Novac kao oružje



Новац као оружје

-Опредељења-


«Не можете служити Богу и Мамону (новцу)»

Ова библијска констатација добија ових последњих неколико година на значају, у свету и у Србији.
Новац је постао оржје! Нама је то одавно јасно, али нам понекада одговара да такво оружје употребимо – постигнемо неки свој тренутни циљ и будемо тиме задовољни, не мислећи о околности да се и сви други тиме служе, те да се непрекидно опредељујемо: Између новца (Мамона) и Бога – Бог је  Онај на кога свако од нас помисли када је у опасности, у проблему, када не уме да нађе решење, то је Онај од кога смо се одметнули.

Америка, манипулацијама са ценама нафте најнепосредније атакује на Русију – Америка овим оружјем потпомаже издајничке делове народа у свакој држави те су јој ти делови заправо њена војска коју по потреби снабдева и класичним оружјем, подржавају је својим медијима и плаћају лажним доларским новчаницама – ово је шаблон, ово је матрица, ово је «Свето Издајничко Тројство» бога Мамона!

Србија је све ово, у последњих 100 година, а посебно у последњих 20 од чега се у кулминирајуће време издаје и одметништва могу рачунати године од 2000. до ове 2012.године, искусила – велики број Срба се јавно декларисао као припадник војске Бога Мамона – то су они који су владали у последњих 12 година, то су они који сада користећи се оружјем-новцем и информацијама о новцу који су присвајали поједини «народни представници» увећава свој, наизглед, политички капитал, у удруживању са осталим припадницима Бога Мамона како би створили владу Србије и одложили тренутак полагања рачуна! 

Бог Мамон није бог који ће их заштити, њему је довољно што их је извукао испод кишобарна правог Бога, и он ће све те одметнике и издајнике који су му пришли због новца препустити њиховим тешким судбинама – а она је таква да ће завидети сваком чобанину, сваком просјаку и свакој птици која слободно лети небом!

Бог Мамон је смислио да ове издајнике елиминише – он ће своје оружје - свој новац сада узети од њих и нудити другим како би и они прошли пут ових којима је црта подвучена.
То оружје је увек једно исти само су носиоци тог оружја други, они се мењају! Као у рату у којем нема довољно пушака па голоруки узима пушку свог погинулог друга и користи је док и он сам не погине, када ту пушку преузима неки трећи - голоруки. 
Овде, у Плану Бога Мамона ово оружје-новац увек преузимају голаћиони који ништа немају осим жеље да све имају, да до тога дођу брзо и лако, не презајући ни од чега што је права потврда испуњења критеријума Бога Мамона!

Сада се у Србији - баш данас, јуче, и од Ђурђевдана, бије озбиљна битка око преузимања оружја-новца. Прети се списковима за хапшење и одузимање имовине од претходних голаћа какао би се у новој расподели то оружје дало новим голаћима који би у власт по сваку цену. 
Проблем је што се не види да је битка на самој завршници, што голаћи-власници оружја-новца не виде да су од Срба у огромном броју направили праве голаће у сваком смислу - они немају новца-оружја, они немају ништа до голог живота! Е, ти масовни голаћи који имају још само свој голи живот у датом тренутку, који ће удесити Бог Мамон, затражиће део новца који је код голаћа којег су они, неки преварени а неки својом вољом, бирали да им буду власт. И праведно је и биће тако да пред масу правих Срба-голаћа изађу они голаћи код којих је сав новац Србије и положе рачуне! Већ сам рекао да ће им тада, тим који буду полагали рачуне, ЗКП (Закон о кривичном поступку) бити милији од Библије – али, ЗКП се неће користити!

Користиће се нека друга голаћка правила – од још живих голаћа власника новца-оружја, отимаће се то оружје као да су већ мртви. А да ли су они, у својој суштини, још и живи? И јесу и нису! Живи су, крећу се, састају се са својим друговима, праве планове како да се удружују да би сачували новац, али су мртви: Виде да им новац не доноси мир, не доноси моћ, не доноси углед.... ништа од онога што су мислили да постигну тим оружјем. Јесте, имају куће, некретнине, имања, шећеране, пољопривредне комбинате.... али шта је то све у односу на сцену када на капију тих имања, фабрика, кућа, дође маса правих голаћа да постави одређена питања и узме оно што она, та маса голаћа, мисли да јој припада. Ништа је сав углед, функције, чинови, стража на вратима, тајни телефон министра полиције.... када све заврши једно дрвце шибице, конопац или парче жице, јастук или голе руке правих голаћа.... ово су све средства којим се испуни план Бога Мамона, наравно по одобрењу и уз сагласност правог Бога од кога су се одметнули.

Велики је страх србских голаћа, власника новца-оружја! Пеку се на тихој ватри као што жене греју млеко да би скидале кајмак. Ово грејање голаћа је увод у прави Пакао који и не постоји као нека посебна област, јер су и Пакао и Рај у самом човеку – онај који живи мирно, који је задовољан он је у Рају, онај који је крив, који је покрао, убио, који чека џелата,  у предворју је Пакла и по одласку одавде, а иде само душа, она   наставља да живи онако како је живела пре одласка из тела!

Слуге Бога Мамона су бојкотовале свечаност коју је поводом свог избора за председника Србије приредио Томислав Николић! Те слуге ће га бојкотовати у његовим активностима – тераће га да се определи за ког је он бога - за Бога Мамона или правог Бога. И блокираће га и терати га да буде у улози Зумбул Аге из турске серије «Сулејман Величанствени».

И он ће бирати: Или ће бити Зумбул Ага док маса правих голаћа не закуца и на његова врата или ће стати пред масу голаћа и под заштитом правог Бога ући у рат са војском голаћа код којег је новац Срба. 
Може и погинути, наравно, чак и вероватно, али ће му то бити уписано где треба и имаћемо и ми и он користи од тога. Буде ли Зумбул Ага, сврстава се међу оне који стрепе и постаје део њих!

Русију потапају обарањем цене нафте и изазивањем инфлације у њој, потом пропадају банке, односно банке активирају хипотеке на кредите грађана, грађани протестују, и даље иде по шаблону!
Русија мало окаснила са показивањем права да штити своје интересе и да штити Праведност (Бога) – сада се нешто двоуми да прискочи у помоћ Сир(б)ији, а зна да је она следећа..... касно се сетила правде, лоше реаговала 1999.г. када је Командант Бога Мамона на Земљи - Америка напала Србију.
Сада се 1999.г. приближава Русији!


Ех, наша Расија, са многобројном војском Бога Мамона – иста наша Расију/Русија као наша Србија/Расија! Казна за нечињење нашој Русији! Казна што је могла, а није хтела да 1999.г. брани Правду и Истину, мислећи да се војсци Бога Мамона може додворити – казна Русији што се одрекла Бога и своје Праве Историје која је у суштини Историја Срба, што се договарала од пре 300 година са Немцима, што је са Немцима хтела да буде пријатељ, и што опет покушава, да би имала коме да продаје нафту и гас, због новца-оружја, чиме се сврстала под заставу Бога Мамона који јој је наменио овакву судбину, јер он исто оружје-новац даје различитим народима и појединцима и из помоћ тог оружја-новца поставља цареве земаљске како би они били команданти издајничких војски састављених од отпадника од правог Бога.
Казна за Русију што је заборавила «Да без мене ништа не можете (урадити)» – Исус Христ ученицима својим – ставила Русија црвену петокраку, опет, као симбол државе, није се угледала на Србију која је тај симбол скинула – да јесте можда би се  могла спасити, али није, није обраћала пажњу на државу - Матицу свих Срба којој и Русија припада, хтела да она постане матица! А у пчелињем роју нема више матица – једна је довољно, њу чувају, остале избацују! 
Ко је избацио Русију из пчелиње заједнице, из србског племена? Она сама се избацила прихватајући новац као оружје, чинећи недела због тог оружја, одричући се од Правде и Бога због тог оружја и сада је принуђена да користи право оружје да би се спасила – али, окаснила је!

О ЕУ и Америци: Оне су се показале, ко хоће да види омогућено му је, ко неће нека чека и даље и нека им се придружује. И из Србије, ко то буде хтео – ко буде морао, а многи морају.
Прави голаћи се домунђавају, пазите се ви голаћи код којих је тренутно новац, ускоро ће он да промени власника.....

Боже, почисти прво у Србији, а потом редом – чисти, не грабуљај, да не остане ништа од војске Бога Мамона!

Драгољуб


Постављено 13.6.2012.г. у 12,30 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta