Okasnili....







Нож на грло Евроазије

20/06/2012 - 00:54 «Сегодна» Русија

«Америка је  донела коначну одлуку о почетку "вруће фаза", која траје дуже од годину дана, на Блиском Истоку и Северној Африци, o почетки Трећег светског рата, разорних ефеката који ће ускоро  осетити  Европa, Кина, Русија, Иран и неке друге земље
УС Опен на челу за напајање поделе света, распад целог система међународног права и укидање вета Савета безбедности УН, која је, нарочито, "Вашингтон пост", 9. јун широм света је званично најавио претпоследњој директор стратешког планирања у Стејт департменту, Анна Мариа Слејтер Берг ……- Према материјалу АННА



Окаснили....

-Окаснили, па кажњени-


Некада се казна или награда заслужи чињењем, некада нечињењем. Тако је на Земљи али и на Небу! На Земљи важе судови људи, па се почесто и погреши – на Небу је ситуација је друкчија, тамо је Безгрешни и тамо грешака нема. Тамо, на Небу, Безгрешни одлучује и о казнама и о наградама и на Земљи!

Они који су кажњени због нечињења и чињења 1999.г. када је нападнута Србија, сада су у фази извршења досуђених казни!

ЕУ – како се назвала Немачка, ужурбано се прекомпонује – остаће 10 држава које ће међусобно сачинити нови уговор назван «Уговор будућности» - остатак од 17 држава је за сада пуштен низ воду – потом ће низ воду отићи и ови из «Уговора будућности» - пресуда им је изречена 1999.г. и ови покушају прекомпоновања су само покушаји да се избегне казна коју је Безгрешни изрекао. А, то се не може! Сам Он   може своје одлуке да мења – људима, посебно злочинцима из НАТО пакта, то није допуштено! И казна за опирање претходној казни биће строжија и примеренија, јер су опет потврдили своју спремност да се сукобе са Безгрешним.

У наслову «Новац као оружје» покушао сам, укратко, да објасним оно што се догоди када се користи ово оружје – Бог Мамон се захуктао, жури јер му је мало времена остало за његове планове...... више се не скрива, иде отворено, показује своје ђаволско лице, хушка своје следбенике, Американце, Британце и оне који су у истом строју са њима... Немце, наравно: На састанку најмоћнијих држава света, "Г-20", нашем брату Путин Владимиру је стављено на знање да се не одступа од плана да се после Сир(б)ије иде на Иран и Русију – наводни систем Противракетне одбране инсталиран око Русије јавно се декларише као Офанзивни и нападачки систем са територије Пољске, Чешке, Румуније и Бугарске – оних држава које је Русија, својевремено, сматрала важнијим и блискијим од Србије.
Дуго очекивана «благодет» чланства у Светској Трговинској Организацији је уствари оружје, новац-оружје, и тим оружјем се већ прети Русијиокренула је Русија свој теретни војни брод којим је намаревала да опскрби легалне сиријске власти неким средствима рата – као када се у знак протеста, на који се Америка није освртала, вратио авионом којим је путовао на договор у Америку, Јевгениј Примаков, министар спољних послова Русије, када је НАТО пакт започео бомбардовање Србије!
То је била једина руска помоћ Србији! Морална! Али тај морал је Србија имала – пре тога се одуговлачило са продајом одбрамбених противракетних система С-300 – јер су Русија и Америка имали договор, били стратешки партнери, сарађивали и договарали се!

Цена сирове нафте ће се оборити испод 50 долара/барел (дуго је био 8, 12, 18 долара/барел и биће oпет тако), и гладоваће државе које уцењују свет нафтом и гасом јер су тај Божији дар злоупотребиле - Америка користи стратешке резерве, а потражња за нафтом је и иначе драстично смањена – користи се прилика да се у Сирији и другим државама изврши погром православних хришћана – по шаблону Косово и Метохија! 
То је она србска област у коју су 1999.г. прво крочила руска борбена возила и област коју су Руси први напустили! А ту се бранио Светски правни поредак, ту се бранила Русија, ту се бранила Правда, ту се сврставало на одређену страну – на страну Безгрешног или на страну Бога Мамона! А Правда држи Земљу и градове! И државе, браћо Руси!

План нашег брата Путин Владимира о  стварању некакве Евроазије је постао недосањани сан – Неће брате Владимире нико са вама! Јер сте Срби, мада то јавно не говорите! Новац-оружје је учинио што је потребно и од тог плана ће ускоро остати само прича!

Не меша се, трајно, уље и вода, брате Владимире! Ако се помеша, добије се бела сапуница и потом се опет раздвоје – уље доле, вода горе! Зашто јуришаш да правиш кућу са оним који те не воле? Зар не видиш како си прошао са Бугарима, Румунима, Пољацима, Чесима, Маџарима.... то су све оне државе које си сматрао важнијим и пријатељскијим од јединог пријатеља и брата, у целом свету, Србије! И како си се понашао према том једином брату – знају сви, знам ја,  а знаш и ти. Није било братски! Кажњен си због нечињења! Ниси бранио брата!

И сада - на кога ћеш да се ослониш, где ћеш да спустиш ногу када кренеш са својих граница, а да те не бију по њој, не пуштају псе и не пуцају на тебе? 
Опет имаш само једног брата – Србију, малу, измучену, осиромашену, ону којој си све скупо продавао, а од ње све јефтино куповао, ону у којој ниси правио своје упориште, своју одступницу... понашао си се, брате Владимире, као један брат који оде од куће у селу у град, па једно време тамо лепо живи, па заборави остављеног брата-сељака, па се ствари измене и у граду му није више лепо, а заслуга код брата у селу нема .... и где ће онда? И ко му је крив? Он, он  је крив, брате Владимире!

Мени је веома жао – давно сам објаснио Србима да се спреме за прихват избеглица из Грчке, Русије и Немачке – можда ће редослед бити мало друкчији.... види сам, знаш шта су ти рекли, знаш чиме располажеш, знаш ко ти је председник владе.... знаш ко су тй око тебе, знаш и да немаш скоро никакав утицај да овде (у Србији) поставиш некога ко те воли – опет си затечен, опет Немци и Британци и Американци бржи и гласнији, они јавно утичу на формирање владе у Србији, а ти: Шта ти чекаш, шта мислиш да ће се десити, зар чекаш да ти уђу у Русију – па они су ти у Русију ушли 1999.г. баш онда када су бомбардовали Србију, а онај кога си одржао на власти, а потом на слободи и у животу, био «стратешки партнер» са Американцима. Са разбојницима! 


Где си ти сада, са ким си, са чим располажеш, схваташ ли ти, брате Владимире, да времена имаш само још мало – не труди се око Русије, гледај Базу, гледај Централу, гледај Матичну територију – спашавај Србију да би био спашен, маскирај се причом о одбрани суверене Србије, па брани Русију! Ако ниси посве окаснио.

Покажи се, покај се, замоли Србе за опроштај, не наплаћуј јој тако скупо нафту и гас, престаће сви да је купују од тебе и шта ћеш са њом онда? Не скривај своје интересе у Србији – па ко може да ти замери што имаш интересе на својој земљи, али..... брате Владимире, оно што сте сакрили пре 300 годинаПраву Историју Руса, а то је Права Историја Срба, морате обнародовати! 
Без тога вам нема спаса! Не дозволите да вас нападну све са неким  правом, разна арапска и монголска племена, нити разбојници из Америке.... бар обнародујте да су од давнина окупатори и да су пробали да се закуће на отетеом... учини то брате Владимире, гурни на страну твој комунизам..... Бог постоји, и то ти је једина нада да Он стане уз тебе, а тада ћеш победити – у супротном нема тебе и нема наше Русије – Србија ће опстати свакако, њу Бог неда  никоме, ово што пушта да се у њој догађа јесте само решето за нас Србе – и треба да будемо решетани, али вас неће само решетати, вас ће препустити другим народима, пустиће вас низ воду као што сте ви пустули низ воду Србију 1999.г. па наовамо.


Шта си стискао  гомилу шарених папира коју штампа разбојник Америка – зар не видиш да ће то ускоро постати само папир, зар мислиш да ће они имати било какве части па признати било какву вредност тог шареног папира? Неће, неће брате Владимире, разбојници су то, они само силу признају, они су слуге бога Мамона и његовим оружјем, новцем-оружјем учинили су што се сада сасвим лако види. 
А никога нису терали на чињења или нечињења, они су само нудили новац па добијали за слуге туђе председнике држава, министре, генерале, полицајце, вернике.... они нудили ми узимали и црта се подвлачи! 

Где се ко затекне тако ће му и бити, шта је ко радио тако ћему се и пресудити – и где је ту новац и шта ће он било коме, шта је борба да се влада, да се буде министар, начелник, командант, шта је све то у односу на једну јаку грмљавину са кишом, шта је све то у односу на снагу Безгрешног, а то заборављамо, па погрешимо, па онда окаснимо и пропаднемо....

Ортачимо се са Безгрешним – ми знамо шта Он воли, а Он зна шта ми желимо и шта нам је потребно!

Драгољуб


Постављено, 20.6.2012.г. у  12,50 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta