Sta to bi?!


Шта то би?!

-Зачуђене кукавице-

Буде се Срби из анестезионог сна, из сна тешког пијанства, у којем нису ништа осећали, хтели, очекивали..... а у тај сан утонули у нади да ће када се пробуде већина њихових проблема бити решена, а већина жеља и потреба испуњена.... Срби су све своје жеље, сва своја очекивања и сав свој КУКАВИЧЛУК исказали једним малим кружићем оловком – на Ђурђевдан 2012.г. је сваки Србин у руци држао страшно копље Светог Ђорђа, оловку – није искоришћено, Аждаја је преживела, љута је јер је видела код неких и копља која су на њу неорганизовано и потуљено, како та потуљеност може да буде код Срба, бацана..... сада се она спрема за освету!

У претходном наслову «Црвена Србија» дао сам неколико објашњења штете коју ћемо имати врло брзо због давања територије Србије за полигон сукоба Старе и Нове-Црвене масонерије, због давања територије да се на њој изгради Генрелаштаб Луцифера или Ђавола, или Палог Анђела, којем масонерија служи, којем се диви и који је њихов идеал овоземаљског живота, а за њих је тај овоземаљски живот и једини!

Црвена Србија се измакла испод кишобрана Бога и пребацила се под кишобран Луцифера! Добровољно, масовно, у вери да ће им тако бити најбоље!

______________

«Када је Србија стварана, велики људи су становали у малим кућама. Када је Србију заменила Југославија, мали људи су живели у великим палатама. Сва војска Карађорђева, која је дигла Устанак, могла се сместити у палату једног југословенског велможе у Београду.  Народ је гунђао, али постепено и сам ходио по примеру својих велможа, залатољубаца и човекомрзаца.
Због новца убијани су људи, паљене куће, склапани брзи бракови, развођени бракови, дељене задруге, стваране партије, завађана браћа, прљано име српско, одбацивана вера, издавана светиња, продавана отаџбина. Ето, зашто је морао доћи страшни дан Господњи, браћо моја, и нама, и нама.»
Владика Николај Велимировић у «Кроз тамнички прозор», страна 13.

Ево нам опет страшног суда Господњег:

Разбудили се Срби, па ме са неверицом питају «Шта ово би?!» као да у томе нису учествовали, као да су на обичном суду где ће им судија пијано стање сматрати као стање смањене урачунљивости, па ће се извући са неком опоменом или малом казном...... и сви ми објашњавају да је изабрана власт лоша, да је цар го – причају исто оно од пре сна, исто оно што многи Срби годинама и говоре и саветују, па и ја помало међу њима. 

Ја, сада, шта могу да чиним – сада ја говорим да је цар обучен, да стање и није тако лоше, да и у другом земаљама има проблема, да ће се некако и код нас стање средити..... сада ми не верују што причам ово, пре пијанства нису веровали у оно што сам причао и писао.
Тек сада ме неки зову и обавештавају «да су ипак решили да ме послушају и набаве неке резерве неопхподног, описаног у наслову «Прст на чело-време је!», и то превсходно што имају поуздану информацију од неког важног државног човека који им је обајснио да нас после буђења из пијанства чека најмање оно  на шта сам указивао!

Верују Срби само државном људима – сада после избора верују да ће бити великих проблема, а пре избора су тим истим државним људима веровали када су говорили да су сви проблеми иза нас!

Зашто?!

Због кукавичлука, због егоизма, због «комбинације» да се у садашњем времену достигне оно што је неки политичар или бизнисмен везан за политику постигао, а они били спречени па остали само на жељама – сада су одлучнији да то постигну јер и сами виде да им време за стицање истиче.

Ми не осуђујемо неморалне и непоштене богаташе – ми им завидимо! Ми завидимо и богаташима који су све постигли на поштен начин кроз више генерација, али их не имитирамо! У селу у којем ово пишем има око 200 гласача. Од изашлих 120 – за најбољег домаћина у селу гласало је 20, за бившег одборника 20 и за полицајца који и не живи у овом селу али је ту рођен - 70!

Гласали Срби, пореклом из Црне Горе, за власт, за милицајца! Какав домаћин, какав власник грађевинске фирме који им је четири године после сваке кише пресипао путеве....милицајца за одборника, милицајца у чело софре.......

Више мојих познаника ме је просто бомбардовало информацијама и плановима за време када победи коалиција Т. Николића, јер су се у  оквиру те власти они налазили на неким бољим, планираним, позицијама....... нема их више, не зову, не анализирају, сада траже начина да ојачају стазе ка СПС и ДС јер су и са њима држали извесне контакте.

Срби се нису опредељивали за Николића, Дачића или Тадића због њиховог плана или програма, идеологије, личне харизме, дēла која би о њима све требало да кажу - не, Срби су се опредељивали према замишљениом успеху њихових КОМБИНАЦИЈА  које су увек  у својој суштини, само лична корист и само лично богаћења!

Јуче сам чак чуо да су Амерканци наредили да се у Србији удруже сви остали мимо СПС и ДС и они направе владу – ту причу шире они који би требало под сваком влашћу да дају објашњења својих поступака и начина доласка до богатства, мада има и класичних злочина због којих немају миран сан.
Они мисле да би нека власт Србије ишла у такав посао, па бирају ону која би их заобишла, јер не уочавају да ће тај посао у Србији обавити Странци!

Шта ово би?!

Па, ништа, показало се какви смо, показали се пензионери да су поткупљиви са 3,5% повишице пензија (око 6 евра) неизвесног рока трајања, државни службеници са увећањем плате од 10.000 динара без објашњења колико ће то трајати и из које касе ће се то исплаћивати, показали се сељаци да се могу поткупити уличним сијалицама, асвалтирањем сокака...... подигли уши сви они који користе нафтине деривате јер су почашћени умањењем цене за око 8 динара/литар!
Како Срби купују по 7-10 литара то им уштеда дође од 56 до 80 динара по једном сипању, или још око пола литре горива више!
Од тога ћемо, браћо Срби, сви да прогледамо! Вредело је бити пијан на Ђурђевдан!

Најразличитији тзв. «аналитичари» којим је то први посао – различити чувени власници магазина који у оквиру редакције имају и Одељење аналитике на чијем је челу УДБИН аналитичар, Електронски магазини-портали са плаћеним или залудним коментаторима, експертима за сваку област, спремни да се боре за Косово, за Слободу, за поштење, србство..... искључиво писањем коментара «Шта би требало, шта се мора, шта је неопходно», без икакаве спремности да у нечему и конкретно уествују – сада ћуте и чуде се «Шта то би?!» - саморекламирани економисти који су себе предлагали за Председника Владе Србије, сада криве народ - као да су они предузимали нешто друго и постизали било шта друго осим увођења Срба у сан – једни како «ми нисмо кукавице», а други «шта нам па фали» - сада се чуде како нам се ово догоди, како не употребисмо копље...... 

Ја сам се трудио, 70.000 људи је читало оно што пишем – скоро сви су ћутали и чекали. Ћуте и сада, мада сада ни било каква галама не помаже. Забасали смо – морамо се вратити назад, до познатог, па видети где даље!

Овај Ђурђевдански сан је прошао, овај социјалистички сан је прошао, овај сан у којем смо били, распикуће су искористиле да упропасте кућу.... сада смо под ведрим небом, сада смо под кишом, врућином, а октобар већ трља руке и говори «само седите и чекајте ме – биће вам свима плаћено, како сте и тражили!»

Драгољуб

Постављено 10.5.2012.г. у  13,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta