Zastrašivanja


Застрашивања

-Мумлање умирућих ЕУ и Америке-


Прете нам остарела, и на самој самрти ЕУ, како се назвала Немачка, како би прикрила своје подле намере да без рата овлада простором којим никада није владала и који је отет од нас Срба. Прети нам и огрезли у греху и силеџијству – Америке, повремено нам дискретно припрети и наша држава Расија/Русија, све бринући, ваљда,  да не застранимо у невери у Бога, као што се то њој догодило, прети нам геноцидна војна организација НАТО која се по први пут од свог оснивања показала на Србији 1999.г. када нам је пробала да отме Косово и Метохију – и тада се директно сукобила са Богом, јер су све земље и све државе Божије и Он их је дао на коришћење и управљање појединим народима и само је Он властан да врши измене власништва.

Сукобила се Америка са Богом и биће, и већ јесте, побеђена! Њима, геноцидним државама Америци и ЕУ је додељено у складу са праведношћу њиховог односа према Србији. То се односи и на Русију!

Јер ништа не знају ни ЕУ ни Америка, зато што се «Мала знања добијају учењем, а велика знања се добијају вером у Бога и поштењем»-парафразирана мисао Владике Николаја Велимировића.

Да верују у Бога и да су праведни и поштени знали би, то је сигурно, «да застрашивањем владају они који су и сами зазстрашени као плашљиве и неразумне овце» - знали би ови који нас застрашују да је њихова владавина на самом свом крају, али како да знају када не верују, када немају велика знања и «када своје мисли никада не прошетају по Небу па су им и мисли и резултати таквих мисли кржљаве и болесне»!

Када би народи ЕУ и Америке пре доношења неких одлука својим мислима прошетали по небу, били гости Бога, схватили би да је живот, у својој целокупности, заснован на неједнакости, јер је Творац нас људи тако хтео - да гледа како ћемо се понашати у тренуцима када мислимо да смо за нешто закинути, да нам је нешто ускраћено.

Народи ЕУ и Америке не знају овај Основни Принцип живота – неједнакост, па се гурају на места оних народа којим је дато више, како би заузели њихово место, борећи се и отимајући се за њихово место са сами Богом и самим тим народом.
Хоће народи ЕУ и Америке да насилно задобију земљу дату Србима и особине уткане у ментални склоп Срба – али не бива то тако.

Јутрос сам крстарио аутомобилом по планинским путевима и прошао кроз неколико невидљивих села, јер су куће ушушкане у прелепо зеленило, а по обичају у ваљевском крају планинска села се не обележавају – али сви који затраже наћиће и пут и домаћина!
Дивио сам се мајсторству Господа који је све ове прелепе пределе створио, хармонизовао и учинио да се сваки пролазник хтео - не хтео присети колико је мали и ситан у односу на планинске венце, брда, долине, пропланке – да се сети и прихвати да је једини прави Креатор само Бог.

Али: Размислимо и сами где је могуће да се на путу дужине 15 километара на више локација налазе канте са млеком, без катанаца, без чувара, без ознака коме припадају – да те локације зна возач камиона који скупља млеко – да он сам и под контролом невидљивог а свевидећег ока сипа млеко из канти у своју цистерну, и без икога другог уписује количине у своју свеску која потом служи као документ на основу којег се произвођачима млека исплаћује новац.
Возач зна колико млека, отприлике, има у кантама, сељак увек доспе мало више, за сваки случај да се не огреши при мерењу, сељаци верују возачу да ће уписати онолико колико је затекао, млекара возачеву евиденцију сравњује са количинама довезеног млека и сматра ту евиденцију подобним доказом о испорукама. И никада се није догодило било шта лоше у вези овако организоване испоруке, никада нико неовлашћено није узео млеко, загадио га било чим – и то је потврда да у нама има довољно страха од Бога и љубави према Њему, јер је Он научио Србе да чине како треба и како је по Његовој Вољи!
Да, грешимо ми сваког дана, сви одреда, али се одмах после грешке и покајемо – у  осами уђемо у своје срце где станује душа која је део Бога и признамо грешку – и ствар је готова, без свештеника, без цркве, без ритуала..... па какав ритуал тражи родитељ од своје деце када му причају о својим грешкама?! Никакав, сваки родитељ пажљиво слуша, задовољан што је дете схватило грешку и само по потреби дода још неко упутство.

Ми Срби се не узбуђујемо, понекада у томе претерамо па се после тога кајемо, због свега чиме нам се прети – прете нам наведене велике државе, прете нам политичке странке, прете нам бизнисмени-криминалци, прете нам политичари-разбојници..... шта ће нам се догађати ако не будемо чинили оно што би се њима свидело.

Прете нам, опет, из ЕУ и Америке, из појединих околних земаља..... а ми, пуштамо да се одмотава оно што је замотано, гледамо, закључујемо, шетамо своје мисли по Небу, идемо у посету самом Богу, потом их вратимо са много корисних детаља, одговора, упутстава... са признањем да тако треба, да се понашамо како ваља и како је Богу мило. И све док је тога у нама нема великих пропасти – већ сам објашњавао да ће нас закачити само окрајци градоносних облака, јер је постојање страха од Бога и љубави према Њему оно што нас обележава и што нас чини препознатљивим за Оне који рукују облацима и олујама – па нас заобиђу!

Неким Србима се испуњавају молбе и жеље, познато је да се неким Србима испуни и молба да се неки опасни градоносни облак «из чиста мира» окрене за 45 или 90 степени и оде у други крај – то «из чиста мира» је молба упућена од стране Србина којем се молбе испуњавају. Имао сам прилику да са неким од њих разговарам – и уверен сам у ово што тврдим, показали ми делом, да се уверим!

Насупрот сили ЕУ и Америке је Сила Божија! Насупрот сили ЕУ и Америке је Сила Божија оличена у моћи неких Срба да им се молбе испуњавају! Ко би још био толико неразуман па веровао у победу силе људи у геноцидним ЕУ и Америци.

«Није довољно само знати, већ је 
потребно и силу имати»
Владика Николај Велимировић

Бог је, поред знања додељеног Србима, дао и силу некима од њих, да се боре, да се служе силом, да побеђују и проносе целим светом да је Божија Сила, једина Сила Победница!

По земаљским законима кривична дела се чине чињењем и нечињењем. Учинио би га и сваки Србин коме је дата и моћ оличена у испуњењу његових молби ако би он са тим страшним оружјем гледао само своја посла и ако се не би служио том силом – тада би био опоменут, потом кажњен и потом би се та сила од њега одузела!
Слично као сила команданта неке војне јединице која није искоришћена нечињењем њеног команданта.

А ово поређење је грубо као када се пореде крупне стене са најситнијим песком – стена је оружје у облику моћи датој појединим Србима, а песак су земаљска средства силе!

Од свих наука које се могу учити и научити, смирење је најтежа наука за човека. Срби је поседују и та наука их чува свих ових хиљада година од разних освајачких држава, од геноцидних народа, од оних који би да преотму оно невидљиво код Срба. 
А ја им кажем – идите по селима Србије, па ћете разумети зашто Србе нико не  може победити – јер видећете њихову искрену веру и страх од Бога, без обзира што се они, и многи од њих, понашају као да се не плаше Бога и као да у Њега не верују! Причају приче – плаше Га се и то их штити!

Ето, ви који нам отимате Косово и Метохију – догодило се да ће ЕУ постати Косово, ви који сте нам растурили државу, последњу велику државу србског народа, осим Русије, СФР Југославију, доживећете њену судбину, ето ти Америко која си неправедна према Србима сада се базираш у Аустралији и Индији – Аустралија ти је дестинација умирања! Прво војног, јер си се војском сукобила са Богом!

А ви Срби-Несрби, који се отимате за власт у Србији: Па коме ви мислите да владате, зашто, са ким и са чим, зашто чините оно што је кажњиво? Знате ли да ће неки Срби учинити све што је потребно да будете кажњени – не будите смешни, не умишљајте да сте моћни јер командујете војском и полицијом – ко ће вас од њих заштити? 
Пазите шта чините, када молба оних Срба оде у Небо, скоро да ју је немогуће вратити у пређашње стање, јер се тада покрећу невидљиве и немерљиве силе од којих се  нигде нећете моћи сакрити.
Без бриге – помиловани смо од Онога који је једини важан!

Ми знамо шта Бог воли а Он зна шта нам је потребно и шта желимо! Ортачимо се са Њим – Он је наш и никада нас неће издати.
Не уздајте се у Обаме, Путине, Меркелове, Тадиће или, далеко било, Дачиће, са његовим специјалним саветницима са тајним образовањем које се крије, које ја квалификујем са једним великим «Ништа!».

Драгољуб

Постављено 09.6.2012.г. у 14,30 ч.

  

1 comments:

Анониман,  19. март 2015. 13:34  

Dobar dan i Hvala Vam na ovako divnom i poucnom clanku-komentaru..VERA NAS JE ODRZALA NJOJZI HVALA. mI Srbi smo jedini narod na planeti Zemlji koji slavI svoju KRSNU SLAVU, kojoj se mole,vole,i traze zastitu svog ognjista..jedini narod koji iskreno voli i plasi se BOZJIH zapovesti i zivi po njima..MOZDA NAS JEMALO ALI SMO ISKRENI VERNICI..DRZIMO SE SVETOG PRAVILA NE CINI DRUGIMA ZLO ONO STO NE ZELIS IDA SE TEBI CINI...U OVA SMUTNA VREMENA POSTEN COVEK SE PLASI, ALI I GLEDA, OSMATRA I PROCENJUJE JER NISU BAS SVI IZGUBILI RAZUM I DOSTOJANSTVO KAO ONI KOJI NAS 'vode'..Gleda i ceka da mu pukne film...A ONDA CE TA NEPOBEDIVA SNAGA MALOG COVEKA URADITI SVE STO TREBA, BEZ STRAHA I BOJAZNI, JER SRBI SU TAKVI MALI ALI IPAK NEPOBEDIVI..TU NE RACUNAM ZGUBIDANE, SITNE RIBE PLJUCKAVICE I SLICNE LAKIRANE BUBASVABE...TO VREME CE UKORO DOCI, MORA DA DODJE JER SE OVO VISE NE MOZE IZDRZATI..A DO TADA SREDJUJEM IMANJE MOGA POKOJNOG DEKE U Sumadiji, divnom predelu i za dusu i za um, gde cu kupiti ovce,koze i krave, i uzivati u pitomini divne nedirnute prirode...I TO CE MI BITI DOVOLJNO-STA JE LEPSE OD TOGA..GRADSKU VREVU I METEZ ZAMENITI CVRKUTOM PTICA ..KAKVA DIVOTA...ETO JA TOLIKO...S POSTOVANJEM I S VEROM U BOGA, BILJANA BATAR....CIJI SU PRECI PREZIVELI JASENOVAC I MNOGA DRUGA STRATISTA., I KOJOJ SU OSTAVILI U AMANET DA SE NE ZABORAVI I DA SE POSTUJE SVAKI COVEK I DA SE POSTENO ZIVI...

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta