Preletači




Прелетачи

-Прелети ради власти и спашавања живота и слободе-


Веза: Наслов на Златном Билтену
          «Јата прелетача се спремају за прелет» 
           од 1.10.2011.г.


И ево, стигло време да се крене на пут, на прелет на који су се спремали скоро осам месеци – мерили и размеравали, анализирали, питали и распитивали се и сада, као ласте пред селидбу у јесен, скупљају се у групама – ласте на жицама, они у затвореним и добро обезбеђеним просторијама, да још једном све размотре:
Крчка се србијанска политичка каша – сигурно ће она бити скувана и понуђена добрим и наивним србијанским гласачима, као једино добро јело које се од материјала којим се располагало могло направити – кашу ће добити и они који су очекивали кајгану, сарму, шницлу – нема разлике сви ће добити нешто што ретко где постоји, нешто што су смућкали они који воде највеће политичке странке у Србији, за које су гласачи из Србије у високом проценту гласали и тако им дали право да чине што чине – да се спремају за прелетања, само власти ради и само личне користи ради!

Терање на много рада ствара лењивца, држање под строгом дисциплином изроди недисциплину, држање народа под лажима створи анархију и апатичност у односу на спас државе, политичара, појединца.... а из анархије се опет, као митска птица Феникс, неминовно изроди ред и дисциплина! 
Дуг је то процес, и тежак и опасан и плаћа се крвљу, глађу, немаштином, животима.

Брује телефонске жице у Србији, јечи етар кроз који иду сигнали мобилне телефоније – договарају се «носиоци и власници» делова народне воље, посланици и одборници  којем се јату приволети.
Учинио Борис Тадић да се народна воља повери појединцима – посланицима и одборницима, као "демократскије" решење од околностио да о тим манадатима одлучује странка у име које су се појавили на списковима кандидата за посланике и одборнике – како би се лакше, са разбијеним на појединце, истрговало, како би биле покуповане људске душе, не водећи рачуна да су душе власници мандата који им је додељен, али да је само један власник свих душа – Бог, па намеравао Борис да тргује и шверцујем, да прекупљује у размењује оно што није ни његово ни оних са којима би да се договори ..... хтео да откупљује Божије власништво!

Бог нама много што-шта опрашта, толерише, исказује разумевање, али када се претера следи брза и болна казна! И цео план Бориса Тадића окренуо се против њега у тренутку када је за противника одабрао самог Бога, као власника свих душа, и његове, мада он о томе не размишља!

Сада ће се догађати:

*Везани тајним и тешко видљивим везама поново ће се уједињавати они који би да сачувају оно што су нелегално и неморално стекли, од 1990.г. па наовамо, да избегну оно што су заслужили, да се не открије што су прикрили – одвајаће се посланици од Бориса Тадића, трговца људским душама, од Томислава Николића који је подржао план Бориса Тадића да посланици постану власници својих мандата, и лепиће се уз оне са којим имају стару тајну – ону из комунистичких времена Јосипа Броза и Слободана Милошевића. И наступаће у једној војсци са више униформи и застава – јер је једна њихова застава: Власт и новац! Јер власт и новац дају моћ!

И изненадиће се Борис и Томислав – бивши и садашњи председник Србије, ко ће их све напустити, како би се њихова преговарачка позиција око расподела освојеног плена ослабила и плен ће се делити друкчије, а све по закону – створиће се нове групе «власника мандата» које ће се ујединити и настојати да сачувају своје позиције преко освајања места оних који су важни у правосуђу, полицији, тужилаштвима, службама безбедности, који ће, наизглед, упорно покушавати да нешто ураде и од онога о чему су говориле скоро све странке, све водећи рачуна да спискови буду само са оним «који нису наши».

И трајаће овај вашар, ова нелегална пијаца, ова неморална трговина, до тренутка када ће стварни власници свих мандата у джави - народ, ту пијацу онемогућити и потом мандате додељивати на нивоу округа – општине, са правом да тај народ такав мандат и одузима..... то је оно што нас чека после анархије у коју ћемо, врло вероватно, ући у тренутку када пропадне прва страна банка у Србији, а ако се то буде спречавало давањем државних резерви новца таквим банкама, кроз наводне мере очувања курса динара, то ће се догодити до почетка септембра када ће пропасти цео светски монетарни систем чија је пропаст иницирана још 2008.г. деловањем иранског цара Ахмадинеџада који је у једном дану однео 75 милијарди долара готовог новца из Швајцарске, која се (пропаст) потом захуктавала преко Грчке..... давно сам то и најавио и објаснио. Тада ће прелетачи који се сада поново прегруписавају морати да дају одговоре на питања која би да избегну.

Из криминалне групе се избацује, ретко у живом стању, али нико никада није могао да из ње изађе по својој вољи! Било да је у питању лоповска, разбојничка, фалсификатирска или дружина «белих оковратника» - ово је стари израз и сада га треба изменити у «резедо оковратника» са лила краватама – ово је униформа оних који се траже, који су битни, ово су они који окупљају прелетаче, све им нешто лепо ћућорећи на уво – све као при вођењу љубави, а када се роде деца – па још бандити, они би да оде те љубави перу руке и окриве за тај чин неког другог!

Бог све учини јавним – ова груписања ће бити посао, који ће за неку будућу србску полицију која ће заводити ред у Србији, ови прелетачи сами обавити – сами ће се се груписати по интересима који би да задрже – биће свака зверка у свом окржењу, ловци ће само да их покупе!

Значи: Нема прелета, а да они испуне ваша очекивања! Залуд вам још једна издаја! Мада, не смета, ко изда једном издаће сваки пут када то буде згодно!

Учимо се: Ништа се не може сакрити, ништа се не може сачувати и ништа се не може урадити, а да то сам Бог не подржи! 
Гледајте па се уверавајте да је ово истина. 
Чинимо по Његовој Вољи и успећемо! И не бринимо због овога у шта улазимо – то је неопходно, то је умивање како би прогледали! А умивања има разних!

Драгољуб



Постављено 04.6.2012.г. у 14,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta