Njihova zajednička odluka!



"Њихова заједничка одлука"!-

 - Ја и Ја -


Веза: Страшни догађај који се односи на    
          скакање родитеља  са трогодишњим 
          дететом из војне зграде у Београду 
          – почетак децембра 2011.г.


Овај страшни догађај - одлука родитеља да са својим, једва и касно добијеним малим  дететом, скоче са шестог спрата и изврше самоубиство - те преживљавање трогодишњег детета, и овако замрлу Србију није оставило равнодушном.

Прича се о томе, анализира, коментарише и ..... - што власти ДС и СПС никако неће и не смеју дозволити - указује се на кривца, на државу која је довела ове погинуле, и хиљаде других грађана Србије до безизлаза, па се врли портпарол србске полиције, бивши експерт за односе са јавношћу, Сободана Милошевића, двојна личност, Ивица Дачић, р. 1966.г. у Призрену, конвертит  који је издао свог духовног оца и све своје бираче, па склопио, ради власти и привилегија, пакт са оним који су му духовног тату, Милошевића, ухапсили, везали му руке на леђа, ставили кесу за смеће на главу и на велики србски празник Видовдан, испоручили га суду србских непријатеља - оних који су Србију бомбардовали 77 дана, код којих сада Ивица Дачић радо и врло често и на дуже, одлази у госте, на разговоре, размену информација, договоре о стратешком партнерству, то је онај који користи сваку прилику да Србима баци прашину у очи, онај који се труди у одбрани власти, све  причајући како је његова (читај: Лична) странка, СПС, правда социјалне правде и једнакости!

Да би одбранио грудобране шанца у којем су он и његов коалициони партнер, Тадић - јер се народ са разним непријатним питањима примиче шанцу да боље види и чује - срамно је данас изјавио да је смрт оца и мајке са планираном смрћу њиховог детета њихова слободна одлука!

Да, Ивице из Призрена, сада је то њихова воља, она се поштује јер нико осим њих није непосредно настрадао, мада сте ти и Тадић добили смртну рану у том тренутку скакања, коју не видите, али када се удружи њих 10, 100 или више хиљада са истоветном вољом да од вас двојице затраже да положите рачуна онда се та слободна воља не поштује - тада ћете вас двојица то да преименујете у «Национилазам», «Фашизам» «Хулиганство», «Тероризам» у «Непријатеље народа» - па, Призренац, како народ може бити непријатељ народа, непријатељ сам себи, осим ако сте вас двојица воља целокупног србског народа!

Ко си ти Призренац?Ivica Dačić

Одзиваш се и представљаш се као «Ја и Ја» - једном си министар полиције, потом си заменик премијера, такви су ти и саветници дволики, један саветник саветује једног човека који је час министар а час заменик премијера?

Које твоје «ја» се крије у службеним колима са тамним стаклима са обезбеђењем од још троја кола са по најмање три полицајца - ко, Призренац, теби жели било какво зло? И због чега? 
Питај Словенце како њихов министар на посао иде градским превозом, бициклом или пешице? 
И нека ти објасни како је он постао тако храбар!  Или ћеш одговорити «да он не удара по великом и организованом криминалу» - хало, Призренац, у Македонији и Словенији су министри полиције, жене -државни чиновници и ништа више, а ти шта си ти, ко те не воли и због чега, да ли си ти само врли државни чиновник, да се ти не бавиш још неким послом, можда гајиш малине, кромпир, или нешто тако ризично и профитабилно, шта си ти Призренац? 


Како спаваш, шта сањаш, зашто толико, и толико пута на дан, једеш, има ли то везе са желудцем који опет реагује на нервозу, а зашто си нервозан Призренац? 

Јеси ли спреман да положиш рачуне неким који ће то, буди уверен, од тебе, ускоро, тражити?




Како си смео?

*Да за скакање родитеља са дететом, са шестог спрата 
кажеш "да је то била њихова заједничка одлука!"

 *Да ли си мислио и на одлуку детета од три године?

Ivica Dačić

Како си смео, да си могао одавно је јасно - ко се Бога не боји, све му је дозвољено - да јавно кажеш оно што си рекао?! Шта мислиш Призренац, како ћеш ти такав, који се Бога не бојиш, завршити - хоће ли те штитити они на које рачунаш, или они које сте пописали као резервисте војске и полиције, хоћете ли борна кола на улице - и тата Милошевић ти је тако радио и његове слуге - чији си ти сада слуга?
Онда су био Милошевићев, а сада?

Није ваљда да је Србија спала на гране да јој командују бивше слуге?

И зашто ћете се ви и од кога бранити - коме ви не дате Србију? Чија је Србија? Твоја и Тадићева,  Бајатовићева, Обрадовићева, Тончева, Мркоњића......? 
Србија је држава Срба и осталих народа који у њој живе, и вас двојица, нити било која друга двојица, или више њих, нисте никакав гарант опстанка такве Србије, ако је будете бранили тенковима од свог народа. 


Виде ли шта се догађа у Москви на изборима које си и ти надгледао - имаш ли и ти онолико борних кола и камиона?

И шта ви у њој хоћете да одржите - да ли право сваког мужа и жене и њихове деце да слободно скачу са шестих спратова?

Да ли је то разјашњавање злочина?

Хало, незналице, мотив може да буде посредан и непосредан... прави мотив њиховог скакања је у твом и Тадићевом лику - ви сте бродари србском пробушеном броду, увели сте га у брзаке  и плићаке, разбиће се - а ви би да га браните уместо да пристанете уз обалу, прегледате брод и нађете боље бродаре - нећете, али пазите
И ти ћеш, и сви они са којима би да браниш Србију од Срба, завршити као ови који су «својом вољом и одлуком» скочили са шестог спрата!

Оваква твоја бездушност, твој егоизам и твоја дрскост неће остати незапажена и некажњена!


Ово ти поручује један мали, незнатни, Србин, који је био у прилици да вас све упозна и изнутра, он вам не гледа фасаду - а Онај који ће те наградити, он испитује само срце! Ти знаш какво ти је! Ваљда.

Када ће то бити? 

Па види - ти знаш како спаваш, шта сањаш, зашто онолико пута, у току дана, једеш по онолике количине хране, а алкохол, знаш да то има везе за желудцем који реагује на нервозу. Зашто си «Ја и Ја» нервозан?

Они од којих браниш свој лични шанац - то су они које спречаваш да вам дођу пред шанац.... али они ће доћи, не брини!

Очекујеш ли да када ти скочиш са неког спрата или грудобрана шанца у којем сте ти и твоји, неко због тога зажали - тешко, Призренац тешко....

Око твог скакања са спрата - нека буде твоја слободна одлука и воља, Призренац!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 08.12.2011.г. у 16,15 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta