а награду ће примити на одговарајући начин у одговарајуће време. И то је свезано и на Земљи и у Небу!

Када се све овако поређано, у миру, сагледа, види се синхронизација догађаја, правилан редослед пропадања неправедних држава и свакако је видљиво да су се све оне лоше понашале према Србима и Србији!
Лоше понашање према Србима се кажњава пропашћу народа који су се лоше понашали, а лоше понашање према Србији кажњава се нестанком држава које су се лоше понашале према Србији!
Мале државе или царства – небитно!

Питају ме шта ће бити са Косовом – траже да слушају давно испричану причу – Шиптари су осуђени на нестанак – тај нестанак тече, они то виде, али су спречени да се о томе на било који начин изјашњавају. Ставили се под кишобран Америке, Немачке, Турске  и Ђавола, као њиховог заједничког команданта – вршили за њих страшне злочине према Србима и самој Србији, те унапред дали сагласност да нестану као народ. 

Питају ме за Дачића, Тончева, Тадића, Ђелића, за Ђиласа и остале новобогаташе.... а ја им за све њих кажем «Мучењак!».

Питају ме за Александра Вучића – а ја им одговорим «да се то не ради тако!».

Питају ме за Томислава Николића и оне око њега – ја одговорим са «па зар се не види?».

Питају ме око летине, око времена, око немања новца, посла, а ја им одговорим «да све иде како ваља», јер ће све то допринети да се све што је покварено и поремећено опет врати на своје место, да се прегледа, поправи, подмаже, пажљиво склопи и пусти у погон, а да се потом не вози пуним гасом....

Питају ме око нерађања деце, пада наталитета, незаинтерсованости момака за девојке, а ја им кажем да је време да девојке деле своје момке са другим девојкама и женама, јер момака-мужјака недостаје, да иду у сусрет проблему а не да се троше на одбрану својих момака и мужева од других девојака и жена.
Као када нема довољно воде или хлеба, па се векна хлеба и флаша воде дели са неким, да и он буде спашен и да се спречи насиље..... кажем и да се у Србији ништа не догађа а да није предвиђено и од давнина виђено, ово време-невреме у мушко-женским односима се најављивало и очекивало, неки га и даље чекају, а оно је стигло!

Питају ме око хапшења оних који су се обогатили на криминални начин, о начинима кажњавања, о свему ономе што живот истакне као питање, а ја иако имам о свему и своје мишљење, умирујем и указујем да је довољно да свако од нас учини оно што може, остало ће се придодати...... и да се привикавамо на Принцип Довољности.

И увек истакнем да ће све ово проћи до 16.3.2015.г., да ће Србија бити закачињана само окрајцима градоносних облака – све је то одређено давно, 2008.г. на дан када је од Србије отето Косово и Метохија.
И да о свему томе има на Златном Билтену, да посебно треба имати на уму песму са почетка садржаја Златног Билтена «Обавештење Србима на Богојављење 2011.г.»

Ко год се не покори Најјачем – пропашће! 
А тај Најјачи је наш брзопослушни Помоћник, који никада не издаје. Спрежимо са    Њим!
Ми знамо шта Он воли, а Он зна шта нама треба и шта желимо. Радимо оно што Он воли и све смо решили.

Драгољуб

Постављено 30.7.2012.г. у 19,45 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta