Srbija i Treći Rim


Србија и Трећи Рим

-Зашто су против нас-

Од настанка света покушава се са успостављањем једног Земаљског Царства – са једним царем који би био оно што је Бог на Небу – хтели су Пали Анђели, Побуњеници, да имитирају Бога, бар на Земљи када им је та замисао пропала на Небу.
Они су подучавали људе да да на Земљи створе Небо – да пристану да им Бог буду Пали Анђели.

Тако су стварана различита, моћна, царства, која су власт освајала силом и најстрашнијим злочинима – било да је то Кинеско, Персијско, Отоманско, Аустроугарско или тзв. Свето Римско царство када се католичка црква најдиректније започела бавити световним, светским, свакодневним, пословима све под маском вере, правде и поштења. Примећујете да сам написао «правда» - малим словом, што никада не чиним, ово јер је правда католичке цркве у својој суштини била неправда и противљење нормалном  људском поретку који је устројен од самог Бога.

Бог силу људи не воли. Он је не трпи дуго и Он силне увек, ама баш увек, учини понизним, малим, бедним, који падају у заборав, насупрот оних који раде по Његовој Вољи.

Сва досадашња царства која у претендовала да постану Земаљска Царства, пропала су, али Пали Анђели се не предају – они увек почињу да на рушевини једног палог царства стварају следеће, увек са истом намером, са намером да овладају људима! 

Али, људи су носиоци делова самог Бога, што ће рећи да би они да завладају самим Богом, те је то недопуштен посао осуђен, у самом свом зачетку, на пропаст. Оно у међувремену, када неко земаљско царству буја и расте, је решето којим Бог одбацује своје делове, који стају под команду Палих Анђела, стављајући се у њихову службу, чиме су за Бога постали некорисни, сувишни - они отпадну као красте са подмлађеног ткива и за њом нико не жали. 
Тако Бог не жали за оним својим деловима који се добровољно, а увек је добровољно ако је душа сагласна са отпадништвом, ставе у службу Палих Анђела. Ово добровољно треба пажљиво читати – тело је слабо и оно може на много начина бити присиљено на службу против Бога, али је битна душа – она мора бити противна томе што тело чини - она то не треба да  одобрава, и ако је тако, спашена је та душа, јер Бог не комуницира са оделом човека већ са човеком, Бог не комуницира са телом човека које је одело души - Он комуницира са својим одвојеним делом које је било на стицању искуства у телу човека, као и на искушењима лојалности Богу, постојаности, све ради обнове Његове укупне снаге и моћи, те сазнања о људима које је створио по свом лику. 

Упоредиво са збивањима на Земљи где људи, будући да су део самог Бога чине исто што и Бог – и они своје делове претварају у људска бића, рађају их, одгајају и упућују у њихов сопствени живот, на искушења одакле се враћају на понос или тугу родитеља. 
Ни људи се не хвале својим лошим потомцима – ћуте о њима, одбацују их и настоје да их што пре забораве – Небо је пресликано на Земљу. Небо и Земља су једно двострано огледало! У збивања на Земљи и Небу су међусобно условљена – најлакше се то види кроз испуњење жеља или молби људи. И клетва је једна врста молбе – да се неком нешто лоше догоди! Људи моле за различито, увек позивајући у помоћ Моћи и Силе које ослушкују њихове молбе и клетве. 
Зато треба бити пажљив. Мисао и реч човека су најстрашнија оружја, незауставива, невидљива и муњевита - све замишљено и изречено је забележено и прихваћено, само је рок извршења људима непознат, ово да би се људима дала могућност самокорекције! Јер, познато је у Небу, да су људи склони  грешкама и у молбама и у клетвама, па се њихове и молбе и жеље са задршком испуњавају. Осим оних којим се и молбе и жеље испуњавају одмах! 
Али њима је дата и посебна одговорност, па су они обазриви при упућивању својих молби, жеље су им одмерене и увек се крећу у границама само неопходног.

Пали Анђели се не множе, (за детаље видети наслов «Туга Зомбија») увек их је исто онолико као и када су се одметнули од Бога и били истерани из Неба – они су принуђени да своје намере остварују преко задобијања душа људи – неке душе људи се сагласе да у своје одело - тело приме подстанара, да приме Палог Анђела који потом преуизима тело и поступа по својој вољи, а све прикривено као да је то поступање тог тела са његовом претходном душом. 
Људи хоће, или буду натерани, да имитирају поступање запоседнуто човека или да их бар одобравају и то је начин умножавања Палих Анђела
Другог начина нема, али се овај показао као успешан – број присталица ових Побуњеника и Одметника расте кроз раст њихових присталица у свету. И у Србији, наравно! 
Одабере се неко за цара, команданта, богаташа, увек оног ко има неку власт над људима – јер је власт над људима кроз њихову послушност и зависност храна за Пале Анђеле!

Онда се организују војске, измишљају се оружја, непријатељи, иде се у ратове, освајају се туђе земље, поробљавају се други народи – у име слободе, правде, поштења, вере, у име НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА, који је у својој суштини замисао Палих Анђела да створе оно што покушавају од самог свог доласка на Земљу, међу људе.

Историја је делимично описала настајање и нестајање свих царстава – али док још траје самртни ропац пропалог царства већ се оглашава стварање новог, и увек је то Нови Светски Поредак!

У новије време се покушавало са: Америчким царством, Царством СССР, Немчким Рајхом, ЕУ као маскираним називом за Четврти Немачки Рајх, заговара се стварање Евроазијске уније као царства, у та кола се упрегла Римокатоличка црква и Исламска религија – свака из својих разлога и све под командом Палих Анђела, да се на Земљи оствари копија Неба са Палим Анђелом као Богом људи - деце Вишњег Бога, која живе привремено на Земљи!

Видљиве су војне припреме да се покоре непокорни – све иде преко НАТО пакта и земаља које су га основале или које су се касније прикључиле Пали Анђелима.

Ствара се Треће Римско царство – не помиње се да ће бити свето, али ће се оно на крају тако називати, тераће се људи да га тако сматрају. 
Рекох већ, тело је слабо и много је начина да се оно приволи на сукоб са својим командантом-душом, као делом само Бога и приклони се сопственим потребама, и прикривеним жељама душе која је у телу човека на искушењима лојалности Богу и постојаности, и заборави тело на своју душу и њене обавезе и почне да води рачуна само о својим навикама – да једе, пије, проводи се - и дознају то Трагачи Палих Анђела и заузму такво тело и оно онда чини оно што је супротно од Воље Бога.

Исламска религија је у својој Верско-Ратничкој књизи «Куран» детаљно објаснила мере којим се душа која је истиснута са пута којим је ишла може спасити. Претварање, притворност и лицемерје је основа. Правити се да си одушевљен оним што се од тебе тражи, а у себи бити противан! 
Комунисти на Косову су ово примењивали до одцепљења Косова и Метохије од Србије, а бивши србијански комунисти који су сада демократе ово користе у тренуцима наглашених јавних одлазака у цркве, љубљења руке локалним свештеницима, причом о србству, о патриотизму..... све оно што не мисле али им је од користи, јер ће се Пали Анђели вишег ранга заинтересовати за усељење у њихово тело. Спаси нас Боже таквих Срба!

Трећи Светски Рат који се спрема је рат за Треће Римско Царство, за Трећи Рим!
Али, тај Трећи Рим никада неће постати право царство јер ће бити засновано на сили, превари, злочинима – иза стварања таквог царства неће стати Вишњи Бог и оно неће ни настати, а оно што се у зачетку направи, брзо ће пропасти. 
Трећи Рим неће бити царство територија, зграда, палата царева и војски – Трећи Рим је духовно царство и даће се свим људима који живе и раде по Вољи Божијој. 

Оно ће бити овде код нас, у Србији и то је основни разлога што нас прогањају од пре 6000 година, колико је историја сачувала, што нас сада прогоне, што нас затиру, што нам отимају, што су нам изменили и сакрили Праву Историју Срба, све уз помоћ и Срба који су се приклонили Палим Анђелима – без обзира ко био против тога, да Трећи Рим буде Србија, и без обзира колико је Срба за тако нешто спремно.

Раслојиће се и Срби, опет – они који су за Пале Анђеле, духом ће отићи ка њима и са њима, а као избеглице ће нам доћи Руси, Грци и Немци – сви са духом Србина, спремног да живи онако како је Богу мило – а Он ће тада знати шта тим припадницима таквог Трећег Рима треба, и они ће то имати!

Многи су присвајали и прижељкивали да се тај Трећи Рим оснује на њиховим територијама, јер су велики, јаки, моћни, и јер им се нико не сме супротставити – Бога то ничим не обавезује. 
Пустиће их Бог да се међусобно сукобе, користећи се оружјима којим их је Пали Анђео снабдео, да би остатак оних којим ће припасти Правом Трећем Риму и очигледно видео колико је та моћ и сила безначајна. 

Сила и моћ било ког човека иза које не стане Бог, безначајна је!

Јуче сам такву поруку послао нашем брату Путин Владимиру, наравно преко Златног Билтена!  Ако му је дато да то стигне до њега. Њега кљукају разним другим, црвеним и плавим билтенима!

А била је та моја порука посебно читана, јуче, од стране «неидентификованих» интернет прикључака: Из Србије их је било чак 10, а потом из Швајцарске, Аустралије, Арапских Емирата, неке државе која се зове Монте Негро – и из многих других држава у којима Американци држе своје шпијунске центре, који се укључују на појаву мојих чланака.
У САД се више Златни Билтен не може читати – постао сам забрањено штиво, и то ми даје и овоземаљску потврду исправности гледања на њих и на све остало.

Бог ће и оно најлошије окренути на корист тих којим ће Србија бити Духовни Трећи Рим. Бог ће их ослободити сваког угњетавања у тренутку када се сагласе са непрекидним придржавањем Принципа Довољности!

Некада су паметни Срби – владари, свештеници и обични домаћини користили извесна духовна знања о Енергијама без којих нема живота на Земљи – некада су знали да све потиче од Бога и никада нису подизали куће, дворце или цркве на местима којима им се само свиђа. Знали су за Енергије и ишли за њима и правили мале, удобне куће у заветринама, у близини питке воде, мале скровите цркве-богомоље, лепе царске дворце, све насупрот овога од када су о свему одлучивали само геометри, урбанисти или лепе и глупе жене царева, свештеника и домаћина, које су хтеле да буде све по њиховој жељи...... 

Ко нам сада брани да користимо та знања, ко нам брани да се вратимо напуштеним, а добрим обичајима и вредностима? 
Ко нам брани да знања о Енергијама при зидању кућа и црква и сада користимо – нико нам не брани, али смо ми само обредни верници, који мантрамо како би се стање средило «када би на челу Србије био краљ» - исти као што смо и сами, као да би се сутра било шта променило ако би уместо неког Тадића на челу Србије имали неког кога би у измишљеном церемонијалу прогласили за краља или цара - а он и ми остали овакви исти!

Као да би нам Бог то вредновао и наградио нас. Не би, морамо се сами мењати, морамо своју душу чинити послушним делом Онога који нам ју је доделио да би гледао шта чинимо.

Ратови у свету, криза у Србији у коју никако и званично да уђемо јер владари у трци између Москве и Брисела где камче неки новац који би им омогућио да нас замајавају још једно време, немају времена да формирају владу..... све чекајући да им у Москви или Бриселу за ништа дају нешто. Не бива! Не иде то тако браћо Срби!

Преживеће нас онолико колико је довољно, придружиће нам се онолико колико је потребно, имаћемо оно што нам је неопходно.... да на миру, у осами, можемо да размислимо и определимо се.

Без страха, све иде како треба, и све иде брзином која је одређена и која је непроменљива.

Пазимо на битне, не дивимо се и не идимо за небитним.

Прочитајмо опет оне строфе из песме добијене на Богојављење 2011.г. она је на почетку Златног Билтена.

Драгољуб


Постављено 21.6.2012. г. у 14,00 ч.

4 comments:

Unknown 19. мај 2013. 23:39  

Princip samodovoljnosti. Sve vise razmisljam o tome, i sve vise ljudi oko mene. Nije to vise samo vezano sa ulaskom u starost, "trece zivotno doba", kao nekada, kod vecine. Nego osecamo kako se davimo, nevaznim stvarima, informacijama, siromastvom u svakom pogledu...
Pisite vise o tome, ako je moguce.
Mnogi bi se povukli na selo, u neku svoju skromnost i tisinu, ali se plase samoce. I sela su im nepoznata, a tu gde su je makar sve "poznato".
Pozdrav.

Zlatni bilten 20. мај 2013. 12:08  

Одговор на Љубица Кнежевић: У праву сте, позвани сте у госте да све непосредно сагледате, писао сам доста о томе - ко треба прочитаће. Јуче сам Вам послао нешто на мејл који сте оставили у једном од коментара - надам се да сте то видели. Поздрав од Д. Татомировића

PR MARKETING 29. новембар 2013. 08:48  

Поштовани докторе Татомировићу,
ово је текст који по мени гађа саму суштину живота на земљи. Не постоји ни једна завера на свету која би деловала на нас кад би ми постали Богу угодни. Породица би нам била боља, самим тим и држава. Тако да браћо Срби једини смислени посао на земљи нам је да постајемо бољи људи. Нека нам Бог помогне да се вратимо себи, да би могли да живимо за друге.
раб божији Саша Ребић

Unknown 26. фебруар 2015. 18:29  

Izvanredan tekst,stručno i profesionalno izneti podatci ukomponovani u sadržaj naposa. Ogromnu zahvalnost izražavam Uvaženom autoru za izvanrednu edukaciju šireg auditorijuma.
Borislav Marković Kragujevac.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta