Lov na silu!


Лов на силу!

-Ко је бранио лов на криминалце у Србији-


У више наслова на Златном Билтену посебно сам, као смртоносну државну и империјалну болест, наводио  болест КОРУПЦИЈУ. Ближе сам објашњавао Србију и Русију.
Русија је огромна држава са огромним ресурсима и огромним проблемима у свим сферама државног живота – корупција као болест преноси се из мандата у мандат одређеног председника. 
Сада је опет тај врући кромпир у рукама  потпуковника Владимира Путина који је тај кромпир преузео од Бориса Јељцина који га је и одабрао за свог наследника. Потпуковник се измакао на четири године да би, ваљда, са стране боље сагледао корупцију која је гајена у време Димитрија Медведева, а сада је он тај који тај коров треба да уништи! Руси га већ опомињу «Да што пре треба да се определи да ли је уз народ или уз елиту (корупционаше)» све му јасно стављајући на знање да времена за спасавање себе и државе нема много.

Србија је много мања по територији, ресурсима, становништву, али је она Центар Света и више није било воље Европе да се стање у Србији толерише - чекана је тзв. демократска власт да Србију уреди као нормалну државу – ова је имала пречих послова, мешала се у криминал упакован у пљачке кроз приватизацију – започео Ђинђић још 2000.г. и ево тече то несметано до данашњег дана, када се већ јавно говори да Србија никада неће самостално ући у тај посао, који ће дефинитивно урушити маскирану демократију ДС и СПС, али да су ултимативни захтеви да се то започне око једног броја приватизационих пљачки за које је непосредно заинтересована Немачка – а када се то почне одмотавати нестаће клупче које се састоји од србске «елите», које се (клупче) у свему увезало у змијско легло, без обзира на вербалне разлике идеолошке природе или припадност различитим политичким партијама – «Елита» су другови, пријатељи, кумови, пословни партнери који појединачно и често и удружено бацају прашину у очи становника Србије!

Морал србијанске «Елите» и њених сервисера у
правосуђу, полицијама, медијима

Нема довољно морала у полицијама (јавним и тајним), у правосуђу, у медијима, у политичким странкама, у скупштинским одборима.

Ко је бранио Служби безбедности некадашње ЈНА да похапси оне који су пре рата 1990.г. надгледали и снимали транспорте оружја, шлеперима, из Мађарске у Хрватску – не, они су снимали, потом су то пуштали на телевизијама надајући се аплаузима, а ми питали «Па, чему вам је то служило, и зашто смо вас плаћали?»

Сада се, прилично утовљени, Милорад Вељовић са места Директора (Чуј. Директор као да је на челу неке фирме, а можда, и изгледа, и да јесте) полиције наслађује како ће «са задовољством да хапси!» - хало Милораде, па где си био свих ових година, шта си и што си тако радио, зашто ниси обавестио да су ти везане руке, зашто си везивао руке својим инспекторима - коме си ти, Милораде, заправо, свих ових година, служио? Ко је твој шеф и по којем закону си ти радио и у које законске оквире си утеривао полицију којој си ДИРЕКТОР!

Знаш, Милораде, толико ваљда знаш: Кривична дела се врше чињењем и нечињењем! Ти ниси чинио, ти си извршио кривична дела. Под којим изговором ћеш се сада пробудити? Ниси ли ти пре зрелији да будеш на некој листи за хапшење уместо што се шепуриш како ћеш «са задовољством да хапсиш»? И по којем реду – имаш ли ти целовити списак за чишћење Србије или је све то опет филтрирано од оних који су ти везали руке – а ти ћутао? 
Да ли ћеш пазити кога све треба изоставити, а кога свакако обухватити. Да ли ћеш бити као Директор - инокосни (то значи Милораде оно што ти изгледа никада ниси ни био - независни, самостални) или ћеш као и твоји претходници увек неког питати за мишљење и став?
Тако су почели од времена доласка Милошевића на власт и изгледа да србска полиција друкчије и не уме. И ако је то тако, а јесте, ЋУТИ, покри се ушима и надај се да нећеш бити одмах у почетку окривљен за нечињења.

Ловачки пас је учесник у лову - његов задатак је да открива дивљач, да је маркира и омогући ловцима да је одстреле - лош пас је лењ, физички неспреман, кукавица, не ужива у лову, хоће да узме и храну од онога који му није газда и такав пас никада ништа не открије. Таквог пса се људи отарашавају са задовољством!

Ако мене неко некада буде питао шта и како би требало – а појављују се неки, који имају идеје да Србију очисте, код мене ради консултација, саветоваћу их: Прва два-три месеца да се прегледа и пречисти полиција, у следећа два месеца да се сачини целовит списак оних који су пљачкали без обзира где су и шта су радили, и после петог месеца тај списак би постао списак лица предатих тужилаштвима са адекватним доказима, на даљи поступак!

Све би се радило у складу са законом - никакав Дачић не би имао право да се шепури пословима који су у надлежности тужилаштава различитог ранга, нити би по том основу, као лаик за те послове, убирао поене код добрих и необразованих Срба, који подлегну његовој реторици, као што су подлегали и реторици његовог духовног оца.

А ти? Шта тебе тера да причаш – јеси ли се баш препунио? Или ти је прорадила савест – да ли се ти сећаш како се радило пре доласка на власт С. Милошевића? Е, Милораде, тако мора опет!
Ако нема услова - склањај се. 

Ја сам се склонио у 42.г. живота - узми мој радни досије па се увери. И погледај шта сам написао у захтеву за одлазак у превремену пензију. Зар само ја због тога од 1990.?!
Али, само ја овако и могу да напишем - читају ово бивши и садашњи полицајци, посебно они са неидентификованих прикључака, па просто да не верују - а ја нисам никаква морална громада, поступао сам само по својој савести и одбијао да играм игру коју је спремао Слободан Милошевић, са својим сеизом Радмилом Богдановићем, који сада обичава да прича како се он смео супротставити Милошевићу....

А ти заборавио – склони се или бар ћути, ваљда ће се створити услови да се склоне и они који су чинили кривична дела чињењем и они који у их чинили нечињењем.

Милораде, имаш овде наслов «Тенк као лек!» - то сам поодавно написао за твоје Тадића и Дачића – само пази: Теби ће да ставе у руке врућ кестен – не користи тенкове за утеривање законитости. Користите криминалистичка знања и правила, поштујте законе, не понижавајте људе.... мотка увек има два краја!

Прочитај и наслов који је овде под «Сценарији за довођење Србије у ред», посебно онај део под «Вероватни», јер, Милораде, пара понестаје, и он ће се убрзо почети остваривати.

И чувај се Милораде, пази шта си се са ким договарао, посебно ако си био толико несмотрен па је то неко задокументовао, односно ако си поступао по усменим наређењима политичара - они ће порицати, Милораде, таква је то фела људи, полиц. генерал Стојан Мишић је био у зaтвору што је испуњавао усмена наређења твог претходника, чувеног «Баџе» експерта за фискултуру – прегледај папире и чувај се.

Када проценим да је време, послаћу ти и неке моје књиге за које верујем да би ти биле од користи.

Било би сјајно када би ти, Милораде, могао да окупиш своје сараднике и издаш им кратку наредбу «Радите по закону!». Можеш ли?

*Криминал се не исплати!

*Нема кривичног дела за које се не зна!

*Чак и ако самостално извршиш кривично дело увек знају тројица: Онај над којим је дело извршено, онај који га је извршио и Бог!

Увек има три сведока – не био нико у твојој кожи, ДИРЕКТОРЕ Милораде!

«Правда држи земљу и градове!» - део из србске менталне матрице.

Драгољуб


Постављено 13.5.2012.г. у  14,30 ч.

Напомена: Јуче се окупило пуно народа на Равној Гори, због данашње свечане прославе дана када је мој имењак, ђенерал  Драгољуб-Дража Михајловић, први у Европи започео борбу против Трећег Рајха – били ми и неки од оних којим се молбе испуњавају. Обавестили ме да се не бринем ни ја ни ви којим ово читате - у вези масонског конгреса на Титов рођендан, у Београду! Учиниће се тај Конгрес масона бесплодним!  Д.Т.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta