Ne zovite Ga - ne čuje vas!Не зовите Га - не чује вас!

-Сада Он  вас не познаје-


Свратио мој скромни познаник код мене на чај и мало разговора – био код рибара на Сави, наручио оно што му треба за Светог Николу – то је онај о којем сам вâс, читаоце Златног Билтена, у два - три наврата говорио, чак сам вам и нудио да га наговорим да за вас упути неку молбу - његове молбе се испуњавају - нисте били заинтересовани, а он ми је, када сам ја због тога био помало и тужан, објаснио да то тако треба, јер људи више немају намеру да се потчине Богу и моле Га за оно што им је потребно.

И он је постао рестриктиван у мољењу - чини то врло ретко и само када процени да је то потребно и када се тиме остварује нешто значајно за цео наш народ.

Био је добро расположен, обавештен, зна шта чине ови осуђени на пропаст, ови наши у Србији, али и сви други, на Земаљском Шару - и каже, овде ћу, колико се сећам, писати оно шта је рекао, бар део онога - за нешто ми је рекао и да не пишем: – Ма све иде како треба, све ће изаћи на добро.... преко лошег ће се доћи до доброг, изравнаће се рачуни међу државама и народима, пропашће овај новчани систем, успоставиће се праведнији односи међу робама, па није Бог никоме дао неку робу да уцењује друге, већ да се посредством тих роба издржавају, испомажу, упознају, да постану бољи и задовољнији, да је Србин из Србије задовољан што има довољно својих јабука које наша браћа Руси у Сибиру купују за 5 долара/кг, док се код нас и не скупљају, пропадају под дрветом, да буду задовољни Руси што имају гаса и нафте и што за исту не плаћају превише, да Африканци буду задовољни што код њих нема оваквих промена времена и оваквих зима као код нас, да ови народи који живе у Европи виде како се живи у другим крајевима света и буду скромнији и захвалнији Богу што су се организовали тако да им буде чисто и уредно....... да Американци наставе да се сећају Бога пред сваки оброк, јер су у Америку дошли као сиротиња и беземљаши, а онда се осилили и хтели туђе, па убијали и отимали и сређивали и изграђивали заборављајући да је цела Америка власништво Британске Краљице, да они у Америци раде на туђој земљи, све исто као и Русији у којој сељаци никако да постану власници неких пољопривредних површина-они су само они који је обрађују!
А опет Руси и Британска Краљица заборавили да је сва Земља - Божија, па се понашали као власници уместо привремени и власници и корисници!

Пропашћу свих валута света Бог ће овом врстом «Потопа» потопити многа људска зла, јер ће им у исто време, у Америци, Европи, Русији, Кини, Јапану... и свуда, показати да су узалудно радили то што су радили - Он ће Их на недвосмислен начин подсетити да без Њега ништа не могу и да ће имати само оно што Им Он одреди, показаће и овим нашим расрбљеним Србима, политичарима и тзв. бизнисменима, да им је сав посао био узалудан.

Неће Га дозвати, сада када им «Потоп» прети, јер Га се раније нису ни сећали ни призивали - да јесу, па зар би чинили то што су чинили?!

Сада Он вас не познаје и не чује - потапа све, поравнава, изравнава, уједначује, а помагаће само оне који су га се сећали, слушали и звали у помоћ - Он им је већ помогао колико је потребно - они ће имати где и од чега да живе, они који су сматрани сиротињом неће то више бити, а неће имати ништа више него што су имали и што имају - они ће бити сада они којима ће се завидети, и на њих ће се гледати како ће се у тој новој ситуацији понашати.... време богатстава на нераду је прошло, јер зар су људи стварно мислили да ће им Он толерисати оно што су чинили – праве у жарким пустињама скијалишта са вештачким снегом које праве скупе машине - што ништа нису радили, што су се ослонили на Божије Дарове, а Њега се нису сећали, што су од прихода од Божијих Дарова правили васионске бродове, шпијунирали се, спремали се да освоје  друге планете, да покажу да им је Бог непотребан, што су мислили да постоји алтернатива самом Богу, што су по својој вољи правили бактерије и вирусе за различите болести, како би они одредили колико људи треба да буде на Планети Земљи, што су измишљали најразноврснија оружја и  оруђа за убијање људи, што су укинули љубав међу људима и љубав према Богу, што су престали да се жену и удају и рађају децу, незадовољни оним што им је Он дао - овим потапањем али сада преко великих мука, људи ће се сетити где су гршили!

Није могао ни Он сам да их наговори да иду Правим Путем – али Он има много начина, Он нигде не жури, Његово време је безгарнично, Њему ништа не треба јер је све Његово, Он се не такмичи сам са собом – Он се не такмичи са људима, јер су људи Он – Он им је дао по делић сопствених Енергија и сви људи су Његови!

Али, Он им је дао и слободу да Га се одрекну, и тада мале ситне красте – људи, отпадају, а Он са подмлађеним телом, јер се испод сваке красте ствара младо  лепо ткиво - а Он наставља даље, Он се стално самоојачава, самоподмлађује, стално је Исти и стално је леп – а све Он то постиже дељењем Себе, људима, оваквим какви су!

Чују се већ протести, а тек ће, кроз недељу-две, то бити права хука од уздаха, протеста, неверица, незадовољства, свађа, од љутњи на Њега - када ови који сада жмуре, рачунајући када погледају да се ружно претворило у лепо, када заспивају да ће се при буђењу наћи у неком другом свету, оном којем они теже - а неће, пробудиће се у свету  који су заслужили!

Гледајмо само, како се сада у том узаврелом котлу који се зове Европа, гурају и пробају да из њега изађу ослањајући се на оне најслабије - али они слаби их вуку доле, то је као што је описано у Библији када се говори о Паклуа нема никаквог великог Небеског Котла, јер за њим нема потребе – у Небу је свако у пределима које је заслужио – делима и мислима, у пределима на које је био спреман да упути друге људе, јер и мисли су дела, и преваре нема - отвори се за сваког дупликат, заправо оригинал, те Животне Књиге свакога, и онда му се, према њој, одреде предели у којима ће боравити – јер их је купио и заслужио у време боравка делића Божије Енергије у неком људском телу.

Погледајмо шта ће се догађати када неки изађу из тог ЕУ Котла - помислиће да су се спасили од оних који су остали – а неће, биће сами, наставиће да раде како су и радили, оградиће се, поставиће тврде рампе и псе на улазима у своје државе, правиће разне предмете и потом ће утврдити да више немају коме да их продају, да су ти и такви предмети увек и били непотребни, у мери како су их они дотеривали и унапређивали све да би се људи непрекидно предавали само уживањима и нераду.... знате хоће људи ауто у којем је све на дугме, тешко им да отворе ручицом прозор, заборавили када се путовало на коњима, коњским и воловским запрегама - па били незадовољни скромним, поузданим аутомобилима у којима се није кисло, није било зима ни врућина - путовало су у затвореном, и хтело се све више више – нерада, а пристајало се на разне услове: да се путује једном трасом којом пут води, да се мора стајати на само одређена места, да се мора плаћати - па сада нека свако замисли неко путовање на коњу и коњском запрегом, када се на пут ишло уз план и припреме, када се знао циљ путовања , када се успут бирало место за одмор, када се ручало на лепим пропланцима и  испод лепих дрвета, када се застајало на планинским изворима.... када се о том путу причало, када су људи имали времена да виде куда путују, да посматрају друге људе, њиве, њихове куће, да стају и упознају се, да постани пријатељи  да нађу снају или зета.... е, сада је томе дошао крај!

Биће најгоре и најтеже онима који су најдаље прешли на страну уживања, нерада и свега онога, што је свима јасно да из тог произилази.

Ми Срби смо тренирани за ово, још је у сећањима и младих, порекло њихових предака.... неће бити смртоносних ломова, а ломова ће бити, када се врате стазом предака уназад, на своја имања, они који то могу, остали ће променити погледе на све, радиће и трудиће се да и они постану неки привремени власници нечег Божијег на Земљи.

Ови из ЕУ ће доживети праву катастрофу у односу на нас, а неће им се ништа теже догађати од онога што су нама чинили свих ових векова и биће сада они гастарбајтери - гостујући радници, илити слуге, како ми то јасно и лепо кажемо - добре слуге, које ће се од тога, кроз неколико генерација, негде закућити.

Долазиће их много код нас.... биће нас са њима скоро дупло – ако, нека, то ће бити подстрек за наше који седе беспослени и јадни и тужни у градовима, а не могу да се упуте на пут повратка од 200-300 км.

Замислите како ће они реаговати, позитивно, када нам дођу други народи са удаљености од неколико хиљада километара и овде, као наше слуге, буду стално захваљивали Богу...

Од наших ће најгоре проћи бизнисмени и политичари – углавном расрбљени Срби, тешко ће им бити да почну из почетка, биће без ичега корисног, тражиће стално начина за нове лажи и преваре и тако ће нестајати.

Иде, брате Драгољубе, све како је Бог одлучио, не бринимо, дај Боже да Те не наљутимо још више, помилуј нас грешне - Твоје Србе, бар оне који су Те се сећали и призивали - о осталим - По Вољи Твојој Господе!

Ако Бог буде хтео, видећемо се, брате, за Божић - одох!

Да, ако Он буде хтео – ех, када би ово прочитало много више Срба, али доста је и оволико сваког дана 150-250, сваког дана по 50-60 нових, ако Он буде хтео прочитаће и неко до ових осуђених, па ће им бити на корист - ако не читају, опет добро!

Бог са нама - Пристани Боже!

Драгољуб


Постављено 09.12.2011.г. у 14,45 ч.  


1 comments:

Zlatni bilten 9. децембар 2011. 23:43  

Јагода Ајдуковић, Хвала Гсподу миломе што нас трпи овакве, какви смо и добро је!Трезвеном је довољно речено. Редовно вас пратим и немам шта додати на свему реченому ,јер толико је болна истина да смо обневидели и немоћни да ишта урадимо по питању свега.Знам да се може штошта урадити заједно!Али смо толико себични и не дотиче нас наша бол. Кажем наша јер ме не занима шта је са онима који и дан-данас врше терор над свакога и на свему! Сам Сведржитењ зна ко колико може да носи терет живота свога и друштва уопште.Кад би свако од нас радио посао како треба, најбоље и позитивно, да се сети Бога јединога и страха свог да сагреши намерно ,друга би песма била! Биће како мора да буде и нека буде тако . Тешко је носити и туђи терет а да се свога ниси растеретио! Хвала Вам што се трудите да указујете на истину колико је то могуће ."Слепима и глувима" који држе руке и прсте на ушима и очима и тек ништа не зборе исто је као код оних што кажу,опростите на изразу:нити смрде нити миришу и окрећу се како ветар дува. Свако добро од Господа желим и да увек буде са нама!Дај Боже!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta