Crvena Srbija


Црвена Србија


-Црвена масонерија први гост Црвене Србије-


Веза: Наслов на Златном Билтену 
          "Сценарији за  довођење Србије у ред» 
           од 10.12.2010.г.


Прималац поклона, као ни давалац не треба да о поклону стално причају и неког потсећају - и држим се тога скоро увек. Овог пута сам принуђен да од тог правила отступим, па напомињем да сам 10.12.2010.г. читаоцима Златног Билтена поклонио своју прогнозу довођења Србије у ред, јер је и тада било сасвим јасно  да се то мора учинити. Прогнозирао сам више сценарија и један означио са «Вероватни»!

Власти Србије су се 16 месеци довијале на различите начине како би почетак тог довођења у ред одложиле – знале су да је оно неминовно и јуче је на Општим изборима у Србији подвучена црта. Победила власт, победили они који су Србију и довели у ово стање неминовног довођења у ред, а мени на неки начин пао терет са леђа – понекада су различити експерти ангажовани од одређених опозиционих странака правили велику галаму о сигурној победи опозиције у Србији, да сам слушајући их и гледајући колико их је, у неколико махова помислио да сам у нечему погрешио када сам дефинисао услове за расплет у Србији и када сам описивао Сценарије тог расплета.

Али, нисам - јуче је србски народ рекао да сам био потпуно у праву!

Јуче је србски народ јасно ставио на знање да нема намеру ни да покуша да се спасава од падања у Понор – чека да падне на дно, а онда ће видети шта ће и како ће.

Јуче је око 40% пунолетних грађана Србије одобрило све оно што је радила досадашња социјалистичка власт (СПС и Демократске странка, обе чланице Европске Социјалистичке Интернационале), саглашавајући се са свим оним што ће она чинити и у наредном мандату од четири године. Победио је егоизам пензионера и државних службеника – са члановима њихових ужих и ближих фамилија - да се настави овако како њима на неки начин одговара, без да се забрину за остатак од око 60% од који су једни бојкотовали изборе и други гласали за оне који су најављивали промене и прогон крупног криминала који је упропастио Србију!

И ово је праведно! Ово што је победила стара власт. Баш ће пензионери и државни службеници бити прва и неминовна мета «нових» власти у покушају да своју владавину продужи, да наговори оне који су је изгласали да прихвате оно што је неминовно увек када је државна каса празна. Да се смање пензије и плате и да се смањи број државних службеника!


Остали, они из оних 60% добиће сатисфакцију да су били у праву, али им  она неће баш много помоћи у тренутку започиињања реализације оног Сценарија за довођење Србије у ред, означеним са «Вероватни».

Јуче је Србија поцрвенела – двоструко: Од стида оних 60% који нису ништа могли да учине, од притајеног стида оних 40% који су гласали овако ради својих ситних интереса неизвесног рока трајања, знајући да се Србија мора довести у ред, али је она и симболично поцрвенала - власт су мирним путем освојиле комунистичке партије – СПС И ДС!
Црвена Србија – одмах ће угостити 25-27.5.2012.г. представнике Црвене (Француске) масонерије – писао сам већ о томе - Велики Мајстор Црвене Француске Масонерије биће и Велики Мајстор Црвене масонерије у Србији – поредио сам: Као када би начелник Штаба НАТО-а био и начелник Војске Србије!


Црвени србски масони су почаствовани овим гестом - да буду под непосредном командом  Великог Црвеног масонског мајстора!

Ако се зна да је формирањем овакве Црвене масонерије заправо покушано урушавање традиционалне масонерије Енглеске и Амемрике, од стране Јевреја који Француску називају «Западна Јудеја» и ако се Србија бира као центар деловања те масонске фракције, не треба бити посебно информисан па закључити да ће се у Србији сукобити Стара – Енглеска и Америчка - масонерија, са овом новом, Црвеном! Последице тог сукоба у нашој Србији, биће ускоро веома видљиве.

Платиће Србија угошћавање ове масонске фракције исто како је платио Краљ Александар Карађорђевић, који је Белогардејску Руску војску, која се повлачила из Русије испред Црвене армије, прихватио и држао као организовану силу која се спремала да поврати царску власт у Русији - то није опроштено Александру, али то никада није опроштено ни Србији!

До данашњег дана и у Русији су комунисти на власти и они врло добро знају шта се догађало са њиховим белим непријатељима које је Србија прихватила, и то Србију кошта територија, становника, привреде..... јер је Стара масонерија извела Октобарску Револуцију у Русији!
  
Црвена масонерија Србије и црвена власт Србије нуде територију Србије као полигон на којем ће се одмеравати снаге Старе масонерије и ове нове,  Црвене, без обавезе да од народа Србије траже било какву саглaсност или мишљење – јер су грађани Србије јуче дали неограничено поверење црвеној власти која у њихово име може да управља Србијом и њима самим! Избори за то и служе!

И ја сам због овога веома задовољан – сви описи Сценарија које сам прогнозирао оствариће се врло брзо, баш на описани начин – углавном: Стара масонерија је власник свог новца Света, Србија је своју касу испразнила, тражиће помоћ од ММФ који је орган Старе масонерије, неће добити помоћ и све ће се решити НОВЦЕМ, којег и нема!
Пробаће се одлагање изласка себи на мегдан штампањем новца, али ће то ствар само убрзати – на велику тугу пензионера и државних чиновника, а потом и свих других. Мора се у Србији све изнова – више се не исплати крпити!

Ко ће? Не знам – ваљда они који ће смети, ако их се нађе довољан број, а ако их не буде...... не бих даље о томе, сами се вратите у време експерта Милошевића, па све пренесите на његово духовно дете, које га се час одриче, час маше његовом  сликом!

До 25. маја има доста дана – пробаћу да контактирам са неким од оних који су до сада спречавали планове масона у Србији, ако добијем неку интересантну информацију, обавестићу вас.

Наши традиционални непријатељи, Дојчери, чине што је потребно да се Црвена власт у Србији међусобно сукоби – терају Дојчери црвене власти Србије да започну озбиљне истраге криминала! А када се пипне у Колубару, пипнуло се у змијско гнездо криминала – имаћемо шта да гледамо!
Не жалимо оне који ће настрадати у њиховим међусобним сукобима – то се нас тиче тек када се то издогађа.
Дотле: Па, ортачимо се са Богом – Он зна шта нама треба, а ми знамо шта Он воли!


Драгољуб

Постављено 7.5.2012. у  19,00 ч.
   

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta