Majstor Krpe!



Мајстор Крпе!

-Крпеж уместо «Све изнова»-

Када се трага за извршиоцем неког тешког кривичног дела показало се као врло успешно прикривање, које се веома често користи, бити међу трагачима, међу онима који планирају трагање, где се скупљају информације, где се праве хипотезе о могућем извршиоцу.... бити на свим оним местима са којих се може утицати на опредељење да је потенцијалнио извршилац неко други.

Овај начин прикривања се користи и у политици, спорту, економији, управљању државом..... важно је у неком критичном тренутку када би се пажња могла усмерити на правог кривца, скренути пажњу масе народа «да сада није време да се испитује ко је, можда крив, а можда и није, да се не може губити време, јер прети пропаст државе!».
Мајстор Крпе једино и умеју да крпе, а Србији треба зидање "Изнова"!


Као да држава може да пропадне! Као да државу не чине територије, народ и оно што им служи и што су створили! Новац, касе, трезори, дугови, потраживања, суђења, затвори, истраге, ТВ дуели, рад државних органа, нису држава – они су инструменти помоћу којих се одвија живот и рад неког броја људи на одређеној територији, па  и када се држава презадужи, када јој прети банкрот не догађа се ништа до губитак новца оних који су се полакомили на високе камате и дали кредите једној држави која очигледно неће моћи да их врати - значи, тада је на губитку онај који се полакомио.

Тада су на губитку неке друге државе, банке, компаније или и сами појединци и због чега би се народ плашио тим околностима, посебно ако је народ изабрао представнике властио да раде по Правилима/Законима, а они то сметнули са ума.

Садашња, нова,  власт Србије је уствари већ врло стара – чине је партизани који су на власт дошли помоћу пушака и злочина 1944.; они који су злочинима и пушкама били успели да привремено преотму ту партизанску власт и они који су били уз партизанску власт, стално гледајући да је уклоне па да и они ту исту власт, јер је у Србији само једна једина власт, преотму.

Нису могли самостално, јер су се међусобно нападали и преотимали плен, сада су се договорили: Уклоњени су они  који су 2000.г. контрареволуцијом преотели власт од партизана, а удружили се  партизани, они који су били уз њих и делови оних који су били на страни контрареволуције 2000.г.!

За оне који су извели успешну Контрареволуцију 2000.г. коју су они назвали Револуцијом, сада ово србијанско стање крсте са: Контрареволуција! - У којој су они поражени. Револуције и контрареволуције су истоветене мере које предузимају различите странке или групације странака, крупног капитала и крупног криминала – па се у зависности од када се почиње рачунати, те мере назову револуцијом или контрареволуцијом!
Наше садашње стање јр Контрареволуција на Контареволуцију!  У 1944.г. партизани извели револуцију; 2000..г партизани Контрареволуцијом склоњени; 2012.г. консолидовани партизани са неким који су им се прикључили - повратили власт!

Револуција из 1944.г. враћена у своју колотечину, треба све успоставити као 1944.г.! «Биле су то године мира и благостања, године када се знао ред, када се волела једна партија и један друг Тито, када се ишло на годишње одморе» - како се са сетом сада прича о тим  данима у Србији - када се празни станови нису ни морали закључавати, када су се сви поносили када их се другови из УДБЕ за њихов празник, 13.5. сваке године, сете па их позову на УДБИН коктел! То је оно исто као када се Американци сете па на Молитвени доручак позову Вука Драшковића, Бориса Тадића или Ивицу Дачића – додуше, тек се скоро обнародовало да су они увели и систем самопозивања и самофинансирања боравака на тој свечаности – људи су плаћали да би били тамо и пуштали су их у двориште, тамо где су незвани, док су у згради били звани! Када се обавештавала јавност Србије, ово се занемаривало и покривало информацијом да је тај и тај био на том доручку. Не говорећи да је сам себи понео сендвич и пиво у конзерви!

Партизани имају свој систем руковања државом – силом, уредбама, наредбама, придобијањем народа за свој план давањем обећања за која је јасно да су немогућа, али се народу свиђају; Они који су  били привремено свргли са власти партизане, па се сада са њима удружили све решавају преко новца док га има деле га међу собом и дају део народу, када га нестане продају оно што је најбоље и што се најлакше продаје, када и тога нестане задужују се код држава, фондова, банака, планирају различите начине извлачења народне уштеђевине за потребе државног апарата који их одржава, који их чини спокојним и важним, а ако то не успе иде се на ригидније мере – прогласи се ванредно стање кад закони бивају суспендовани а разне уредбе постану закони па се врши прерасподела онога што је преостало.... и стално се тражи подршка у њиховој светој борби «за очување државе!»

«Ајде Јано, кућу да продамо – да продамо да се веселимо!»

Од ове песме јечи Србија! Власти отпочињу, народ прати! Нико нема ништа против да се кућа која се зове «Србија» прода – да "Држава опстане....." још неко време и нико не жели да баци поглед ни на неколико месеци унапред..... ја стално напомињем како Октобар пожурује свог брата Септембра да погура брата Августа, како би он показао шта нам је спремио! 


И иде то.
Почела поскупљења – помало, на 7,10, 12% потом се у августу на то опет дода тај процената, у септембру исто, а онда дође хладни судија Октобар па имамо: Поскупљење у јулу на суму од 100 динара = 12 динара; у Августу се поскупљење односи на суму од 112 динара и износи 125,44, у септембру се ова сума од 125,44 увећа за 12% и имамо суму од 140,49, а онда долази хладни и нестрпљиви Октобар који ову суму увећа на 157,35 динара.... и тако то иде сваког месеца да би се ступило на пут којим нас је пре 20 година водио духовни отац садашњег србског председнка владе, С. Милошевић – за пола године цене се дуплирају, потом се рок дуплирања смањује на три месеца, па на 1,5 месец и онда су у питању дани и недеље, што резултира оним што смо већ имали...... инфлације, несташице, црна берза, кријумчарење најобичнијих роба којих нема, подмићивање, насиље, убиства, богаћење, анархија као предворје грађанског рата који се завршава окупацијом од страних држава које ово искористе као добар изговор да се сместе ту где им одговара. 
Потом се пева о слободи, изгубљеној уз песму «Ајде Јано кућу да продамо...»

Министар финансија Србије најављује задуживање где год то буде було могуће под повољним условима! Хало, магистре, па како задуживање може бити под повољним условима и то не да се нешто изгради па да доноси паре већ «да се сачува држава» - осим ако не  мислиш да тебе и власт у којој си треба штитити распродајом државе, а коме ће онда твоја власт служити, када не буде Србије и Срба, мислите ли да ће вас могући окупатор ангажовати, тада, као своје службенике?! Неће се доћи до те фазе, то је сасвим сигурно!

Хоћеш, магистре, да штампаш трезорске записе – њих ће ти куповати банке, за уштеђевину грађана која им је дата на камату од 4% годишње, а ти њима камату колико буду хтеле - зар није срамота да једна мала Рајфајзен банка буде угледнија од Народне банке Србије?! - ако им се као гаранција да нешто више од отиска државног печата на папиру – ако се нека некретнина стави под хипотеку! 
Банке штите своје интересе! Смете ли ви да залажете Србију ради одржања такве власти у њој? Хоћете да штампате државне обвезнице – то је оно што је чинио Борис Тадић, а ви критиковали - сада сте увидели да то није лоше, с тим што то сада нико неће купити. Он је продавао државне обвезнице са 7% камате годишње и то је плафон у висини камата - после тога се рађа сумња у могућност исплате и камата и главнице и потом можеш, магистре, исто што је радила и Дафина Милановић, нудити и 100% годишњу камату, нико се неће на то упецати! 
Хоћеш да понудиш папире за новац грађана - не бива још једном, друг С. Милошевић је то искористио, и то се користи само једном на начин на који је он то искористио - за превару, сада ни то неће моћи!
Остаје вам оно што сте разматрали ових дана: Да искористите државне девизне резерве - а шта ако су оне само на папиру и ако су негде положене за већ узете зајмове као гаранција враћања - шта када и то, за кратко време, потрошите - тога тамо можда има да се премосте трошкови до краја године и да се врате дугови који су већ пристигли - потом од Нове Године 2013.г. и то празно!
Остаје оно у сламарицама грађана – то ће се делимично извући по методи «Милошевић», али је то крај мира и ћутања Срба, а онда не да нема власти него је питање има ли и људи који су је вршили!

Планирате по једну крупну криминалну радњу месечно да разјашњавате – без система,  без пописа тих криминалних случајева, без динамике рада на томе и треба вам 50 година да решите само крупније случајеве!
Зашто?
Зашто не направите систем, списак, динамику.... зашто не ударате на Колубару?

Шта ћете ако вам Колубара у септембру крене у сусрет, кроз обуставе рада, демонстрације, постављање питања? Ако Контрареволуционари буду хтели да се врате на власт?

Пазите се: Ако не кренете од Колубаре нико вам неће ништа веровати, нити ћете било шта озбиљно моћи да урадите – ако будете заобилазили своје пашће влада мало касније, а ако кренете на своје пашће влада одмах, али имате три месеца рока до организовања нових избора у којем можете већину битних случајева да решите и потом изађете на изборе и победите – мислим на оне који преостану, мада ћете бити доста крњави, неки вам неће бити коалициони партнери.
Све се може за 6 месеци, а за 12 месеци Србија чиста и уредна!

Како?

Ето, то вам је на овом блогу већ више од годину дана, само, не смете ви тако, а ако не смете тако не вреде вам ни други покушаји – криминал се не грабуља, он мора да се почисти!

Ако не знате – платите екипу од 300 људи на 12 месеци – то је укупни трошак од око 20 милиона евра – исплатиће се само преко једног од ваших, остало је чист добитак!
И нема потребе за задуживањима о којима иначе можете само да маштате.
Ви немате мандат народа да продате Србију!
Рачуни се полажу, увек – околности су различите, али нема начина да се то избегне!

Ево, ово слободно рачунајте као моју јавну понуду да се Србија доведе у ред за 12 месеци са 300 ангажованих стручњака са платама од 5.000 евра/месечно и преостаје два милона за трошкове рада!
Ако смете, ако вам метла не би сметала!

Пазимо се, не пратимо ове који би да продају и задужују се – пазимо свако на себе и не дајимо им подршку за овакве коцкарско/наркоманске планове, тада се пропаст или смрт само отежу - што ће бити јесенас, нека буде вечерас!

«Не сведочи лажно на ближњега свога!» - Девета Божија заповест.

Драгољуб


Постављено 29.7.2012.г. у 15,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta